Мда доста късно видях ,че ме споменаваш в темата но пък се чувствам длъжен да ти отговоря.ако случиш на кола, нито с едната, нито с другата ще имаш проблеми
специално към optimist, бате отдавна искам да те питам нещо и мисля, че му дойде момента, защо докато продаваше твоята а6-ца 2.5тди тя беше перфектна и не казваше и думичка срещу мотора, а в момента в който я отвърза отвори една уста срещу въпросният душегуб дето никой неможе да ти я затвори, а накрая се оказа, че дори и филтъра на картерните газове не си бил сменял, сега да не започнеш да ми мрънкаш, бате има си я още темата на пича който взе от теб колата и беше ревал после, както и да е.... я кажи понеже си голям бмв-ист как ти е скоростната кутия от толкова гаргара с аудитата, какво стана? и понеже имаше мнение, че 2.5 тди хвърляли дебитомери и помпи, без да си кривиш душата кажи какво е положението при дизелите на бмв, защото не е по-различно, но искам да го чуя от твоята уста, като не се заяждам просто питам....
стига с тези фанатизми, много малко хора по форумите гледат реално на нещата без прибързано да плюят наред, как това било боклук и онова било боклук
Така когато я продавах колата си беше ок всички ядове които ми беше правила съм ги отстранявал своевременно с достатъчно много пари нещо което ти е пределно ясно щом караш подобна "кола". Случих на некоректен колега с които направих договор в последствие тоя се покри и не плащаше вноските като междувременно очевидно е карал колата на живот и смърт и беше минал над 14-5х км за 3-4м(бях сменил накладките текстар месец преди да я вземе като сменях маншона видях че са на мин смятай как е карал
На колата е сменяно всичко особено филтъра на картерните газове да не би да си мислиш че съм малоумен и не знам за него
"без да си кривиш душата кажи какво е положението при дизелите на бмв, защото не е по-различно, но искам да го чуя от твоята уста, като не се заяждам просто питам" Първо строших скоростната кутия умря 4 месеца след като я бях обслужил
Сменил съм принидутелно единствено датчик за нивилация на ксеноните че светеха в небето и две крушки на габаритите че горят да и тунера на навигацията и радиото го ремонтирах щото губеше звука