Jump to content

ЗА ВСИЧКИ С АУДИ 80-Б3

cekata

Recommended Posts

КОЛЕГИ,ПРЕДЛАГАМ ВИ ТУК В ТАЗИ ТЕМА ДА СИ ПОКАЖЕМ КРАСИВИТЕ,ЛЕГЕНДАРНИ Б3-КИ И ВСИЧКО КОЕТО СТЕ ПРОМЕНИЛИ ПО ТЯХ-ТУНИНГ,АУДИО,ХИТРИНКИ "НАПРАВИ СИ САМ" И Т.Н...,ЩЕ ЗАПОЧНА С МОЯТА КРАСАВИЦА 78025_566.JPG 78027_584.JPG

ето я и мойта черна красавица

Edited by audi_80_

Само 1,6 е, но пък си я обичам. С разпределителен вал от друг мотор е и отваря повече клапаните. Като оса е.
Много е лачена.С цялото ми оважение пред мерцедес и бмв-няма друга такава кола от тия години с такъв блясък ка Ауди Б3-Б4,просто лаковото покритие е смайващо,все едно са произведени миналата година:hilezh:

Абе така повече се отваря колата с боядисани брони виждал съм и други добре стои :hilezh: Хайде да мятаме и снимки с интериора навити ли сте ? :respekt: Количките ни са много гот :respekt:

E N J O Y !!!

753368_orig.jpg

753369_orig.jpg

753370_orig.jpg

753372_orig.jpg

753373_orig.jpg

753374_orig.jpg

Това е бижуто на един отявлен и заклет фен на AUDI :hilezh:

Любовта, с която се подхожда към една кола е способна да я превърне в кола-мечта за всеки ценител...

Мечта, способна да докаже на всеки, който я види, че истинската красота, финес и хармония, резултат от много старание и грижи са логичният завършек към който всеки AUDI-ентусиаст трябва да се стреми :steinigung::hilezh:

Колеги няма кола от конкуренцията в този клас(в лицето на БМВ и Мерцедес,защото това е конкуренцията на Ауди),която да е модел от 86-та до 91 и да има такъв дизайн.Горнитв две марки бледнеят със свойте модели-Е30 и 190.Дизайнът на Б3 е вечен и винаги ще се набива на очи,а също и ще се помни :rolleyes:

е и Б2-та не е лоша :hilezh:

б3-ката все едно току що е излезнала от завода,изчистени линии в комбинация с много добър дизайн

още и още всеки път в който я погледна ми топли душата

b3 forever :bia:

Това е първата ми любов :bia:

аз винаги съм казвал,че първата кола е като първата любов-никога не се забравя

баце сложи бели мигачи.променя се коренно.иначе аудито е същото като мойто виж ми подписа само че снимките са стари и е още със жълтите мигачи.