Jump to content

Части, гуми и консумативи с които мога да съм полезен

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Здравей Кокич, можеш ли да намериш радиатор за климатика за моята кола 100/С4 (отпред), номера по ЕТКА е: 4A0 260 403 A ? Другото нещо, което ми трябва е семеринга на селектора на скоростната кутия, там където влиза оста от скоростния лост.

Семерингите на полуоските, които ми беше намерил станаха без проблеми, както и амортисьорите, лагерите и прашниците за Б4-ката на баща ми :flehan:

Edited by VBI

• 2 weeks later...

Ето че и аз - дето съм буквално вътре в резервните части - все пак опрях до помощта на Коко! :rolleyes:

Това е защото това е точния човек за доста части - в моя случай - гуми Малоя Футура Примато 195/65/15 - комплектче 4ка каре!

Коко, жив и здрав да си - няма да коментирам цената - няма такава другаде, само ще добавя че това е 3ти или 4ти комплект гуми която вземам от Коко и не мисля да сменям доставчика засега!

Всъщност ще помогна Коко да разшириш гамата на продуктите, които предлагаш на хората от форума - като запазиш и качеството и цените.

:rolleyes:

Ето че и аз - дето съм буквално вътре в резервните части - все пак опрях до помощта на Коко! :D

Това е защото това е точния човек за доста части - в моя случай - гуми Малоя Футура Примато 195/65/15 - комплектче 4ка каре!

Коко, жив и здрав да си - няма да коментирам цената - няма такава другаде, само ще добавя че това е 3ти или 4ти комплект гуми която вземам от Коко и не мисля да сменям доставчика засега!

Всъщност ще помогна Коко да разшириш гамата на продуктите, които предлагаш на хората от форума - като запазиш и качеството и цените.

:D

Жорка, мерси много за топлите думи и ти си един от най-старите ми познати форумци.

Аз на тебе също съм ти много задължен и последния път ти много помогна на Ради_Б4, за което и двамата сме ти признателни! :D:D

• 3 weeks later...

Колега може ли цена за дискове TEXTAR за ауди а3 1.8Т 8L AGU 1997. Ако може и размер напиши? Благодаря ти предварително :flipoff:

Колега може ли цена за дискове TEXTAR за ауди а3 1.8Т 8L AGU 1997. Ако може и размер напиши? Благодаря ти предварително :hilezh:

Дисковете ти са 288 мм и не всеки вносител ги поръчва.

В момента има налични Ferodo и Zimmermann. Цената е почти еднаква - около 165 лв за 2-та комплект.

Ники всичко дето ми го прати е вече монтирано и пасна перфектно.Мерси много приятелю,уважавам хората като теб.някой ден като се срещнем бирата е от мен :) .п.с. въжетата на ръчната са точни,да знаеш.

Коко,

за пореден път ти благодаря за отзивчивостта и отношението,

както за частите за моята кола, така и за услугата, която направи на колегата.

Между другото, и други се заинтересуваха за части, така че, пак ще те търся! :f_ck_you:

• 3 weeks later...

И аз да се възползвам да изкажа благодарност на колегата - оказа се, че с него и по-рано сме се виждали за покупка на гуми, но и този път се показа като изключително точен и бърз с набавянето на необходимите ми неща. Още веднъж - много ти благодаря Коко.

И аз да изкажа големите си благодарности към Коко-човека си заряза личните ангажименти и направи всичко необходимо да ме снабди с качествени части на много добри цени.Страшен пич си,колега! :)

Аз също бих искал да кажа едно "БРАВО" на колегата КОКО-снабди ме с много добри части на цени без конкуренция-поне в моя регион където живея. :steinigung:

• 1 month later...

Здравей Кокич,

настъпи време да сменям предните накладки в комплект с предните дискове. Дисковете са "плътни" (НЕ вентилирани). Мисля, че ми имаш номера на рамата, но ако ти трябва ще ти я пратя по ЛС. Желанието ми е дисковете да не са от "кашкавален" тип и да се изкривят на първите 10000км :hilezh: (и на вторите също :D ) - имам ти пълно доверие, за толкова години не си ме подвел нито веднъж ;) .

Edited by VBI