binev Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Ники, гарнитурата е сменена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBI Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 (edited) Здравей Кокич, можеш ли да намериш радиатор за климатика за моята кола 100/С4 (отпред), номера по ЕТКА е: 4A0 260 403 A ? Другото нещо, което ми трябва е семеринга на селектора на скоростната кутия, там където влиза оста от скоростния лост.Семерингите на полуоските, които ми беше намерил станаха без проблеми, както и амортисьорите, лагерите и прашниците за Б4-ката на баща ми Edited June 13, 2010 by VBI Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralenekov Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Кокич, имаш Л.С. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gsb Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Ето че и аз - дето съм буквално вътре в резервните части - все пак опрях до помощта на Коко! Това е защото това е точния човек за доста части - в моя случай - гуми Малоя Футура Примато 195/65/15 - комплектче 4ка каре!Коко, жив и здрав да си - няма да коментирам цената - няма такава другаде, само ще добавя че това е 3ти или 4ти комплект гуми която вземам от Коко и не мисля да сменям доставчика засега!Всъщност ще помогна Коко да разшириш гамата на продуктите, които предлагаш на хората от форума - като запазиш и качеството и цените. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted June 26, 2010 Author Report Share Posted June 26, 2010 Ето че и аз - дето съм буквално вътре в резервните части - все пак опрях до помощта на Коко! Това е защото това е точния човек за доста части - в моя случай - гуми Малоя Футура Примато 195/65/15 - комплектче 4ка каре!Коко, жив и здрав да си - няма да коментирам цената - няма такава другаде, само ще добавя че това е 3ти или 4ти комплект гуми която вземам от Коко и не мисля да сменям доставчика засега!Всъщност ще помогна Коко да разшириш гамата на продуктите, които предлагаш на хората от форума - като запазиш и качеството и цените. Жорка, мерси много за топлите думи и ти си един от най-старите ми познати форумци.Аз на тебе също съм ти много задължен и последния път ти много помогна на Ради_Б4, за което и двамата сме ти признателни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tato79 Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 Колега може ли цена за дискове TEXTAR за ауди а3 1.8Т 8L AGU 1997. Ако може и размер напиши? Благодаря ти предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted July 12, 2010 Author Report Share Posted July 12, 2010 Колега може ли цена за дискове TEXTAR за ауди а3 1.8Т 8L AGU 1997. Ако може и размер напиши? Благодаря ти предварително Дисковете ти са 288 мм и не всеки вносител ги поръчва.В момента има налични Ferodo и Zimmermann. Цената е почти еднаква - около 165 лв за 2-та комплект. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan_draganov Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Ники всичко дето ми го прати е вече монтирано и пасна перфектно.Мерси много приятелю,уважавам хората като теб.някой ден като се срещнем бирата е от мен .п.с. въжетата на ръчната са точни,да знаеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akulata Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Отличен 6 за Кокича за пореден път! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogobogo Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Ники,И от мен голямо благодаря за добре свършената работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veselin Milev Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Коко, за пореден път ти благодаря за отзивчивостта и отношението, както за частите за моята кола, така и за услугата, която направи на колегата.Между другото, и други се заинтересуваха за части, така че, пак ще те търся! Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxy-the infant prodigy Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 И аз да се възползвам да изкажа благодарност на колегата - оказа се, че с него и по-рано сме се виждали за покупка на гуми, но и този път се показа като изключително точен и бърз с набавянето на необходимите ми неща. Още веднъж - много ти благодаря Коко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eic-idimitrov Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 И аз изказвам благодарности към Коко Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanik Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 И аз да изкажа големите си благодарности към Коко-човека си заряза личните ангажименти и направи всичко необходимо да ме снабди с качествени части на много добри цени.Страшен пич си,колега! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NITRO1 Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Аз също бих искал да кажа едно "БРАВО" на колегата КОКО-снабди ме с много добри части на цени без конкуренция-поне в моя регион където живея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STENLY 73 Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Поредния доволен клиент който в сезона на дините си купи добър акумулатор на добра цена.Евала КОКО Link to comment Share on other sites More sharing options...
W_Smith Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 Коко е страшно стабилен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ombre Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Благодаря на Коко и аз! Много коректен, а цените са добри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerloop19 Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Много коректен и супер точен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diavola90 Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 Чест и почитания за КОКО. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogobogo Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Благодарности и от мен!Остава . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gnaks Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Кокича е страшен пичага и имам бая бири да го черпя,винаги точен и коректен!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBI Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 (edited) Здравей Кокич,настъпи време да сменям предните накладки в комплект с предните дискове. Дисковете са "плътни" (НЕ вентилирани). Мисля, че ми имаш номера на рамата, но ако ти трябва ще ти я пратя по ЛС. Желанието ми е дисковете да не са от "кашкавален" тип и да се изкривят на първите 10000км (и на вторите също ) - имам ти пълно доверие, за толкова години не си ме подвел нито веднъж . Edited October 3, 2010 by VBI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhito23 Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Много благодарности, изключително коректен и търпелив! Извинявай още веднъж!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaDi_b4 Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Кокича е невероятно отзивчив и много бърз в обещанията си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts