lavatrice Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 Да започна 14-та част... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gangbango Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 То като Дързост и красота тоя форум. Няма край. Сигурно и моите деца ще ровят тука за да ремонтират бангията дето ще им остане от мене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OvivO Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 @Gangbango: наля ли си водица, бря, пендехо?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gangbango Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 Снощи ходих. Установих, че следващия харч ще ми е за фарове. Не може премиум на 11 години да свети толкова зле. Джанти и окачване за 5 бона, а фаровете ми светят на 5 метра. Голям фал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OvivO Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 измий ги с водицата, колкото по-Ладна, по-арно ще светят след това. Правим една бригада, сваляме бронята, фаровете, махаме лупите, чистим ги от белия тънък филм по тях, стъклата отвътре, оглеждат се рефлекторите, кабелите и се оправят. При мен рефлекторите бяха добре и след като сам си направих процедурата преди 3 години, започнаха да светят още по-добре. п.п. зависи и с какви крушки си и на колко години са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihailks Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 китайски лупи, рязане на кръчетата на баластите, Осрам 200%, сваляне единия с бронята от едната страна, после другия по същата процедура, бърсане на фара отвътре, малко изолирбанд тук там, и си готов. 3-4 часа с бири, цигари и малко псуване. (ако са без завиване) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gangbango Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 Ааааа.......като се знам какъв съм.....ще потроша всичко докато свалям брони и лайснички и щипчици. Предпочитам да ми ги счупи някой професионалист. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OvivO Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 значи аС Link to comment Share on other sites More sharing options...
mili 75 Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 Епа нали някви лед крушки се коментират тука, не е ли по-оферта от ксенона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdrash Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 Аз врътнах бурмите и ги вдигнах леко та прогледнах. След реглаж при "протата" наистина светят на 5м пред колата. А ги правих в Карвалетинг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gangbango Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 И аз съм зарибен за ЛЕД, ама искам да се убедя, че правят хубав светлинен поток осветяват плътно. Също дали отсичат без разсейки и т.н. Абе....дали стои като заводски лед, това ме интересува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikson1979 Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 (edited) Един рециклаж+нови крушки и готоо. Отдавна светя на гръм 😁 Може да си светят и то доста прилично фарките Edited July 28, 2021 by kikson1979 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cikata Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 При мен след като жената каза “абе това много несвети” значи сметайте 😂😂😂 и даже не се противи за едни 320лв на карвалентиг и после каза “е поне виждам за кво си ги дал” 🤣🤣🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBI Posted July 29, 2021 Report Share Posted July 29, 2021 (edited) Преди 11 часа, Gangbango написа: И аз съм зарибен за ЛЕД, ама искам да се убедя, че правят хубав светлинен поток осветяват плътно. Също дали отсичат без разсейки и т.н. Абе....дали стои като заводски лед, това ме интересува. Ето така светят моите LED крушки във фаровете (забравих да направя снимка и на дълги светлини): https://audibg.com/forum/index.php?/topic/210580-слагане-на-led-крушки-d2s-в-оригинални-bi-xenon-фарове-на-a6-4f/&do=findComment&comment=3104374 Edited July 29, 2021 by VBI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian_Georgiev Posted July 29, 2021 Report Share Posted July 29, 2021 И за ЛЕД крушки си трябват добри отражатели и чисти лупи. По снимки от коментари в Алито на различни хора които са монтирали лед в ксенонов пложектор, на мен лично разпределението на осветеността и силата ми харесват, но в клиповете си Ники от фарове лайф не препоръчва такава комбинация, незнам защо .... Но за оптимален резултат е хубаво да се експериментира с настройка главата на леда в прожектора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0yan Posted July 29, 2021 Report Share Posted July 29, 2021 Здравейте. Искам да ви попитам, за един проблем, който колата ми прави с таблото. Колата е 4ф 2005 год. От известно време забелязах, че не ми светят индикаторите на мигачите на таблото, вече все по-често изчезват и сектори от дисплейчето, което показва датата и часа под оборотомера, а днес за капак и самият оборотомер спря да работи така да се каже. При работещ автомобил стрелката сочи 0, а като потегля започва да отчита от 0 нагоре, след като я загасих и я запалих се оправи оборотомера, но индикаторите на мигачите не работят. Дали самото табло си заминава или проблема е по-сериозен. Говорих с един жичкаджия така да се каже и каза да си търся друго табло и че трябва обучение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mili 75 Posted July 29, 2021 Report Share Posted July 29, 2021 (edited) Търси си направо от фейслифт. За обучение не съм чувал, но трябва да се махне компонент протекшъна и да се настроят километрите ако искаш. Edited July 29, 2021 by mili 75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexander alexandrov Posted July 29, 2021 Report Share Posted July 29, 2021 От няколко дни климатика духа ту студено, ту топло. Днес я закачиха и откриха, че налягането в твърде високо и от там забелязаха, че втората перка не работи. Утре ще говоря с майстора да я погледне. Но някой да е имал подобен проблем. Какво следва, смяна на перката, само едната или двете, цени ориентировъчни? Колата е 3.0 CDYA фейс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdrash Posted July 29, 2021 Report Share Posted July 29, 2021 (edited) Нова с управлението е 1250лв с отстъпка - няма заместители. Аз взех двете перки с очиларката за 300лв от Мегапартс. При смяна се разграбя бронята. Edited July 29, 2021 by zdrash Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexander alexandrov Posted July 30, 2021 Report Share Posted July 30, 2021 Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ники 125кс. Posted July 30, 2021 Report Share Posted July 30, 2021 Как се проверява дали има достатъчно масло в автоматика?На студена кутия се развива голямата пробка ли? Ако е така се налива от там докато потече предполагам.Има ли вариант ако я развия да потече силно масло от нея, все едно го източвам? Изпратено от моят JSN-L21 с помощта на Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_PETKOV Posted July 30, 2021 Report Share Posted July 30, 2021 Ми не. Трябва маслото да е загряло на 40 градуса, но не повече. Гасиш развиваш голямата пробка ако текне оставяш да изтече. Ако не текне е точно или по-малко. Накратко виж официалната процедура на ZF за смяна на маслото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexander alexandrov Posted July 31, 2021 Report Share Posted July 31, 2021 Втората перка има ли разлика от фейс и преди фейс, понеже моята е фейс 239к.с. или са еднакви? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen 73 Posted July 31, 2021 Report Share Posted July 31, 2021 Преди 18 часа, P_PETKOV написа: Ми не. Трябва маслото да е загряло на 40 градуса, но не повече. Гасиш развиваш голямата пробка ако текне оставяш да изтече. Ако не текне е точно или по-малко. Накратко виж официалната процедура на ZF за смяна на маслото. няма да я гаси че ще изтвче маслото на работеш двигател се гледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_PETKOV Posted July 31, 2021 Report Share Posted July 31, 2021 А да, за най точно ето процедурата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts