Jump to content

Повишаване мощността на АСЕ двигател


g-n Veskov

Recommended Posts

  • Отговори 68
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

В прекъсвач още не съм я вкарвал(не виждам и смисъл),но изтегля по-добре в низките обороти от преди.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да точно това питам аз, дали до 2,5к има някаква разлика след като е атмосферка. Реално това е може би по-важното от някакви си 5коня като си вече в обороти, аз лично тогава не мога да ги усетя както не мога да усетя и климатика.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

10-те коня са с 10нм ТЕ се усещат :) А понеже мощността се определя от обороти и момент може пък и те да дигат конете а? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Казах, че не може да се усети разлика в ускорение - само в работата на ниски и потегляне с вкл. климатик (както казаха по-рано вдига се малко въртящият момент).

Не се имам и за шофьор де, някой който кара повече може и да усети по-голяма разлика (по скоро скоро не ми се вярва).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прави се чип с 27ц512 и по стара отработена схема се сменят предваренията за газ и бензин.Моята колица набира до 3500 об., по- добре на газ отколкото на бензин.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може ли да направиш видеоклип на ускорението от 0 до 100.Моята хукваше още от 2000 оборота-тон и половина кола.В завой ми се изнасяше задницата,все едно карам със задно,но с куатрото се губи момента от "махалото на часовника",както при БМВ,което е много добре.

Редактирано от integrale45
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За жалост и аз вярвах в тия ралти със по-добро ускорение на газ в ниски обороти...След над 90 000км на газ, като се повозя на бенз. чесно да си кажа специално върт.момент( който по принцип не е много) си е повече и се усеща много добре. При мен осезаемо се усеща как в единия случай на газ просто се набира, на бензин се усеща някакво смачкване на тампони и окачване. 

 

ПП - Какво си бутнал в чипа та да върви повече с нормална газова от на бензин??? 

Редактирано от Vankata_84
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Газта никога не може да бъде на едно ниво с бензина.Това се усеща най-вече в изкачването на баирите.Разликата при ГИ е минимална но я има,а с обикновена газова се усеща още повече.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Охо , тук прочетох най-накрая нещо интелигентно на тема газови икономии . Добре е повече хора да разберат че няма евтино и хубаво . И как така купуват си Ауди , автомобил с прецизно проектиран и изпълнен двигател и хоп - газова уредба . Било по-евтино , а дали е така ? Колко разхода има още покрай "евтиното" гориво ? И това изобщо Ауди ли е вече ? Вървели повече на газ - дрън , дрън . Винаги съм се чудил за тези които го казват , вярват ли си ? Да говорим за Жигули и Москвичи ще ги разбера . 

 

 Колкото по истенската тема - мен ме устройва ако чип ми подобри работата на двигателя . Ако може да премахне ефекта от климатика е о'к , дори и измерено да е никакви коне . Разбирам го като по-съвременна настройка ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...