KOKO 100 C4 Posted May 11, 2009 Author Report Share Posted May 11, 2009 ауди а4 и а6 как се цените на частите за тези коли можете ли да ми кажете кой са най-сменяните части на двете колиЗдравей!Бях помолил в началото на темата да контактуваме на лични.Въпросът ти е по-скоро за техническия раздел за А4 и като видиш какво се сменя съставяш списък и се старая да ти отговоря бързо.Има и тема за цените, в която всеки споделя за купеното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
i_p_i Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Благодарение на КОКО колицата ми се сдоби с нови задни накладки. Човекът се отзова много всеотдайно, въпреки че беше изключително зает с организирането и заминаването за събора в Чепеларе.Излючителни БЛАГОДАРНОСТИ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted June 19, 2009 Author Report Share Posted June 19, 2009 Колеги, умолявам Ви да разберете, че между 18.00 ч и 11.00 ч е възможно да не Ви отговарям, а понякога и повече. Това, че съм видим във форума не значи, че съм длъжен да отговарям по всяко време на денонощието.Някои запитвания са специфични и е необходимо достатъчно излишно време, а е крайно неприятно, когато е чисто запитване от любопитство.Моля Ви при запитване да ми оставяте тел. за контакт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Здрасти, Да питам за гуми летни 215/55/16 кви и на кви цени ... интересуват ме по-добрите т.е. goodyear, dunlop i t.n. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted July 27, 2009 Author Report Share Posted July 27, 2009 Преди половин час се върна х от отпуск и от утре ще отговарям на всеки.Пак моля питайте на л.с. за да не се претоварва темата. Телефоните са в подписа ми.На когото не съм вдигнал по време на почивката му изказвам извиненията си, но не винаги това ми беше удобно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bordo_77 Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 И аз мога да се похваля с нови предни дискове и накладки от КОКО, още не съм ги поставил но тия дни се каня и пак ще пиша. Благодарности на КОКО, много е точен и коректен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pat Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Утре, благодарение на Коко ще имам зимни гуми 195/65/15!! Как е експлоатацията? Ще докладвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bordo_77 Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 От вчера Аудито ми спира като Bently, благодарение на КОКО,с нови дискове и накладки, благодарности Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazar666 Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Привет,поради покупка на автомобил втора ръка сега ще се нуждая от доста нови части за подмяна, като например:---предни дисковезадни дисковепредни накладкизадни накладкиляв кормилен накрайник (външен)тампони на заден мост---За сега мисля да се огранича до тук Благодаря ти предварително, сигурен съм че ще ми предложиш качествени неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted October 23, 2009 Author Report Share Posted October 23, 2009 Привет,поради покупка на автомобил втора ръка сега ще се нуждая от доста нови части за подмяна, като например:---предни дисковезадни дисковепредни накладкизадни накладкиляв кормилен накрайник (външен)тампони на заден мост---За сега мисля да се огранича до тук Благодаря ти предварително, сигурен съм че ще ми предложиш качествени неща Имаш л.с. и чакам отговора ти!При А4 задължително е необходим номера на рамата за дисковете и накладките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Audi_RS* Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Кокич, мерси за пореден път за съдействието. Няма такава цена за акумулатори в Бг Link to comment Share on other sites More sharing options...
raiders Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Още един с благодарности към Коко за гумите ми Дебица и цената на която ги взех, като ги сложа на колата ще има още инфо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolio_audiA3 Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 коко искам да те попитам за цената на гуми Дънлоп 16' сезонни... Добри ли са? Баща ми е с такива на старото Ауди и е много доволен... ти какво мислиш по върпроса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted November 11, 2009 Author Report Share Posted November 11, 2009 коко искам да те попитам за цената на гуми Дънлоп 16' сезонни... Добри ли са? Баща ми е с такива на старото Ауди и е много доволен... ти какво мислиш по върпроса?Пиши ми на л.с. размер и модел защото не схващам какво искаш да кажеш с думата "сезонни"? Може би всесезонни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sweep Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Днеска се сдобих с четири броя Дънлоп 3Д благодарение на Коко.Коко много ти благодаря, цената е страхотна, за бързото получаване не говорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
tox Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 (edited) Отново супер бърза реакция! От вчера с нов акумулатор Midac 60Ah, на доста добра цена, благодарение на автора на темата Edited December 4, 2009 by tox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaharieff Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Отново супер бърза реакция! От вчера с нов акумулатор Midac 60Ah, на доста добра цена, благодарение на автора на темата Отново и отново и при мен днес Коко реагира в рамките на не повече от час! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eic-idimitrov Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 (edited) КОКО пускай инфо когато имаш възможност да предложиш летни гуми Dunlop Fastresp и Bridgestone Er300 195/65/15. Edited December 4, 2009 by eic-idimitrov Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralenekov Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 И отново благодарско за перфектните тампони Ще пусна малко снимки, но в една друга тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcy Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 (edited) Цена за 60-62Ah акумулатор и каква марка Edited December 10, 2009 by marcy Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted December 11, 2009 Author Report Share Posted December 11, 2009 Цена за 60-62Ah акумулатор и каква маркаОт почти година Руди 96 внасят само италианските MIDAC.Гаранцията е 2 години с изискване на всеки 6 месеца да се прави наново замерване.В момента имат с този капацитет от сериите Sigillum, Xtra II и Celeris.Цените ще ти изпратя на л.с. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorsprung durch Technik 3 Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 ЕВАЛА НА КОКО Оборудвах се с МИДАК и са печката пали кат бензин Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunShine Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 (edited) От почти година Руди 96 внасят само италианските MIDAC.Гаранцията е 2 години с изискване на всеки 6 месеца да се прави наново замерване.В момента имат с този капацитет от сериите Sigillum, Xtra II и Celeris.Цените ще ти изпратя на л.с.Коко вчера изпуснах да те питам, дали са докарали за Б3 от "ниските" акумулатори?Ако да то тогава прати едно л.с и на мен с актуалните цени . Edited December 14, 2009 by SunShine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Diego_ Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 Аз пък днес оборудвах единия служебен автомобил с пресни пресни MALOYA DAVOS и за км дето навъртях днес и разходката по снега мога да кажа само добри отзиви за тези гуми А за КОКО само няма и 5 минути след мойто позвъняване и гумите вече се монтираха като цената беше просто без коментар Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunShine Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 за Коко.Откликна в рамките на часове за покупката на новия ми акумулатор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts