mihaildjambarski Публикувано 12 Октомври 2017 Доклад Share Публикувано 12 Октомври 2017 Онзи ден бях в едни приятели и хапнах домашно приготвен хляб от хлебопекарна. Беше много вкусен. Замислих се, че вместо да давам всеки ден пари за боклуци, мога да си купя хлебопекарна и да си правим сами хляб. Колко пари трябва да отделя и на коя марка са най-добрите хлебопекарни? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
grizzly Публикувано 12 Октомври 2017 Доклад Share Публикувано 12 Октомври 2017 Най-добре се замисли да не ядеш хляб изобщо. Така ще си спестиш излишни килограми с наднормено тегло. И пари също. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mihaildjambarski Публикувано 12 Октомври 2017 Автор Доклад Share Публикувано 12 Октомври 2017 Трудна работа. Пробвал съм, но напълнях повече, защото не се наяждах и ядях тройно повече.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ogip Публикувано 12 Октомври 2017 Доклад Share Публикувано 12 Октомври 2017 Избери си модел с 2 бъркалки и възможно най-малък обем на коша. С 2 бъркалки става най-пуФкав и обемен хляб, а тъй като е с първични продукти и просто направен, изсъхва бързо, така че не е нужно да е голям самун (има особености по съхранението). Марката и цената на фурната няма значение към полученото, по-скоро рецептата. Всичко тва от личен опит, сменил съм 3-4 машини. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VBI Публикувано 13 Октомври 2017 Доклад Share Публикувано 13 Октомври 2017 Много е хубав хляба от домашната хлебопекарна, обаче яко се напълнява, защото топлия, вкусен хляб го изяждаш на едно ядене. Затова вече отдавна не я ползваме, но натрупаните килограми ... си останаха . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
МММ1 Публикувано 13 Октомври 2017 Доклад Share Публикувано 13 Октомври 2017 Преди 11 часа, mihaildjambarski написа: ... да си купя хлебопекарна и да си правим сами хляб... Хляб може да си печеш и без хлебопекарна ... След кратък период на ползване трайно се застоява в някой шкаф. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 13 Октомври 2017 Доклад Share Публикувано 13 Октомври 2017 Нашата я пакетирах и прибрах- вкусни неща става, но се пълнее страшно бързо поради злоупотребяване с количествата. Цялото семейство сме и наложили вето на тази машина Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schnura Публикувано 13 Октомври 2017 Доклад Share Публикувано 13 Октомври 2017 Преди 1 час, Ivo_Dinkov написа: Цялото семейство сме и наложили вето на тази машина Като казваш цялото семейство, имаш предвид сигурно, че жена ти е казала "ПРИБИРАЙ ТОО ПУСТИНЯК ВЕДНАГА" и ти си се съгласил, нали? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
moto_fan Публикувано 13 Октомври 2017 Доклад Share Публикувано 13 Октомври 2017 Трета поред ползваме,ма предимно да меси тесто ,после жена ми прави едни “гадости” със сирене и се доврЪшваме с цялата тава за вечеря На първите 2 им се късат ремъците Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 13 Октомври 2017 Доклад Share Публикувано 13 Октомври 2017 56 minutes ago, Schnura said: Като казваш цялото семейство, имаш предвид сигурно, че жена ти е казала "ПРИБИРАЙ ТОО ПУСТИНЯК ВЕДНАГА" и ти си се съгласил, нали? Ххахахахахаха Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobitovn Публикувано 13 Октомври 2017 Доклад Share Публикувано 13 Октомври 2017 Аз си правя хляб веднъж месечно.Обаче не го ям, докато е топъл, защото заминава половината . След като изстине, става много плътен и засища от половин филийка. Такъв хляб ни стига на 3-ма човека, да вечеряме 7 дни.Освен това се запазва и по-дълго време, поради това, че е доста плътен. Изпратено от моят LG-D802 с помощта на Tapatalk Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
detson Публикувано 13 Октомври 2017 Доклад Share Публикувано 13 Октомври 2017 Единственото предимство е ,че се слагат всички съставки и се получава готов продукт. Марката е без значение,деляги на две-с глезотийки и без такива. Правим хляб от лимец с маслини,като го месим в купа с миксера. Втасване 30-40мин покрито с влажна кърпа и в форма от козунак печем на 180 градуса за 30мин. Това е,никакви фрапиращи предимства,всичко е в съставките. Е промишления хляб е в големи количества и процеса е автоматизиран,като има малки разлики при различните фирми. Общо взето брашно,вода 50%,сол10г/кг,мая 25г/кг,3-4капки оцет против картофена болест и останалото кой каквото иска,риган чубрица маслини зеленчуци ядки кълнове, кой каквото иска. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Audi_FeN_1 Публикувано 13 Октомври 2017 Доклад Share Публикувано 13 Октомври 2017 Аз имам такава от лидл и прави много хубав хляб, нищо общо с обикновените купешки боклуци нарязани в пликове с вкус на гума... Струваше около 100лева , има си различни програми и таймер, да ти бърка хляба докато спиш и като станеш да е топъл за закуска Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TiL Публикувано 13 Октомври 2017 Доклад Share Публикувано 13 Октомври 2017 Какви митове бре? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
grizzly Публикувано 13 Октомври 2017 Доклад Share Публикувано 13 Октомври 2017 Всеки над 30 години с тегло над 80 килограма трябва да ограничи храната защото обикновено не е активен достатъчно и не расте. А така се дебелее най-лесно. Аз лично успях тихомълком да кача небрежно 20+ кг за 20 години, нещо за което вече съжалявам.А връщането назад е трудно. Следете си теглото редовно и го задържайте в здравословни граници. Това като съвет от пАтило и стАрило. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
birdman Публикувано 14 Октомври 2017 Доклад Share Публикувано 14 Октомври 2017 На 12.10.2017 г. at 23:58, ogip написа: Избери си модел с 2 бъркалки и възможно най-малък обем на коша. С 2 бъркалки става най-пуФкав и обемен хляб, а тъй като е с първични продукти и просто направен, изсъхва бързо, така че не е нужно да е голям самун (има особености по съхранението). Марката и цената на фурната няма значение към полученото, по-скоро рецептата. Всичко тва от личен опит, сменил съм 3-4 машини. Пцилютно се съгласих ! Само ше добавя, че е добре и да е с два реотана - горен и долен ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
oMil Публикувано 15 Октомври 2017 Доклад Share Публикувано 15 Октомври 2017 От доста време си мисля за такава машина.... диетата ми е високо въглехидратна и хляба е основен в нея.Въпроса ми е ....има ли възможност да се приготвя хляба с квас. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AALEXANDROV Публикувано 16 Октомври 2017 Доклад Share Публикувано 16 Октомври 2017 Аз избягвам да ям хляб, защото... ясно защо. Но по празници печем домашен хляб и наистина е много по-вкусен. Може да се правят миксове от брашна, могат да се добавят семена, не се прекалява със солта. Според мен при умерена експлоатация една домашна фурна си е полезна вещ вкъщи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NITRO1 Публикувано 5 Ноември 2017 Доклад Share Публикувано 5 Ноември 2017 Откакто взехме хлебопекарна, купен хляб почти не се появява в къщи. Знам какво му слагам за да стане, купувам си пълнозърнесто или типово брашно ( разбира се незнам какво има вътре), но задължително го ядем след поне един ден. Преди ядях по половин хляб сега с макс две филии дебели по сантиметър съм готов, хляба е супер плътен и засищащ. Понякога слагаме вътре и подправки и докато се пече аромата е невероятен. Хлебопекарната е 850 вата с две бъркалки за 150 лева Финлукс, дано изкара няколко години, чувал съм че тавата прогаряла на всички, а откъде ще търся незнам - но това мисля е далеч все още. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване