Jump to content

Всякакви въпроси за А6 4F - Част 14

lavatrice

Recommended Posts

Много благодаря за инфото. Ще взема да погледна как стоят нещата. Снощи забелязах, че при натисната спирачка светише половината стоп. Преди ми влизаше вода в багажника през 3тия стоп, но този проблем го реших преди време. Може от там да е тръгнал проблема.

Здравейте, не си купувайте това лайно: https://areon-fresh.com/bg/products/gel-can/
Само от изпарения ми разяде гумираното покритие на подлакътника. Кой знае на дробовете как се отразява. От 5 години ползвам подобни от Лидъл и от италианския магазин и освен че са 2-3 пъти по евтини не правят и бели.

Също да споделя - напръсках гнездата за закачане на щората на аванта с wd40 и вече нищо не се чува :) 

Edited by zdrash

Много полезно инфо, особено частта за щората. Тия дни направо ме побърква и не знам защо почна толкова много да скърца :Д. Утре ще напръскам да видим как е.

Edited by VBI
Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@"

Колеги престои ми смяна на хидравличен маркуч, някой изпратил за напътствия и съвети. Теча е от предната част откъм помпата довечера ще разтурам да установя. Благодаря предварително 3.0 тди е мотор 

Моя го сменяха в сервиз,  свалиха предна лява гума и оттам има достъп до маркуча върви по гредата и отива към рейката,другия край отдолу на канала е достъпа

Edited by Vasil82

@Slavi_mutev тънкия маркуч от реката до една тръбичка която е при радиаторите просто е кофти да се хване от кое е точно че беше цъфнал на място където се стича по 3 маркуча. Имам един гъстак който се занимава именно с хидравлични маркучи и утре ще го оправи за 10 лв 2 л масло направо да го сменя сиг към 50 60 лв. И 3 часа обща работа и проблема е решен, сваля се кора подкалник и капачето вкалника дето седи рейката. 

Преди 3 часа, Slavi_mutev написа:

Колеги май не са тия за високо налягане видимо са окей, нагоре е теча

1666280824071.jpg

Колеги на някой да му се намира външен диоден стоп за комби може да е изгорял,трябва ми пластмасата че днес някой ме е разкрасил

Да и аз предполагам, че това е проблема. Бях набарал един клип в тубата, където човека свали стъкото и подмени един елемент. Чудя се после обаче с какво се залепя стъклото обратно. Някаква идея ?