Jump to content

Марио-Ауто


Recommended Posts

Така, с риск сега да учудя доста хора ще постна едно особено мнение за сервиза на Марио-ауто, който едва ли не се е превърнал във оторизиран сервиз на нашия форум. Дойде и времето на мойта А4 за първоначално обслужване. Изчетох де що имаше мнения за сервизи и магазини, събрах парички и реших да действам. Набавих си експресно частите (добре че има хора като Коко сред нас) и с колегата Freestyler отпрашихме за Горубляне. Оставих колата с идеята на следващия ден да почнат работа. На другия ден се чух с приемчика – Виктор, който ме увери че имам 3 носача за смяна, казах му щом трябва да сменя и тук може би му дадох грешен сигнал...В крайна сметка от 3-те в последствие като я огледах само 1-я изглеждаше нов.Както и да е това не бе всичко. Връщайки се при него за да си взема колата виждам задната лява врата здраво хлътнала. Питам го спокойно какво се е случило, а приемчика взе да настървено да ми вика и да се кълне”МИ ТИ ТАКА МИ Я ДОКАРА”. Казах си ок, може някой от неговите хора при паркиране .... или както и да е все пак е застрахована, но нещото което ме ИЗДРАЗНИ е това че пича ми се кле как я видял ударена как и колегата Freestyler едва ли не ще потвърди и тем подобни глупости. Платих си сметката която забележете бе 850лв. вкл. 305лв труд за смяна на гореспоменатите носачи и агренаж и си казах повече няма да стъпя тук. Хубаво е и вие да си вземете поука. След ден отивам на реглаж на преден мост и майстора се хвана за главата. Тя колата по-ниска от ферари Вика ме да погледна кората под двигателя... виси с 5 санта а кората надупчена като швейцарско сирене с винтове едно към гьотере.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз преди нема и седмица смених там един маншон на рейката и нямам оплаквания, но предния път, след ремонт на предницата, отивам на реглаж, а там:

Момче, в дясното колело имаш голем луфт.

Ама аз от майстора идвам - викам :D

Ами връщай се - викат - да ти донаправи колата!

Ма той затваря след час.

Ние също! :respekt:

Айде при кожаря Дунев, айде земи тоя експресен ремонт, айде земи тия пусти пари, айде обратно, айде един реглаж и айде нема нужда втори път при Марио за нещо сериозно!

Редактирано от Freestyler
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва са гадости и аз не бих оставил нещата така - само с извода, че повече там няма да стъпя. То е ясно, че няма да стъпиш там, но защо да ги оставяш доволни такива селски хитреци, да се радват, че са извъртели още едно рибенце?

Върни се и си търси правата! Вземи си хора ако трябва, но излез с вдигната глава от ситуацията, а не като жертва!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Върни се и си търси правата!

Ситуацията е деликатна, невъзможно доказуема и права общо взето нямаш никакви, но пък имаш отговорности и те са си твои през цялото време, през което автомобила ти се ремонтира в някой сервиз. Можеш да търсиш възмездие за деликта по най-възпитателния начин, по който обаче неминуемо попадаш под ударите на НК :respekt: Или преглъщаш, попустосваш и повече не стъпваш там.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а приемчика взе да настървено да ми вика и да се кълне"МИ ТИ ТАКА МИ Я ДОКАРА

Да го беше набил, пък после, ако тръгне да те съди, ще казваш: "Ми той така си беше..." :D;):respekt:

Редактирано от Freestyler
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е за туй си я правя сам.Ако нямам инструмент,или купувам или на заем.Ако пак не мога се справя.....,вадя чарка и стоя там с тях.Ако и така не става.... :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мани, мани, преди малко я оставих на тенекиджиите и ми обърнаха внимание, че са захванали бронята с нитове както си виси с 1 пръст отстрани. То бива мърлявщина ама ...... Както и да е няма да се жалвам повече.

Редактирано от BatVito
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е , явно не ги е хванала още кризата сервисмените.

Щом си позволяват да се габаркат с клиентите ,демек с тези от които им зависи бизнеса.

Значи за да има взаимно уважение ,няма да е никак зле първо клиента като си остави

колата при тях да я снима , а ако разполага с някой 9мм. да го напъха в гащите така ,че

дръжката му да се вижда от 50 м. поне. Или както е станало в случая с автора на темата,

щях много деликатно да им намекна ,че често стават пожари от късо съединение да речем. :hilezh:

Ебахти и боклуците нагли :respekt:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По същия начин в сервиз ми счупиха стопа, боята изподрана от оставяне на разни части отгоре и после" тя така си била колата". Едвам с пастиране излязоха драскотините..... :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Затова за сервизни дейности се обръщайте към колегата Niki 001,Aleksander,The Machine или Сумиста.Аз ползвам услугите на първите 3-ма и винаги съм бил доволен :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също не останах доволен от сервиз МАРИО-АУТО в Горубляне.

Пълни мърлячи. Високомерно отношение и супер скъпо взимат.

Слд смяната на накладки и дискове, се чуваше яко стържене и свирене от накладките, та се наложи да ходя да ми слагат други накладки, щото тия беха ебати ментаците.За цялото удоволствие - 550 лв.

На един колега за смяна на масло и филтри - за труд му беха взели 120 лв. на Пасат 5. Освен това му беха сложили пръчката накриво и яко фърляше масло, та се наложи да ходим пак да се разпрвяме

Така че, другия път си помислете дали ще отидете в МАРИО АУТО. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тия ше дойдат некви плачещи за кютек самозабравили се "баш-майстори", а?

Гледам достатъчно потърпевши има, що не се обединят и не им покажат...някои неща?

Знам, че сега миротворците ще скочат, че не е редно, лоялно и етично, но за жалост иначе в БГ не става.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама колега що не си се върнал с 2-3 и да ми напукаш каската на такива к.......та.Д....а и простите некадърници.Бой по тъпата глава и готов.Е....х ги в помиярите.Извинявам се за многото неприлични думи,но не могах да се сдържа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тия от "Марио-Ауто" не искам да ги коментирам,ясно е че са мърлячи отвсякъде.Мен по ме учудва факта,че доскоро всички тук във форума ги боготворяха,а сега какво се случи.........Така,като гледам повече от половината препоръчани някога майстори и сервизи от форума вече се плюят от всички тук.Защо винаги така се получава,че щом някой си спечели добро име с качествена работа и дръпне малко с клиентите,веднага решава,че може да не гони вече никакво качество и да претупва нещата.То по този начин си вкарва ,разбира се,такъв автогол,че ще му държи мнооого влага занапред,но Ганьо не ги вижда тези неща.Точно по тази причина и аз не мога да си намеря свестен сервиз за ходова част,който да работи с постоянно качество и да поставя клиентите си над всичко.

Редактирано от jordanik
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...че щом някой си спечели добро име с качествена работа и дръпне малко с клиентите,веднага решава,че може да не гони вече никакво качество и да претупва нещата.

Е тва е отговора на загатката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Koи са тия МАРИО АУТО префалени горубленски форумни майстори,че нещо не ми е ясно.Тфа да не е сервиза на Мишо?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Другаде е проблема пичове.

Понеже повечето тука сте путьовци (са да не се Убидите, аз не се дърпам от групата :respekt: ) и като идете некаде и ви успят с благи приказки и вие разбрали недоразбрали се приберете със кочината дома и пофалите сервиза как ви извършил адски качествено смяната на маслото.

а на другия ден като го видите маслото под колата изтекло не мрънкате щото некак си не става вчера да ги хвалите днес да ги плюете ...

и така докато некой с топки у гащите иде и като му засерат колата и ги наплюе тука... и изведнъж излязат всичките путьовци хвалбисти и те да се изкажат година по-късно с техния позор....

Не ги знам Марио ауто. Не съм ходил при тях. С поста си НЕ визирам тях. Коментирам само как се развиват всеки път сапунените драми тука.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дори незнам кому е нужно да се раздават хвалби толкова лесно. Добре е когато се похвали някой майстор да не е за нещо дребно, инцидентно, а да е резултат от многократни добри впечатления. Така че евентуалния читател да не се заблуждава и ежедневно да коронясваме и обезглавяваме. Нека поне малко реализъм има в думите ни, а не да гоним форумно присъствие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също ходих при тях за смяна на консумативи и съм със смесени чувства.

Значи

(+) Държаха много коректно. Бяха наясно какво трябва да се направи.

(+) Бързо си свършиха работата

(-) Работата за смяната беше към 220 кинта - ролки, ремъци, филтри и масло... а и 1литър антифриз. Частите и маслото ги бях купил предварително от Кокича. :)

(-) Бронята не я бяха сложили както трябва, стърчеше напред, бяха били винтове на съвсем нови места, а от единия край даже ги нямаше и като им казах, че не е в ред... ми отговориха че ще се посртараят повече другия път ако искам :hilezh: Преди това беше сваляна за боя и беше наместена както трябва.

(-) Друго. Откраднаха ми едни неща от колата от подлакътника за което съм си виновен само аз. Разбрахме се с момчето. Много коректно се държа. Искаше да ме компенсира за което евалата, при положение, че вината си е моя :) Макар, че не разбирам дори и да са дошли един, двама външни примерно (ако изобщо е имало такива в тази задушевна обстановка) каква работа имат в колата ми и да ми ровят в нещата деба.

Общо взето това е. Нито съм за нито съм против. Затова не съм писал за тях. Реално си свършиха работата за която бях отишъл. :)

Няма да ходя повече там, но е по-скоро заради цените :)

Редактирано от hellix
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми счупиха пластмасовате решетка на кората на вратата която е над колоната.... за другото как са го оправили незнам защото не съм мн. наясно с тези неща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Гледам и не вярвам на ушите си", както се казва :lol:

Аз лично нищо лошо не мога да кажа за тях! Досега съм ходил 3 пъти, вярно, за дребни неща, но без забележки.

От друга страна, продължавам да чета нови положителни мнения и съм, меко казано объркан... Мисля, че е най-добре всеки сам да преценява за себе си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тия от "Марио-Ауто" не искам да ги коментирам,ясно е че са мърлячи отвсякъде.Мен по ме учудва факта,че доскоро всички тук във форума ги боготворяха,а сега какво се случи.........Така,като гледам повече от половината препоръчани някога майстори и сервизи от форума вече се плюят от всички тук......

Много е важно кой е майстора в сервиза. Като е добър всеки хвали сервиза и когато си махне и дойде някой мърляч почват неприятните моменти. Аз за това ходя винаги при един човек. Не е специализиран в ремонти на ауди, но просто си разбира човека и за ходова част ходя винаги при него, защото знам, че ще свърши работа.След 5-6хил.км. ще го тествам и за двигателя как е защото идва време за смяна на ремъци. Не знам дали взимат скъпо за труд. За смяна на преден лагер ми иска 40лв., но поне знам, че няма да недозавие нещо и да се пребия след това. Отделно самият сервиз дава гаранция за всичко, което правят.... Не го препоръчвам като сервиз, защото другите "майстори" не бяха цветущи макар, че сега има и доста нови, които нямам намерение да тествам.

За диагностика и съпътстващия ремонти ползвам Мишо и всичко останало си правя сам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...