Jump to content

Предложение-да си махаме форумните стикери/лайстни от колите при продажба.


Recommended Posts

Поради многото случаи на хора носещи наши стикери, но не знаещи какво значат те, се замислих, че никак не би било зле при продажба на колите ни, ако купувачът не е съфорумец и няма намерение да става, в последния момент преди да се разделим с любимата, да и махнем форумните стикери/лайстни. Няма смисъл просто незаинтересовани хора да носят нашите стикери. Губи им се смисъла при това положение. Те са символ за някаква принадлежност и трябва да ги носят коли, принадлежащи на колеги от форума. Многократно вече съм свиркал и махал на хора, които неразбиращо ме гледат и ме мислят за душевно болен, та затова предлагам да приемем правилото при продажба на кола извън форума да и махаме отличителните форумни знаци, за да не се размиват нещата. После поне ще знаем, че видим ли такъв автомобил, значи е на съфорумец. :respekt:

Как мислите, добра ли е идеята и приложима ли е? :respekt:

Редактирано от daks
Адрес на коментара

Идеята е добра, а още по-добре ще е, колегите които карат без стикери или лайсни да си набавят своевременно, да се организират по градове или региони и да се закичат. Както се видя при Емо на барбекюто имаше доволно лайсни! :respekt:

Адрес на коментара

+1 съгласен съм напълно с Дакс и Машш(хубаво е да се разпознаваме форумните коли) :unsure:

+1 съгласен съм напълно с Дакс и Машш(хубаво е да се разпознаваме форумните коли) :bia:

Адрес на коментара
Поради многото случаи на хора носещи наши стикери................

случай:преди месец - спирам на ШЕЛ да заредя и колата пред мен Ауди с форумен стикер на номера,човека точно е платил, а аз таман спирам.Спонтанно му извиквам свойски "Баце ще я дръпнеш ли ей там и да ме изчакаш да заредя,да си поприказваме",при което считам че той е забелязал моите стикери.........Човека със странна гримаса изпълнява "заповедта" :unsure: ,аз зареждам,плащам,местя колата до неговата,слизам и се представям-"А сега здрасти,аз съм Нико от форума :D !" при което пича нервно-"Аве мой къв форум,кви пет леа деба,ако имаш нещо да ми казващ казвай,не ме занимавай с глупости!!!" :hilezh:

Естествено обясних кво-що и се разбрахме,само не узнах от кого е купен аванта,пък и номера не се сетих да запомня,беше ми неудобно :lol: .

Добра идея,колеги ЧИСТЕТЕ СИ КОЛИТЕ при продажба ве,дан стават такива инфекции :hilezh:

Редактирано от NIKO
Адрес на коментара

То е ясно ,че требе са майни стикеру от колата като се продаде или влезе в моргата .Всеки нормален човек ще ги махне,но явно има и колеги който не разбират каво е стикера на АКБ и не придават важност на тези неща. :flipoff:

Адрес на коментара

Да се махат стикерите и лайсните при продажба извън форума. Иначе наистина няма смисъл от тях.

И аз съм попадал в подобна ситуация като NIKO. Човекът разказа, че предишният собственик ги бил сложил стикерите и заради тях непрекъснато му свиркат по улиците на София. :flipoff:

Редактирано от Marcus Aurelius
Адрес на коментара

И аз съм съгласен с предложението да се премахват Клубните стикери и Лайстни при продажба ... освен ако колата не се продава на друг колега или фен/член на марката и форума Ауди ...

Адрес на коментара

Преди да ги махнем,да пробваме да "вербуваме" новият собственик за форума.

Другото което,като гледам,повечето недоразумения всъщност идват от навика да бибипкаме когато видим "форумна" кола,нещо,което ЗДП не поощрява.

Адрес на коментара

Идеята на Тони е съвсем намясто. Ако човек се заиграе десетина минути със стъргалката, ще спести доста конфузни ситуации на колегите си, пък и на купувача. Със сигурност бих свалил обозначенията, ако се наложи да се разделя със Синигера (дано да не е скоро! :) ).

Адрес на коментара
Колеги, от къде мога да се снабдя с лайсни за номерата. :flehan:

На този етап от никъде.

Следи темата за лайстните и стикерите.

Стикери има и при мен и при Емо в Нови Искър - автоморгата.

Допълнително ще има при daks, но той доколкото знам ги дава на застрахованите.

Мога да разширя кръга със Спас-more и Жоро-gsb ако разбира се са съгласни.

p.s. По темата - ако не иска да е фен новия собственик бъдете любезни да ги свалите.

Редактирано от KOKO 100 C4
Адрес на коментара
Другото което,като гледам,повечето недоразумения всъщност идват от навика да бибипкаме когато видим "форумна" кола,нещо,което ЗДП не поощрява.

Има някаква логика в идеята на Тони, но има и друга гледна точка. Каква е идеята на стикерите и лайсните? Поне в началото беше с цел популяризиране на форума. Тия бибиткания, особено на непознати, макар и обозначени със стикери, винаги са ми били много странни :respekt: Да не говорим, че на някои от нас често им се случва да дават колите си на близки и приятели. Какво да правим в този случай: да ги сваляме всеки път ли? :flipoff: Та не е лоша идеятаю, просто трябва да се помисли и да се действа според ситуацията :hilezh:

Адрес на коментара
Идеята е добра, а още по-добре ще е, колегите които карат без стикери или лайсни да си набавят своевременно, да се организират по градове или региони и да се закичат. Както се видя при Емо на барбекюто имаше доволно лайсни! :flehan:

:respekt::flipoff::hilezh:

Адрес на коментара

Доколкото аз знам чрез клаксонирането се има впредвид проява на форумната съпричастност. Един вид известяваш другия стикероносител, че и ти си част от въпросния форум и го поздравяваш. Неведнъж се е стигало и до полезни запознанства така.

Адрес на коментара

Абе ,видя ли стикери на АУДИ с не бургаска регистрация и ставам много контактен ,дори и леко нахален,но все пак активен за контактуване с колегата ......махам ,свиря ,пресвятквам,аварийни,сечя му пътя, но и с изключение ако е жена ,тогава си мълча като мушната гайда.

Адрес на коментара
Да не говорим, че на някои от нас често им се случва да дават колите си на близки и приятели...

...просто трябва да се помисли и да се действа според ситуацията :respekt:

Ами да, разбира се. Предупреждавам този, на който съм заел колата да внимава за вероятни срещи на пътя и настоятелно го съветвам да отговаря на поздравилите го, пък после ще "дърпам" обяснения в темата "Кого срещнах вчера"! :)

Адрес на коментара

Според мен Васко мноо се задълбочаваш,аз също мноо се кефя като видя колега от форума и винаги поздравявам с клаксон или според зависи от ситуациата,така де нали сме едно голямо сем.АУДИ :angry::dance:

Адрес на коментара

Аз на моето Ауди нямах стикери, но дори и да имах нямаше да ги махна, защото човека който я взе е фен на марката и е достатъчно контактен за да не стават конфузни ситуации, а и по този начин колата щеше да е по-фешън некак си. Сега съм се замислил да си сложа стикери на пежото(на Ауди). Като нося тениските на форума и хора каращи ауди ме видят да се качвам в ПИЖО и ме гледат много странно. За мене марката е едно на ръка, но за мен по-важното е, че хората тук са №1. Във всички други форуми нещата са доста различни-като колегиалност, съпричастност, мекия тон, отзивчивост. Значи когато карах мерцедеса се регистрирах в техния форум, и кво да видя- последно в темите беше влизано и писано преди близо месец. При пежо само теми за разход и авточасти :respekt:

Адрес на коментара

И аз съм за махане на клубните стикери , за да не стават такива неудобни срещи - защото и аз бибкам като видя колега , въпреки ,че продадох бившата с лайстните . Ама тя и задната замаскирваше проблем .

Добре , че замина за Македония. :bia: Те могат да си мислят ,че това е някакво представителство тука. :)

То не , че не е. Даже е повече. :lol:

Адрес на коментара
въпреки ,че продадох бившата с лайстните .

Добре , че замина за Македония. :birthday:

A пък къФ пердах ще яде някой съфорумец ако се разсвирка в Македония виждайки лайстните по бившата ти кола. :bia::)

Адрес на коментара
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...