Jump to content

ПАЗЕТЕ СЕ ОТ НЕКОРЕКТНИ КОЛЕГИ

Recommended Posts

За голямо съжаление колеги това си е нашата нация - мишоци,мишоци и все повече се израждат мутанти :birthday:

Редактирано от nuvoari
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 631
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Аз пък се чудя как въобще хората пазаруват стоки от някакви регистрирани вчера с пет коментара, при наличието на толкова утвърдени коректни колеги.

И как даваш пари за такива гуми - ента употреба, при положение, че в пъти е по-добре да си купиш чисто нов корморан от Метро за същите пари. :birthday:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отклонихме се сериозно от темата!

И все пак всеки сам решава дали да кара нов корморан или употребявана маркова гума.Аз лично вече се убедих че да купиш употребявана гума на сляпо и то от търговец на такива гуми си е риск който в 50% от случаите носи загуба на пари.Подържам доста превозни средства и след като се напазарувах от повечето предлагащи гуми втора ръка "като нови"във форума вече едва ли ще е обърна към някого от тях.Съвсем различен е обаче случая при колегата Sportive,не го познавам и си нямам на идея откъде ги изравя тия гуми и джанти но покупката от него ми носи само удоволствие от това че съм се сдобил с нещо добро на наистина добра цена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги кажете познавате ли го този 318carbio какфо прави този фен в този форум въобще кфи са тея ра'оти ше го еба и гадния измекяр праи пари в на ауди форума гаден мизерник да бега при ония кенгура

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
Аз пък се чудя как въобще хората пазаруват стоки от някакви регистрирани вчера с пет коментара, при наличието на толкова утвърдени коректни колеги.

И как даваш пари за такива гуми - ента употреба, при положение, че в пъти е по-добре да си купиш чисто нов корморан от Метро за същите пари. :steinigung:

аз предпочитам да си карам с 2 годишните гуми за 50 леа,отколкото с новия пластмасов и крив Корморан от Метро ама вииш ли аз съм гумаджия и не разбирам

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Става въпрос за ето тази обява http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=75803 След като ми каза,че гумите и джантите са в добро състояние се разбрахме да ми ги прати по ЕКОНТ.Като дойдоха и платих 50лв. за доставка се оказа,че едната капачка липсва,а едната гума е срязана на две места.Да не говорим,че джантите са целите на шупли със яко обелени бордове(което не беше споменато по тел.).След нов разговор по тел. се разбрахме да ми прати друга гума и капачка.Днес отивам да ги взема(още 10лв.) и нова изненада-на капачката и липсват щипките.Сега започвам да се моля поне джантите да не са криви.

Това е същия Убавец,но колегата koky явно е извадил късмет.Във форума се подвизава като ivo-1813.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
аз предпочитам да си карам с 2 годишните гуми за 50 леа,отколкото с новия пластмасов и крив Корморан от Метро ама вииш ли аз съм гумаджия и не разбирам

Недей така защото лично ходих на поне три места да търся "хубави" гуми втора употреба и ДОТ по-млад от 05-та година не намерих а цената не я коментирам. Затова срещу 30% над цената на пластмасарките дето ги продават за пирфектни си купих новички Дейтонки от МЕТРО точно (верно ниския клас) но меки с ДОТ 0410, това преди 3-4 месеца.

Извинявам се за off-topica-а.

Редактирано от PESHO OT MARS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

E тоя същия кенеф-ivo-1813 ми изпрати двигател като се разбрахме да е в оборудвано състояние като само турбото да го няма.Беше увит с двеста метра стреч и нищо не се виждаше,а той беше пропуснал да сложи опция "виж преди да платиш" и аз като доверчив глупаг го платих и след родилни мъки по отстраняването на стреча установих че двигателя е гол като пушка даже и шайбата на коляновия вал е нямаше. Да ми е за урок :steinigung:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това за пореден път доказва,че ако темата се следи по често може да ни спести много главоболия. :hilezh:

Редактирано от borkohristov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тръгнало ми е да се оплаквам ;) Този път от колегата sonyman в тази тема http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=83151 той продава Audi Concert след като се разбрахме на ЛС за цена от 50лв. му казах да ми го изпрати.Той каза/написа/ че това ще стане на 26.07.2010г. ден понеделник.Днес го търсих в ЕКОНТ но пратка нямаше.Писах му,но той не отговаря.Сега видях в темата че го е изпратил на друг колега/явно за повече пари/.Но това не е най основния проблем.Касетофона от снимката не е този който продава колегата.На снимката е Concert а той е пратил Choros. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...

Сега видях в темата че го е изпратил на друг колега/явно за повече пари/.Но това не е най основния проблем.Касетофона от снимката не е този който продава колегата.На снимката е Concert а той е пратил Choros. :respekt:

Мда има такова нещо, аз се оплаках обаче в темата на колегата :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Дойде време и аз да се оплача за пръв път след толкова години през които съм купувал редовно от форумите!

Става въпрос за колегата Bobo Quattro и конкретно тази тема.

Случката е следната: разбирахме се с въпросния колега да изпрати телефона на цената, която е обявена последно в обявата.

След около седмица мотане, през което време аз чаках телефончето (трябваше бързо да нося със себе си още един нормер) ми беше обявено, че зарядното е пострадало.

Съгласих се заднага да го купя без зарядно като продавача свали колко реши от цената ако изобщо има желание.

Най-накрая телефона пристигна! През цялото време бях убеждаван, че е в отлично състояние, в обявата пише същото!

Оказа се че телефона всъщност е с разхлопана клавиатура с умрели няколко осветителни диода, изтъркан дисплей и дотолкова приключили говорителчета, че е невъзможно да се проведе нормално и най-прост разговор!

Когато поисках рекламация и връщане на покупката за моя сметка ми беше категорично отказано и потребителя реши, че не иска да бъде притесняван от лични съобщения!

Не обичам некорекното отношение и го пиша този пост, защото съм обиден от това отношение, а не заради загубените 70-80лв!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В моя защита мога да кажа,че телефона си беше в нормално състояние за втора ръка много ясно че има следи от употреба.до последно съм говорил с него и си се чуваше чудесно нито клавиатурата му беше разхлабена незнам какви диоди не са му светели.За счупеното зарядно предупредих колегата и му свалих от цената.Колеги на които съм продавал или купувал във форума знаят,че винаги съм бил точен. :steinigung:А също предложих на колегата да му пратя ново зарядно безплатно за което той е забравил да спомене.

Редактирано от Bobo Quattro
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не обичам некорекното отношение и го пиша този пост, защото съм обиден от това отношение, а не заради загубените 70-80лв!

Колега друг път преди да платиш го разгледай и все пак не забравяй ,че живеем в България :steinigung:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Bobo Quattro,а защо не върнеш парите на човека и си вземеш телефона обратно,той нека си плати само разходите за куриер.Мисля,че ще е честно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В моя защита мога да кажа,че телефона си беше в нормално състояние за втора ръка много ясно че има следи от употреба.до последно съм говорил с него и си се чуваше чудесно нито клавиатурата му беше разхлабена незнам какви диоди не са му светели.За счупеното зарядно предупредих колегата и му свалих от цената.Колеги на които съм продавал или купувал във форума знаят,че винаги съм бил точен. :hilezh:А също предложих на колегата да му пратя ново зарядно безплатно за което той е забравил да спомене.

Остава при транспорта говорителчетата да са поизгоряли, и няколкото диода също :icon_arrow: Това е проблем дължащ се на яка употреба и си е слабо място на много нокии!

Не е правилно да продаваш "перфектен" телефон, с който не може да се говори! Всички останали забележки грам не ме интересуват и в интерес на истината ги очаквах.

Незнам защо непрекъснато споменаваш, че искаш да ми пратиш безплатно ново зарядно, не ми дължиш такова! Държа да са точни нещата, форума тук трябва да бъде сигурно място за пазаруване, от един клуб сме все пак, трябва малко и съвестта да проработва!

Аз няма да го препродам този телефон и за 20лв тъй като просто ме е срам да набутвам хората, а още повече съфорумци, вместо това ще го подаря или просто изхвърля.

Колеги, може да си направите изводи и пазарувайте по-внимателно от мен!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

продавал или купувал във форума знаят,че винаги съм бил точен.

Боби, може да си точен, но си едно пълно лайно!

Толкова ли ти беше трудно да ми пуснеш съобщение, че преотстъпваш заречения за мене тас?

Някак си много подло постъпи, а аз бях със счупен крак. Има една дума "почтеност". Не съм ти сърдит! :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти този тас 1 месец идваше да си го вземеш.Все ти пращах лични и все беше зает.Колко време да ти го пазя.И внимавай с обидите.Абе кво ти се обяснявам.

Редактирано от Bobo Quattro
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вервай ми че там кадето работиш няма да продадете нищо повече на Бош !Даже може да им върнете целия си брак.

Да те ъпна че гледам си се разписъл набрал си скорост нещо ама си оставаш един ТЪП доста комплексиран КРАДЕЦ

Редактирано от shwepi
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Ivanhow , ако случайно пак се появи да продава нещо не се занимавайте с него. Поръчах му да ми свали антената от колата, която продаваше на части, минаха 5-6 дена ни вест ни кост. Пича продал колата и едно ЛС не написа, а на мен ми зее дупка в тавана, но чакам, защото съм го ангажирал. :steinigung: В темата прочетох, че и друг колега е отвисял в чакане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
Темата я пускам, с надеждата, че може и да привлече внимание и да се премести малко по-нагоре.

Идеята ми е в нея всеки (след като се почувства измамен или некоректно обслужен от друг колега), да постави името на потребителя, който е извършил въпросното деяние, по възможност с линк към конкретната тема. Така други колеги ще могат да се ориентират сравнително по-добре в морето от постове тук, кой, какво, как и защо не би следвало да публикува повече обяви в КУПУВА/ПРОДАВА.

п.с. На вниманието на HITMAN, Wizi, tsvet40, audi200avant, tita

За сега имаме следните оплаквания:

"knikov - относно - ТУК

stilqn - относно - ТУК

Абе тук няма ли модератори .измамници с по няколко профила са се регистрирали и мамят хората. аз вече изгорях с една рейка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе тук няма ли модератори .измамници с по няколко профила са се регистрирали и мамят хората. аз вече изгорях с една рейка.

ВНИМАНИЕ ИЗМАМНИК ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА.!! Да колеги тук найстина е пълно с измамници и с лъжци. един човек с няколко профила се е регистрирал в форума.!! та за рейката да найстина испратих една рейка на един колега Стян от Бургас поне така се е написал и в скайпа!! но кой знае дали е той!!! а пък тук в форума е поне с 3 профила. Та рейката си е перфектна само дето мен ме измамиха .получава си тариката рейката незнам да ли си е платил на еконта че аз още не съм си плучил парите . понеже тоя от еконта се покрива .но според мен и тоя от еконта май е измамен .но свърх нахалството на тоя колега е че хем не си е платил според мен. за да не си получавам аз парите от еконта вече една седмица. хем се опитва да ме обеди че сам му дал развалена рейка. и по заобиколен начин се опитва да му върна парите. който аз не съм получил . И наистина е време модераторите да се намесят и тея измамници с по няколкото профила да ги истрият стига са лъгали хората който си е купувал от мен части знае дали сам мошеник. Но явно тук няма модератори.!!!!!! ДО модераторите вие сами ги потърсете това са хората с по 3,4 профила.!!!!

Редактирано от Kръстев
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ДО модераторите е това . абе хора прочистете форума от тея измамници.Започнете с хората който са се регистрирали с по няколко профила.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кои са му ник-овете :hilezh: ? Не е възможно от ЕКОНТ да доставят пратката без да си вземат парите ако е с наложен платеж.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...