Jump to content

Нови модератори! Нови правила!


Recommended Posts

Динков е златен Админ,за Радко думи нямам.Свестни хора.Анди също е пич голям.Васко може да не Удобрявате,ма да не припомням,как е драпал за една малка наша групичка хейтърчета.

Редактирано от Tani
Адрес на коментара

От няколко години съм регнат в 2 чужди ауди форума и до момента не съм забелязал ирония, нападки, хранене и каквито да било от този род. Кому е нужно всичко това? Хората са любезни и има уважение. Правилата им за ползване са кратки, точни и ясни. Би било добре и ние да се научим поне малко да общуваме.

Адрес на коментара

Еее,защо не протестирате така силно срещу цените на горивата,тока,парното и изобщо срещу управниците ни...равни нямаше да имате,а вие само си мрънкате за един форум,а държавата и дружествата и разни монополи само ни клецат както им кефне.Ама типично по Ганьовски сме силни на думи зад клавиатурата и от всичко отбираме,ама реално и на действия сме. :steinigung:

Редактирано от BAVARECA83
Адрес на коментара
  • 1 month later...

Евала на модераторите!

Мога ли да знам кой точно праведен вездесъщ богоизбран беше ти, че да ги съдиш? Минавай всеки ден по този маршрут, тогава съди! Иначе замълчи пред паметта им, нещастнико! Лом не е София!

Докато такива "компетентни" простовати "българи", които изгарят вътрешно да са меродавни и компетентни по всеки въпрос са в общественото пространство, ще сме едно жалко подобие на племе, което иска да бъде европейска държава!

Ти, жалък нещастнико, минавал ли си по този път многократно, при различни атмосферни условия? Бил ли си свидетел на катастрофата? Познаваше ли лично покойните? Знаеше ли способностите на водача зад волана, за да бъдеш неин съдник? Не! Вероятно! Тогава замълчи, нещастнико! За мъртвите или добро, или нищо. И за теб - нищо, най-добре!

Адрес на коментара

Младежи - хубаво е да разберете, че по някои теми трябва първо да се мисли, преди да се говори -

напълно разбирам Ради и реакцията му.

Ако човек няма какво да каже - по-добре да замълчи, особено при подобни трагични случаи.

Адрес на коментара

Модераторите сме ХОРА,също като останалата част от форума,а не роботи.

Като сме модератори,не можем да кажем на бялото-бяло или не можем да изразим мнение и позиция,само защото някой после ще каже,че сме такива и онакива и не ни отивалоsteinigung.gif.Сълза и Смях!

Не съм забелязал модераторите по срещи,събори и мероприятия да са отделени като видни масони на видно място,а май са смесени с "простолюдието"gruebel.gif

Адрес на коментара

1.Никой не трябва да си мисли, че е имунизиран от наказания, защото е във форума от години, или пък защото познава този или онзи.

2. Правилата са за всички и съответно санкциите ще се налагат на всеки, който ги наруши! :zustimm:

по т.1. - Вече се убедих! Даже беше доста безпардонно, но няма значение.

по т.2. - С това категорично не съм съгласен! Има определени "имунизирани" потребители. За единия от тях се изписа много, но явно за него правилата не важат щом продължава с арогантния си тон да спори и обижда.

И да попитам защо ми е изтрито питането за отделната маса в темата за събора? Беше съвсем нормално питане и подобни питанки е имало и преди други мероприятия. Явно някой се дразни от всичко написано от мен. :gruebel:

Адрес на коментара

Скрито е, защото е обидно за останалите - един вид неуважение към тях - не желая да общувам с вас. За това. Иначе никой няма против теб, най-вече аз, знаеш го добре, Кокич. :bia:

Адрес на коментара

Аз го скрих КОКО, Ради много точно формулира защо. Сркил съм и неговото мнение. Знаеш, че нито Ради, нито аз имаме каквото и да е против теб или целим да се заяждаме- просто предодвратявам поредните 2 страници спам- буря в капка вода. Все пак идеята е да сме обиденени, а не на враждуващи лагери- нали това е идеята на клуба, на форума, на събора :bia:

Адрес на коментара
--

Иво, щом си ти и си преценил знаеш те подкрепям, но наистина не беше заяждане, а нормална питанка. :bia:

Проблемът е, че групата ще се организира в последния момент според моите и на други предвиждания. Точно такива "късноорганизирали се" създават неприятности на организаторите. Изпитвал съм го върху себе си! :D

Адрес на коментара

Мършавия ти докладва ли го Ради с бутона на другите модератори или направо пишеш тука?

Щото ако си го докладвал и няма мерки е едно а ако направо пишеш тука си е директно заяждане. Поста е писан от човека Ради като лично мнение а не от модератора и като такъв подлежи на контрол от другите модератори.

Адрес на коментара

Мършавия ти докладва ли го Ради с бутона на другите модератори или направо пишеш тука?

Щото ако си го докладвал и няма мерки е едно а ако направо пишеш тука си е директно заяждане. Поста е писан от човека Ради като лично мнение а не от модератора и като такъв подлежи на контрол от другите модератори.

zustimm.gifflehan.gifbia.gif

Адрес на коментара

Ц Е Ц О , защо не отговори на въпроса на Todir ? Според мен мнението е докладвано преди да заключиш темата? Или вече не е така?

Todir , очевидно останалите модератори са преценили, че всичко е наред и няма нужда от намеса.

Редактирано от myrshavija
Адрес на коментара

Разчистих темата от постовете, дискутиращи трагедията с девойките.

-------------------------------

....

Коко, видях питането ти. Няма да коментирам защо е по-добре да бъде скрито, но пък ти можеше да се обърнеш лично към всеки от клуба, за да зададеш въпроса си.

Отговарям конкретно:

Всеки гражданин, не желаещ да бъде част от мероприятията на събора ни може да се обади в посочения хотел и да си направи собствена резервация, като това ще му даде право да се ползва от всички услуги, предоставяни от хотела, на цените определени от управата му. Това, както разбираш, включва и маса в ресторанта на хотела, която ще е отделена от тази, предвидена за гостите, ангажирани със съответно мероприятие.

Така, че краткия отговор на въпроса, който ти беше скрит е "Да'.

Адрес на коментара

Така, че краткия отговор на въпроса, който ти беше скрит е "Да'.

Благодаря ти Таня, точно това ме интересуваше и не сме тръгнали да се организираме компания "отцепници". Миналата година хотела в Дряново беше затворен за индивидуални резервации и затова попитах.

Моят личен и единствен проблем е, че имам 30 годишнина от завършването на гимназията и една от предложените дати е точно по време на събора заради съученици пристигащи от Канада и Нова Зеландия, но още не са потвърдили датите. :unsure:

Адрес на коментара

Понеже ни заля нова вълна 'батки', 'биячи', пишман- хакери, хора, открили хоствани на Филипините проксита и такива, за които 'възпитание' е мръсна дума, да кажа накратко:

1. Правилата са за всички и вече жестове/компромиси/изключения не се правят

2. Псувните, обидите и заплахите към модериращия екип водят до перманентен БАН и такъв по ИП, а при голяма упоритост на потребителя, по събнет и списък от най- често ползваните проксита

3. Модераторите и администраторите, имат малки пишки и си ги удължават посредством налагане на санкции върху невинните потребители- колкото и да сте разочаровани, това не е така.

Екипите безвъзмездно и безкористно са поели тези задължения и не печелят нищо от това.

Единствената цел е да има ред и да се спазват правилата и всичко се прави в името на марката, клуба и форума.

4. Форума има за ЦЕЛ да ОБЕДИНИ феновете на марката, а не да ги класира според първични полови белези, благосъстояние, възпитание и модел на поведение

П.С. а за физическите заплахи спрямо членове от екипа- понякога човек осъзнава, че мълчанието е злато :rolleyes:

Редактирано от Ivo_Dinkov
Адрес на коментара

но някак не звучи сериозно това, което си написал - нищо лично.

А как по-ясно и разбираемо трябваше да бъде написано?

Адрес на коментара

Нито е първи април, нито тонът ти е шеговит ... но някак не звучи сериозно това, което си написал - нищо лично.

С теб кореспондираме много отдавна - просто напиши за какво става въпрос!

В противен случай ти звучиш несериозно, а Динков си го е написал много точно и вярно.

От моя страна остава забележката за "имунизираните", но просто не искам да се заяждаме заради някакви типове с доказано съмнителен умствен потенциал.

Адрес на коментара
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...