nmm Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Кокича е невероятно отзивчив+1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vancho20 Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Здрасти Кокич, дай оферта за чистачки и свещи за А4, ( AEB под капака, на газ карам 99%). Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBI Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 (edited) Мерси за чарковете Кокич - точен си както винаги за протокола: дискове Цимерман и накладки ATE Edited October 8, 2010 by VBI Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubomir anastasov Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Коко става въпрос за 4 броя свещи NGK BPR6EIX или BUR6ET ?За предпочитане са първите но естественно ако ги няма ще минем на вторя вариант .Мерси предварително ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Мерси за хакумулатора ,всичко е точно, както винаги в същност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted October 11, 2010 Author Report Share Posted October 11, 2010 Коко става въпрос за 4 броя свещи NGK BPR6EIX или BUR6ET ?За предпочитане са първите но естественно ако ги няма ще минем на вторя вариант .Мерси предварително !Пак те съветвам за последно да вземеш Champion EON 5. На газ си! Преди тебе няколко колеги доброволно го изпробваха!За NGK мога само BUR6ET. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBI Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Пак те съветвам за последно да вземеш Champion EON 5. На газ си!Аз съм с такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexvan Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Каква е цената им? Link to comment Share on other sites More sharing options...
del22 Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Искам и аз да изкажа благодарност на колегата Коко. Помогна ми в избора, доволен съм от цените, времето за доставка и отзивчивостта. Непременно ще го потърся пак.Още веднъж - много ти благодаря Коко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBI Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Здрасти Кокич, можеш ли да ми намериш читави предни маркучета за спирачките - 2бр.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted October 18, 2010 Author Report Share Posted October 18, 2010 По FEBI тези маркучи са немски, най-често Semperit.По Topran са италиански и твърдят, че са добри. Цената им е атрактивна.Ще ти дам вариантите на л.с. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Стойчо Точев Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Пак те съветвам за последно да вземеш Champion EON 5. На газ си!Послушай Коко и ще останеш доволен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Impress_me Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Едно голямо Благодаря на Коко за филтрите, стикерите и лайсните, които ми донесе днес до офиса!Благодаря Коко, ставам ти редовен клиент! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBI Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 По FEBI тези маркучи са немски, най-често Semperit.Кокич взимам FEBI, както се разбрахме и по телефона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inv1nc1bl3 Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Пратих ти ЛС, колега Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted October 23, 2010 Author Report Share Posted October 23, 2010 Пратих ти ЛС, колегаМоля Ви да отчитате, че има случаи на "загубване" на лични съобщения, а понякога не е възможно по лични причини да Ви се отговори веднага.В случая вече ти отговорих, а въпросът ти не е от лесните и трябваше да ти дам добросъвестен съвет!Особено неприятни са въпросите с огромен списък и са си чисто любопитство без сериозни намерения, които страшно затрудняват и на подобни питаници по телефон не се отговаря дори от реномираните магазини за авточасти.Аз все пак се старая дори със закъснение да отговарям.И моля Ви оставяйте някакъв тел. за връзка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ngoro Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Коко не мога да си намеря спирачни маркучи за Франкенщайн-а, а по магазините ме отсвирват щото ги мързи да търсят по каталозите.Нормално на АБК-то предния маркуч от апарата до тръбичката закачена на ботуша на амортисьора.маркуча е 19 см(с резбата) иначе го водят 16смМъжко(от към спирачния апарат)-женско(от към тръбичката на ботуша)Имам вече 31 см от друг модел ауди. Но е много дълъг и въпреки стойката дето правих да го опъвам, или опира в гумата или в биалетата Като завъртя волана.Удари едно рамо да намерим 25 см маркуч, мъжко женско - с резба на спирачки за ауди. може + - 1 см от размера който съм посочил Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted October 24, 2010 Author Report Share Posted October 24, 2010 Жоре, особеност при тебе е това, че за всяко предно колело има по 2 маркуча: единия е 285 мм, а другия 160 мм.За задните колела по каталог няма да ти намерят маркучите, но всъщност идеално пасват предните от Голф 2, които са малко по-дълги.Утре ще ти кажа какво е налично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ngoro Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Трябват ми предните маркучи за предните колела да са на 250 мм с резбите.Сега ровя на АТЕ каталога да намеря нещо подобно Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBI Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Смених маркучетата за предните спирачки - станаха екстра, но другия път ще трябва да сменя и тръбичките, че им е замазан шестограма и то доста. Пастата, която ми даде мие идеално ръцете , препоръчвам на всеки с черни от масло ръце. Благодаря, че ми я предложи Кокич . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mama_zmeica Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Благодаря ти Коко за дисковете, накладките, маслото и филтрите, за консултациите.Много благодаря и за търпеливостта си към мен, извинявам се за тъпите въпроси и припряността си.Благодаря и за бързите реакции.Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
RTM Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Първо пазаруване при Коко и само позитивни впечетления и чудесен краен продукт! Коко, мерси за датчика и свещите!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veselin velchev Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 (edited) Здравей Коко.Възникна лек спор относно диаметъра на предните спирачни дискове на моето купе.Аз знам,че са 280 мм. а по каталог излизат,че са 256мм.Може би има значение годината на колата.Моята е 92г. юни.Мотора е 6А.И аз гледах в един руски сайт за размера и там го дават 256мм.В интерес на истината не съм ги мерил,но и това ще направя.Предлагат ми дискове "Брембо" на 80лв. бройката. Edited November 4, 2010 by veselin velchev Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted November 4, 2010 Author Report Share Posted November 4, 2010 (edited) Моята е 92г. юни.Мотора е 6А.Веско, ако номера на рамата ти е по-малък от N-025000 (последните 6 цифри) си с 256, а иначе наистина си с 280 мм.Уточни ми това и ще ти пиша. Edited November 4, 2010 by KOKO 100 C4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel77 Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Коко чистачките са супер, мерси още веднъж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts