fenn Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 ЕВАЛА НА КОКО flehan.gif и хиляди благодарности ! От днес и аз съм горд собственик на Midac HY Per 2HY3 - 72Ah Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted January 8, 2010 Author Report Share Posted January 8, 2010 Искам да коригирам нещо от началото на темата.Принципно започнах да работя и с наложен платеж, а на добри познати пращам, а те ми превеждат парите по банков път, като от клон на ЦКБ това е напълно безплатно.Все пак държа колегата да ми се представи и да се чуем по телефона. До момента не съм бил подвеждан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
binev Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Нека има повече такива кора теб, Ники Link to comment Share on other sites More sharing options...
tox Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Кокич дай цена на ЛС за масло 10W40. За пежото е, така че ти ми предложи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACE Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 kolegi ne nalivayte kakvi badi masla i goriva garancia nikoi na nikogo ne dava za proizhod na stokata koiato predlaga ili prodava ako sam obidil niakogo da me proshtava no tova si e samata istina za nashia mil i hubav pazar za rezervni chasti DA NE LAGEM NIKOI KOITO NE ZASLUGAVA TAZI UCHAST NA IZLAGANIA POTREBITELХахахахаах нарко, Кокича специално е един от най-коректните хора във форума Така че глупавите коментари си ги спести! Лека вечер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted January 29, 2010 Author Report Share Posted January 29, 2010 Хахахахаах нарко, Кокича специално е един от най-коректните хора във форума Така че глупавите коментари си ги спести! Лека вечер!Владо той даже не е знаел кого и за какво коментира! Липсвала му е всякаква мисъл То и при тебе се беше изцепил някакъв главоч, а и при Димо имаше някакво несмислено питане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tox Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 (edited) Колеги, Ники току що ми се обади с неприятната новина, че вчера си е счупил крака и буквално след минути ще го оперират в Пирогов. Помоли ме да Ви кажа, че известно време няма да може да ни бъде полезен, за което се извинява.Нека да не го притесняваме за момента, а ако има нещо ново, ще го напиша тук! Да стискаме палци всичко да е наред, и да очакваме скоро да се вдигне отново на крака и да е сред нас Edited February 5, 2010 by tox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornu©opia Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Дано всичко мине максимално безболезнено!Леко и бързо оздравяване! Стискам всякакви палци! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milcho_I Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Коко и аз ти пожелавам операцията да мине добре и бързо възстановяване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
binev Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Дано не е нещо сериозно Link to comment Share on other sites More sharing options...
tox Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Дано не е нещо сериозноСамо това можа да ми каже, но щом ще го оперират сигурно има нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBI Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Скорошно оздравяване Кокич - дано не е сериозно счупването. Ще ти стискаме палци да мине успешн операцията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted February 16, 2010 Author Report Share Posted February 16, 2010 Днес, рано следобед след 12 дни престой в "Пирогов" ме изписаха, но ще се възстановявам поне 2 месеца. Костта ми е шинирана с титанови плаки и винтове.Ще се постарая максимално бързо да съм пак полезен доколкото позволяват възможностите ми.Тези дни ще реша как да ми помогнат мои познати и близнаците ми защото ще съм само в къщи засега.Благодаря на всички, които ми се обадиха и предложиха помощта си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djodji Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Здравей Коко! Бързо оздравяванеИскам да си сменя съединителя на колата, та искам да те питам дали имаш наличност и колко ще струва. Колата ми е Ауди А4 1.9 tdi 90 hp 1997 г. Номера на двигателя 1Z..., рама WAUZZZ8DZTA182991. Също така имам и някои други неща за смяна, като накладки, масло, филтри.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata_stamboliev Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Коко, успешно възстановяване първо, пък частите после, и ако има нужда от каквото и да било, знаеш ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Aurelius Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Бързо възстановяване, Ники! Ако с нещо мога да бъда полезен, имаш ми телефона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ц Е Ц О Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Кокич,Бързо оздравяване! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBI Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 (edited) Мерси за помпата за съединителя Кокич - както винаги ми свърши работа за отрицателно време, въпреки че си със счупен крак Edited February 17, 2010 by VBI Link to comment Share on other sites More sharing options...
longman Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Пожелавам ти бързо възстановяване и отново на линия сред нас.Между другото-амортисьорите са перфектни,сега няма никакво тропане и лашкане-предницата е желязна.Благодаря ти и да оздравяваш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vancho20 Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Колега да питам , маслен кулер (охладителя) за 1.8Т AEB имаш ли ?Пострадал си малко разбрах, бързо уздравяване ти желая! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted February 24, 2010 Author Report Share Posted February 24, 2010 (edited) Колега да питам , маслен кулер (охладителя) за 1.8Т AEB имаш ли ?Пострадал си малко разбрах, бързо уздравяване ти желая!Съжалявам, но не мога да съм полезен. Edited February 24, 2010 by KOKO 100 C4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpeksi Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Колега да питам , маслен кулер (охладителя) за 1.8Т AEB имаш ли ?Пострадал си малко разбрах, бързо уздравяване ти желая!140 лева е в Юнитрейд Link to comment Share on other sites More sharing options...
tox Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Кокича пак на 100% бърз и полезен за осигуряване на частите- ремък и ролки на Иби'Сата на мой колега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasuu Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Страшни благодарности на Коко и от мен. За отрицателно време ме снабди с хубави накладки на прилична цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
petur petrov Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 (edited) Колега да питам , маслен кулер (охладителя) за 1.8Т AEB имаш ли ?Пострадал си малко разбрах, бързо уздравяване ти желая!Колега, в Евро 07 имат по-евтин вариант 80лв. марката е AVA Италия. Edited February 25, 2010 by petur petrov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts