Jump to content

Части, гуми и консумативи с които мога да съм полезен

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Искам да коригирам нещо от началото на темата.

Принципно започнах да работя и с наложен платеж, а на добри познати пращам, а те ми превеждат парите по банков път, като от клон на ЦКБ това е напълно безплатно.

Все пак държа колегата да ми се представи и да се чуем по телефона. :)

До момента не съм бил подвеждан. :lol:

• 2 weeks later...
kolegi ne nalivayte kakvi badi masla i goriva garancia nikoi na nikogo ne dava za proizhod na stokata koiato predlaga ili prodava ako sam obidil niakogo da me proshtava no tova si e samata istina za nashia mil i hubav pazar za rezervni chasti DA NE LAGEM NIKOI KOITO NE ZASLUGAVA TAZI UCHAST NA IZLAGANIA POTREBITEL

Хахахахаах нарко, Кокича специално е един от най-коректните хора във форума :hilezh: Така че глупавите коментари си ги спести! Лека вечер!

Хахахахаах нарко, Кокича специално е един от най-коректните хора във форума :hilezh: Така че глупавите коментари си ги спести! Лека вечер!

Владо той даже не е знаел кого и за какво коментира! Липсвала му е всякаква мисъл :rolleyes:

То и при тебе се беше изцепил някакъв главоч, а и при Димо имаше някакво несмислено питане. :steinigung:

Колеги, Ники току що ми се обади с неприятната новина, че вчера си е счупил крака и буквално след минути ще го оперират в Пирогов. :D

Помоли ме да Ви кажа, че известно време няма да може да ни бъде полезен, за което се извинява.

Нека да не го притесняваме за момента, а ако има нещо ново, ще го напиша тук!

Да стискаме палци всичко да е наред, и да очакваме скоро да се вдигне отново на крака и да е сред нас :hilezh:

Edited by tox

Скорошно оздравяване Кокич - дано не е сериозно счупването. Ще ти стискаме палци да мине успешн операцията.

• 2 weeks later...

Днес, рано следобед след 12 дни престой в "Пирогов" ме изписаха, но ще се възстановявам поне 2 месеца. Костта ми е шинирана с титанови плаки и винтове.

Ще се постарая максимално бързо да съм пак полезен доколкото позволяват възможностите ми.

Тези дни ще реша как да ми помогнат мои познати и близнаците ми защото ще съм само в къщи засега.

Благодаря на всички, които ми се обадиха и предложиха помощта си! :hilezh::)

Здравей Коко! Бързо оздравяване

Искам да си сменя съединителя на колата, та искам да те питам дали имаш наличност и колко ще струва. Колата ми е Ауди А4 1.9 tdi 90 hp 1997 г. Номера на двигателя 1Z..., рама WAUZZZ8DZTA182991. Също така имам и някои други неща за смяна, като накладки, масло, филтри....

Мерси за помпата за съединителя Кокич :hilezh: - както винаги ми свърши работа за отрицателно време, въпреки че си със счупен крак :flipoff:

Edited by VBI

Пожелавам ти бързо възстановяване и отново на линия сред нас.Между другото-амортисьорите са перфектни,сега няма никакво тропане и лашкане-предницата е желязна.Благодаря ти и да оздравяваш!

Колега да питам , маслен кулер (охладителя) за 1.8Т AEB имаш ли ?

Пострадал си малко разбрах, бързо уздравяване ти желая!

Съжалявам, но не мога да съм полезен.

Edited by KOKO 100 C4

140 лева е в Юнитрейд :bia:

Колега, в Евро 07 имат по-евтин вариант 80лв. марката е AVA Италия.

Edited by petur petrov