All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Дай повече инфо за дюзите. От кой двигател се ползва основата, какви са разпръсквачите, налягане на отваряне, как е разпределена цикловата порция. Сигурен съм, че най-големите проблеми в този проект ще са именно в осигуряването на достатъчно гориво. Прословутото ГНП не обича и прегряването на нафтата. Не обича и високите обороти.
 3. Здравейте момчета, След смяната на радиатора с нисенс нещата се оправиха! Пробвах я извън градско в доста жега 33-34 градуса, поддържаше си температура от 83 до 96 градуса (по климатик, табло 90). Темп. на маслото също падна с около 10 градуса (при 140 км/ч с клима държи около 110 гр. преди над 120 гр.) Радвам се че нещата се оправиха и се надявам при смяна на радиатор от друг колега да прочетат тази тема и да не правят грешка като мойта, защото за 50 лв спестени, могат да си отворят работа за 1000 лв. Благодаря ви за участието в темата и насоките
 4. Зависи колко си сръчен, аз не съм свалял нищо. Ти реално имаш един кабел които трябва да влезе в купето до ключа. Около сервото има тапа аз я пробих и през нея. Релето ми е до акумулаторната кутия в страни. Захранването съм го взел от бушониерата над акумулатора, като вътре в нея съм скрил и 10 амперовия бушон за халогените. И си подсигури добри кабели. На ключа NSL е пина към които трябва да се прикачиш ако е с опция за халогени, ако не можеш да си ползваш и обикновения като ги вържеш към NL. но така ще светят заено със светлината за мъгла отзад, така че аз я премахнах (поне докато си намеря ключ)
 5. Today
 6. има 3 режима на шофиране comfort, auto и dynmic като волана, окачването и скоростите променят поведението си спрямо съответния режим
 7. Кората под волана и кората под мотора се свалят.
 8. Здравейте, тъй като и аз ще си слагам халогени се чудя от къде да прекарам кабелите до таблото вътре? И трябва ли да се разглобява нещо? Кори това онова...
 9. Привет! Току що се регистрирах във форума, макар че често влизам тук Благодаря на всички участници в този раздел, наистина доста информация може да намери човек.. Та нека да премина и към въпроса си:. Става въпрос за воланите, монтирани на A6 4G > Съществува ли скосен волан с подгрев? Понеже много ми допада как стои спортния волан и от доста време търся такъв, но никога не съм срещал хем скосен хем с подгрев.. Сега както си ровех из интернет попаднах на една обява за такъв волан, но отново е без подгрев - липсва копчето. В момента моят (обикновен) е с подгрев, и съм пред дилема дали да жертвам подгрева и да заложа на визията или не?
 10. Дам кода е BPW ,извинявам се за грешката.Значи не е проблем ,а 5 w 30 , да не го слагам,да не го похапва предполагам.
 11. Продавам цяла изпускателна система на 73 мм / 3" за Ауди А4 1.8Т предно предаване, 5 или 6 скоростна ръчна кутия. Test pipe 73 мм bolt-on за к03 и к04 турбини. Down pipe 73 мм bolt-on за оригинал катализатор или test pipe с мека връзка Средно гърне проточно с тръба на 73 мм от към Down pipe и 2x50mm от към крайните гърнета две крайни гърнета проточни вход 50mm с краен накрайник на 103мм всички гуми, конзоли, тампони, болтове, гайки и педерастии към гърнетата и тръбите. Цена : 760 лв. 70 снимки на адрес: http://www.x-non.com/exhaust ползвана е около 6 месеца и свалена заради минаване на TUV и реставрация на оригиналните гърнета, тръби и накрайници. Пращам по куриер до БГ. Пишете ми тук или на message. Test pipe монтиран на к04-рка Down pipe има малко повече заварявания на късата част защото вися без мотор в коша половин година и се покриви меката част та се наложи малко преправяне отпред. В момента се съхранява хоризонтално, разглобена в мазето и е готова за директен монтаж Средно гърне едно от крайните гърнета
 12. Е, тази която си бях харесал в MОBILE - то.... я изпуснах! Ако този, който си е купил кафявата с махагона от EM AUTO в София се включи във форума и прочете това: Поздравявам го от все сърце! Да му е честита! Влюбих се в нея, а не намирам друга с махагон! Ще се радвам и да сподели впечатления, от конкретната красавица! Може и на лично! Още веднъж: ЧЕСТИТО НА ПЕЧАЛИВШИТЕ!
 13. Карай си с масалцето като предишния собственик. Кода на мотора е BPW.
 14. Колеги нов съм ,скоро се сдобих с А4 В7 Avant 2.0tdi BRW,колата е страхотна ,запазена и искам да продължа да я гледам както трябва.Та имам няколко въпроса ,търсих из темите,някой са много стари, други без ясно обяснение и за това се извинявам предварително ако се повтарям. 1.Предишния собственик я е карал с масло 5w 40,понеже я откарах на човек да я огледа ми каза че тези двигатели са малко претенциозни и обичали хубаво масълце,каза ми 5w 30,вие по опитните какво ще ме посъветвате към днешна дата.Координати на някой в форума който продава точното масло 2.Какво ви е мнението за стелката в багажника,искам да сложа.Имат ли остра миризма на гума ,или да поръчвам смело 3.Да питам за огледалата,един приятел с голфче,както се качи а4-ката и първото нещо което каза "а на това ауди му се прибират огледалата" ,загледах се и прочетох във форума и видях,че имам иконката ,завърта се копчето,но забелязах че шофиорското огледало явно е чуквано и много майсторски със силиконче е направено и не посмях да пробвам ,да не се счупи ,че ми претстои път до Гърция.Та въпроса ми е ако се окаже че трябва да го сменявам,огледалата всички ли са еднакви,или има нещо специално в тези които са с прибиране.След 10 дни ще опитамкято си дойда,а след като се завърти копчето ,сами ли трябва да се приберат 4. И последно ,защото най не ми е спешно,но да питам за навигацията,има ли човек /колега от форума в региона Перник -София,който може да я ъпдейтне и там всичко което е необходимо,за да заработи,ще съм благодарен за имена и телефони към кого да се обърна .От моя страна разбира се,ще си платя колкото струва Благодаря ви предварително
 15. S4 B8 излиза/поръчва с два вида салон - базов както е на Жоро и коритата с лого S4. Kолата е много добре оборудвана и поддържана, но е далече от всички възможни за модела екстри. Седалки Люк Дистроник Не се вижда дали е с електромагнитното окачване Поздрави
 16. не мисля че това са базовите седалки... ето снимка:
 17. Лупите влизат и със предварително закопчан ринг Затова са тези двете изрязани места по ринга.Има си положение при което влизат.Малко играчка докато го нацелиш ама и двете така ги вкарах.
 18. Колеги, някой знае ли колко келвина е заводския ксенон на А4 Б5 2001?
 19. Ясно колеги, благодаря за отговорите, вече разбрах как стават нещата и крушките вече са подменени.
 20. Мойта е фейсова и това лято същия проблем.Другата седмица мисля да ги отворя да видя какво е положението вътре в тези клапи.
 21. Клапан за дебит може ли да се провери някак си. Отново ми изкара тази грешка 01318 Module for Injection Pump (37-10 Faulti). Когато откача и закача буксата на помпата грешката я няма. Появява се при каране след изминати 30-40 км. Имам разминаване в едната дюза, показва 2.25 мг.
 22. Здравейте,знае ли нялой как да си активорам функцията за вдигане и сваляне на стъклата от дистанционното,става въпрос за ММИ 3Г.
 23. Огледа ли го хубаво за микро пукнатини ?
 1. Load more activity