AALEXANDROV Публикувано 28 Февруари 2016 Автор Доклад Share Публикувано 28 Февруари 2016 (Редактирано) Малко не в темата ама... какви са тия подсилени носачи за allroad? По-здрави ли са от нормалните и могат ли да се монтират на нормална а6-ца?Тампоните са от материал, който е по-устойчив на усукване. Самите кокали отгоре изглеждат по същия начин, така че предполагам могат да се монтират в А6 без проблеми.За долните криви носачи обаче мисля, че са различни - по-големи. Редактирано 28 Февруари 2016 от AALEXANDROV Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
георгимаринов Публикувано 28 Февруари 2016 Доклад Share Публикувано 28 Февруари 2016 долните имат разлика в диаметъра на конуса на шарнира измислили са го да не става от обикновената 6-ца Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lambozo Публикувано 28 Февруари 2016 Доклад Share Публикувано 28 Февруари 2016 Като при А8 или бъркам? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schnura Публикувано 28 Февруари 2016 Доклад Share Публикувано 28 Февруари 2016 До колкото знам само този носач, който държи амортисьора е различен. Другите са еднакви.А и преди да замине тампона, ако е монтиран правилно носача, заминава шарнира. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Passi Публикувано 28 Февруари 2016 Доклад Share Публикувано 28 Февруари 2016 Абсолютно никаква разлика няма в носачите. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
георгимаринов Публикувано 29 Февруари 2016 Доклад Share Публикувано 29 Февруари 2016 Имаше едно майсторче тука , дето ей така каза че няма никва разлика и поръча единия долен носач като за обикновенна 6-ца . После като дойде носача и шублера ясно показва кой носач какъв е. На олроуда носача е с по голям конус на шарнира със сигурност. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Passi Публикувано 29 Февруари 2016 Доклад Share Публикувано 29 Февруари 2016 А6 до 2001г също е с дебел шарнир.Реално носача е само един за Ауди А4, А6, Пасат и Шкода , разликата има само в шарнира и тампона на който се хваща амортисьора.Ауди А4-В5-дебел шарнир и голям тампон.Ауди А4-В6 и В7-тънък шарнир и малък тампон.Ауди А6-С5-до 07. 2001г- дебел шарнир и голям тампон. Ауди А6-С5-след 07. 2001г-тънък шарнир и голям тампон.Носачите имат и лека визуална разлика, но тя няма отношение към техническата част. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kaycata Публикувано 3 Март 2016 Доклад Share Публикувано 3 Март 2016 (Редактирано) Аз като купих моя олроуд беше сложен носач от обикновенно а6 и разлика има конуса на а6 мисля че беше 19мм в най дебелата си част а на олроуда е 21 мм.като в моят случай продавача беше направил пъпки с CO зада може да стегне в шенкела колкото да го продаде и да се пребиеш по път, само да уточня говоря за долен заден носач Редактирано 3 Март 2016 от kaycata Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kaycata Публикувано 4 Март 2016 Доклад Share Публикувано 4 Март 2016 Колеги имам въпрос..какво ще стане ако когато калибровам окачването на 402 мм и след това въведа с по 3 см по малки стойности на 4-те колелета дали колата ще се надигне и ще стане на 2-ро ниво вместо 402 на 432 ?. само да кажа преди да я калибровам отпред когато е на 2-ро ниво седеше все едно е на 3 а като я вдигнех на 4-то имаше една педя разстояние от калника до гумата .. сега след адаптация ми се струва ниска и много ме дразни та за това питам Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schnura Публикувано 8 Март 2016 Доклад Share Публикувано 8 Март 2016 Две седмици вече разтривам душегуба след ремапа и да ви кажа, все още ми е кеф.Ускорението няма нищо общо със стоковото такова.Който не си е "чипнал" спреляка да ходи, естествено при някой, който знае какво прави!Удоволствието е голямо! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
георгимаринов Публикувано 8 Март 2016 Доклад Share Публикувано 8 Март 2016 Колко става след ремапа колега ? Сподели и къде го направиха Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schnura Публикувано 8 Март 2016 Доклад Share Публикувано 8 Март 2016 Стефан-Крематор от този форум ми го прави.Не съм мерил колата на дино след това.Около 200-205 кс става.Не пуши грам черно отзад и вече не е чак такъв спреляк Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolaykia Публикувано 16 Март 2016 Доклад Share Публикувано 16 Март 2016 Колеги от няколко дена ми правеше впечетление че като пусна фаровете не си правят калибровка(или както там се казва).Така си фръках из града без да обърна особено внимание,докато не ми се наложи да се прибирам вчера по тъмно от другия край на България.Фаровете забити долу на два метра от бронята.Включвах,изключвах варовете палих,гасях,вдигах,свалях колата но тва е.Държа да поясня че допреди няколко дена фаровете си бяха добре и си се регулираха сами.Някой с идея защо се забиха така и спряха да се движат.Само да споделя че няколко дни преди това колата беше на ремонт и и сваляха бронята с фаровете,дали нещо не са разкачили или са счупило или проблема мяма общо с тази интервенция ?Помагайте че мрака е голям ☺ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krisko_A6 Публикувано 16 Март 2016 Доклад Share Публикувано 16 Март 2016 Закачи я на vcds ако имаш, ама проблема е 99,787% от майсторите дето са сваляли бронята и фаровете предния ден Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Налбански Публикувано 17 Март 2016 Доклад Share Публикувано 17 Март 2016 Здравей колега , В сервиза са ти откачили фаровете , които имат кантари за калибровка и сега ти е необходимо да закачиш колата някъде на компютър и да ти изчистят грешката . Ако не знаеш къде , най-лесно е да отидеш до МотоЕксперт- Вианор на Симеоновско шосе и там шефчето на сервиза , ще ти изчисти проблема . Лек ден Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolaykia Публикувано 17 Март 2016 Доклад Share Публикувано 17 Март 2016 Мерси колега но съм от бс.След като събраха колата я гледаха за грешки и уш нямала,освен за кутията и помпата в резорвара но пак ще проверя. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lambozo Публикувано 17 Март 2016 Доклад Share Публикувано 17 Март 2016 Вади ли грешка на фис-а? Вади ли грешка на фис-а? Това имам предвид. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mitaka7717 Публикувано 17 Март 2016 Доклад Share Публикувано 17 Март 2016 Мерси колега но съм от бс.След като събраха колата я гледаха за грешки и уш нямала,освен за кутията и помпата в резорвара но пак ще проверя. Колега ако решиш пиши да ти дам координати на майстор в Бс който няма да те разочарова със сигурност.Аз само при него ходя и при друг със сигурност няма да отида.Коректен и добросъвестен.Това което прави го прави един път.Компромиси с качество няма. Sent from my HTC One mini 2 using Tapatalk Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ogip Публикувано 17 Март 2016 Доклад Share Публикувано 17 Март 2016 Трябва да се направи адаптация на фаровете с VCDS. Ако моторче е изскочило от захвата на рефлекторите няма да помогне. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolaykia Публикувано 20 Март 2016 Доклад Share Публикувано 20 Март 2016 Колеги днес установих че левия габарит на фара не свети,дали няма да е от него ? На 17.03.2016 г. at 21:44, mitaka7717 написа: Колега ако решиш пиши да ти дам координати на майстор в Бс който няма да те разочарова със сигурност.Аз само при него ходя и при друг със сигурност няма да отида.Коректен и добросъвестен.Това което прави го прави един път.Компромиси с качество няма. Sent from my HTC One mini 2 using Tapatalk Давай го Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ogip Публикувано 20 Март 2016 Доклад Share Публикувано 20 Март 2016 Преди 2 часа, Nikolaykia написа: Колеги днес установих че левия габарит на фара не свети,дали няма да е от него ? Не. Калибровка, или хардуерен проблем, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dimitroff Публикувано 24 Март 2016 Доклад Share Публикувано 24 Март 2016 Добър ден на всички Audi Allroad притежатели ! ! ! Първо едно голямо благодаря на колегата AALEXSANDROV,че се е сетил да събере в една тема емоциите,проблемите и решенията им на този модел автомобили.Следя темата от много време,даже черпих мнения преди да закупя и аз Audi A6 c5 Allroad 2.5 TDI,АКЕ -мотор модел 2003г.Колата е великолепна въпреки възрастта си,но рано или късно и аз започнах да залягам под автомобилчето. На дневен ред е следното: 1: И аз като колегата NikolayKia имам същия проблем с фаровете.Появи се след смяна на ДВГ масло в един сервиз.Проблема е,че като мина колата през автомивка и въпросната грешка изчезва,но на следващия ден пак се появява (демек нещо някъде подпъхва). 2: Започнах да чувам компресора на въздушното окачване ( знам за repair kit-а)!!!При скорост над 120км/ч. колата сама с слизаше на така нареченото low range ниво а сега не иска сама,трябва да и помагам Въпроса ми е и при Вас ли е било така или аз нещо съм направил? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schnura Публикувано 24 Март 2016 Доклад Share Публикувано 24 Март 2016 Моята слиза при скорост над 140, за около минута. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
svetlio111 Публикувано 9 Април 2016 Доклад Share Публикувано 9 Април 2016 Здравейте, бихте ли ми препоръчали човек, при който да си сменя малкия дисплей на таблото на ауди олроуд 2003 година. Благодаря ви Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tseco Публикувано 9 Април 2016 Доклад Share Публикувано 9 Април 2016 Странно,днес в движение при лек ляв завой ми светна лампата за окачването,ЕСП и АБС. След като огасих и запалих колата вече не светнаха,утре ще я видя за грешки. Трябва ли да се притеснявам и да предотвратя бъдещ проблем. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване