beast1122 Report post Posted May 11, 2021 Кривината ми в дисковете е толковя минимална че дори не се усеща , трябва да ги запаля за да се появи някакви тресене изобщо. Не е от дисковете 100 процента. Като цяло май ще си карам така и тва е😃 Quote Share this post Link to post Share on other sites
marinnik Report post Posted May 11, 2021 На предната ми кола (Хонда Акорд 99) имах криви дискове и при леко докосване на спирачката с по-висока скорост, да кажем 80+, се усещаше тресене във волана, че дори и в купето, когато нещата бяха по-зле :Д . Изправихме ги и тресенето изчезна веднага, но се появи след време -> пак ги изправихме и така няколко пъти. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mili 75 Report post Posted May 11, 2021 Преди 2 часа, beast1122 написа: Кривината ми в дисковете е толковя минимална че дори не се усеща , трябва да ги запаля за да се появи някакви тресене изобщо. Не е от дисковете 100 процента. Като цяло май ще си карам така и тва е😃 И аз това разправям, като е минимална тресе при ускорение, като стане по-голяма започва да тресе и при спиране. И аз минах по тази със смяна на джанти, гуми, втулки и баланси. И разбрах, че са криви дисковете едва след като почна да тресе при спиране. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DLS Report post Posted May 12, 2021 А някой има ли идея как може да се появява и изчезва само тресенето след 100? Имам такъв проблем на едната кола и идеите са много, но нито една не е особено обещаваща логически. Quote Share this post Link to post Share on other sites
buzzi Report post Posted May 12, 2021 В общия случай и квадрата става кръг при тая скорост.Опитай на подемник да оставиш да се въртят гумите и да се подържа скорост около 80 км и да се гледа как се въртят колелетата.Трябва да изключиш системата за стабилност. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mshbul Report post Posted May 12, 2021 И аз съм го мислил това, но не знам за каретата дали е добре в тази позиция да въртят със 100-140. Quote Share this post Link to post Share on other sites
buzzi Report post Posted May 12, 2021 Най-натоварен е лагера и амортисьора.Каретата им дреме, те така работят.Ако си виждал тръскачка на амортисьори ,е това се случва,изместен център на джантата,затова и правилния баланс е важен. Quote Share this post Link to post Share on other sites
beast1122 Report post Posted May 24, 2021 Пичове , тези дни се позаграх колата. Така , първо отидох да ми изправят дисковете , и двата предни бяха криви , но имат много живот затова не ги смених с нови. Промяна никаква. Отидох пак на гумаджия , за мое успокоение взех нов комплект втулки , макар че на сегашните им нямаше нищо , нов баланс , еми пак си тресе по същия начин и тва е ..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
buzzi Report post Posted May 24, 2021 Сигурен ли си че нямат луфт? Ако си с тежки гуми не е мн лесно да провериш за луфт при главината? Трябва мн плътно да влизат втулките и на главината и на джантата. Quote Share this post Link to post Share on other sites
beast1122 Report post Posted May 24, 2021 (edited) Със 255/35/19 съм . И старите и новите втулки не мърдат. Вече съм в улица без изход 😒 Edited May 25, 2021 by VBI Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@"! Quote Share this post Link to post Share on other sites
buzzi Report post Posted May 24, 2021 Това е голяма и тежка джанта.Завърти на подемник колелата с мотора и гледай какво се случва. Quote Share this post Link to post Share on other sites
P_PETKOV Report post Posted May 24, 2021 (edited) Наскоро, четох за тресене от крива главина (или по скоро неравнометно износена) в следствие на зачистването от ръжда. Ся дали тук това може да е случаят п.с. Къде ти изправяха дисковете ? Edited May 24, 2021 by P_PETKOV Quote Share this post Link to post Share on other sites
beast1122 Report post Posted May 24, 2021 10 minutes ago, P_PETKOV said: Къде ти изправяха дисковете ? Ивалкар 13 minutes ago, buzzi said: Това е голяма и тежка джанта.Завърти на подемник колелата с мотора и гледай какво се случва. Точно това се чудя колега , но няма никакво съпротивление със земята и едва ли ще си покаже , но ще пробвам определено Quote Share this post Link to post Share on other sites
OvivO Report post Posted May 24, 2021 за колко време става в Ивалкар? Задълже ли се слагат нови накладки след това? Quote Share this post Link to post Share on other sites
P_PETKOV Report post Posted May 24, 2021 Ивалкар са в Пловдив. За накладките ми е малко странно как може да изкривят диск ... понеже май някой от тези които изправят го беше писал. Quote Share this post Link to post Share on other sites
beast1122 Report post Posted May 24, 2021 10 minutes ago, OvivO said: за колко време става в Ивалкар? Задълже ли се слагат нови накладки след това? Около час . Не е задължително да се сменят Quote Share this post Link to post Share on other sites
audi+ Report post Posted May 24, 2021 Завъртя ли задните гуми отпред има ли разлика във вибрацията? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mili 75 Report post Posted May 25, 2021 (edited) Вземи от някой едни 16-ки оригинални без втулки тогава и пробвай. За да изключиш джантите, че тези тежки 19-ки с втулки, може и да не успееш да ги балансираш. Edited May 25, 2021 by mili 75 Quote Share this post Link to post Share on other sites
CVT Report post Posted May 25, 2021 (edited) На 12.05.2021 г. at 9:59, DLS написа: А някой има ли идея как може да се появява и изчезва само тресенето след 100? Имам такъв проблем на едната кола и идеите са много, но нито една не е особено обещаваща логически. Когато има съвсем лек дисбаланс тресенето се проявява само при определена скорост, тъй като се получава резонанс който умножава вибрациите в пъти. Когато не е в резонанс просто не можеш да го усетиш. При тебе ако се появява около 100 км/ч, най-вероятно изчезва към 130 - 140. Аз имах същия проблем поради паднало олово от джантата. Edited May 25, 2021 by CVT Quote Share this post Link to post Share on other sites
Raziell Report post Posted May 25, 2021 (edited) 14 hours ago, beast1122 said: Пичове , тези дни се позаграх колата. Така , първо отидох да ми изправят дисковете , и двата предни бяха криви , но имат много живот затова не ги смених с нови. Промяна никаква. Отидох пак на гумаджия , за мое успокоение взех нов комплект втулки , макар че на сегашните им нямаше нищо , нов баланс , еми пак си тресе по същия начин и тва е ..... Отиди в Маргел на Ботевградско шосе за втулки ,имат си майстор който мери и ги прави.Само така ще се отървеш максимално от вибрациите(дори 0.1мм оказва влияние).Карал съм OZ джанти и сега от 4G с втулки правени от него. Edited May 25, 2021 by Raziell Quote Share this post Link to post Share on other sites
beast1122 Report post Posted May 25, 2021 2 hours ago, Raziell said: Отиди в Маргел От Пловдив съм колега Quote Share this post Link to post Share on other sites
beast1122 Report post Posted May 25, 2021 22 hours ago, audi+ said: Завъртя ли задните гуми отпред има ли разлика във вибрацията? Въртях ги всякак. Отделно на приятели джантите съм пробвал с нови гуми и пак тресе при тези километри и това е Quote Share this post Link to post Share on other sites
buzzi Report post Posted May 25, 2021 Нещо пропускаш Quote Share this post Link to post Share on other sites
ники 125кс. Report post Posted May 25, 2021 Колкото и смешно да звучи, свали металните скоби които стоят на предните апарати да не дрънкат супортите и ги огъни леко, така че да оказват по- голям напън на супорта.При мен преди имаше вибрации, и се оказа че нямам даже такива скоби, купих и ги сложих и се подобри положението.И аз имам тресене, но като теб немога да разбера откъде е? Изпратено от моят JSN-L21 с помощта на Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
buzzi Report post Posted May 26, 2021 Кардан ако е куатро да е гледан? Quote Share this post Link to post Share on other sites