OvivO Posted October 3, 2023 Report Share Posted October 3, 2023 ветробраните ще я направят да изглежда супер зле. Ако все пак си решил да слагаш, търси за външен монтаж, защото ако пъхаш под стъклото, ще стане по-шумна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasil82 Posted October 3, 2023 Report Share Posted October 3, 2023 @OvivO Благодаря това ме интересуваше Link to comment Share on other sites More sharing options...
stilioza Posted October 6, 2023 Report Share Posted October 6, 2023 Здравейте, някой да е правил ретрофит на теглич на седан?Изпратено от моят moto g(8) power lite с помощта на Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpematop Posted October 6, 2023 Report Share Posted October 6, 2023 Останал ми е дифузьор от седан за теглич, но не е S-line. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slavi_mutev Posted October 28, 2023 Report Share Posted October 28, 2023 Здравейте колеги, Имам следния проблем със спирачките и не мога да си обясня от какво. Има задържане на всички колела най-топъл е преден десен диск, като на дълъг път се усеща вибрация при ускорение и мирис на феродо а при спиране направо сякаш ще изпада колело. Тъй като всички колела греят, но главно предните отписвам това да е апарат. Тресене то окей че сигурно е от дисковете от толкова загряване да са се изкривили. Чувал съм съскане след гасене на колата и каране на климатик но винаги съм мислил че е нещо от климатика има ли вариант да е сервото, да пробвам с друга попма, серво или да търся проблем в абс модула? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdrash Posted October 28, 2023 Report Share Posted October 28, 2023 @Slavi_mutev пробвай първо да смениш водачите на апаратите. И в никакъв случай не ги смазвай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpematop Posted October 28, 2023 Report Share Posted October 28, 2023 може да е проблем в ABS модула Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slavi_mutev Posted October 28, 2023 Report Share Posted October 28, 2023 (edited) Има ли как да се засече имам ваг ком Edited October 30, 2023 by VBI Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@" Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted October 29, 2023 Report Share Posted October 29, 2023 Ако е хидравличен проблема как да ти помогне vcds? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slavi_mutev Posted October 29, 2023 Report Share Posted October 29, 2023 (edited) Това ясно, но специално за абс модула може ли? Edited October 30, 2023 by VBI Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@" Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted October 29, 2023 Report Share Posted October 29, 2023 Модула има електронна и хидравлична част. Трябва да се предизвика проблема като колата е на крик и да се гледа Нема как да ти изпише изпуска клапан на предно ляво колело Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slavi_mutev Posted October 29, 2023 Report Share Posted October 29, 2023 (edited) Ако може малко повече инфо да ми дадеш какво трябва да се случи Edited October 30, 2023 by VBI Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@" Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexander alexandrov Posted November 10, 2023 Report Share Posted November 10, 2023 (edited) От известно време при подаване на газ чувах свистене,но го отдадох на леко отворени прозорци.Тези дни се оказа,че не е от там и колата влезе в авариен режим. Грешката,която записа е 000665 Boost pressure regulation P00299 control range not reached Какво може да е някой турбо път и как мога да го проверя?Колата е 4ф 3.0 cdya Edited November 10, 2023 by alexander alexandrov Link to comment Share on other sites More sharing options...
OvivO Posted November 10, 2023 Report Share Posted November 10, 2023 най-вероятно актуатор/моторче турбо Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexander alexandrov Posted November 10, 2023 Report Share Posted November 10, 2023 (edited) Ако е това защо се чува свистене все едно на спукан маркуч? Edited November 13, 2023 by VBI Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slavi_mutev Posted November 11, 2023 Report Share Posted November 11, 2023 (edited) Колеги относно проблема с спирачките за момента установявам че тръбите от абс модула до помпата 2те греят, а 4те към колелата са студени Edited November 11, 2023 by Slavi_mutev Link to comment Share on other sites More sharing options...
ники 125кс. Posted November 11, 2023 Report Share Posted November 11, 2023 Колеги ,трябва да ми се обучи друг ключ към колата,защото си ретрофитнах кейлес.Въпроса е трябва ли да свалям моторния компютър или може да се случи това и през OBD буксата?Един ключар ме кара да свалям моторния компютър ,за да го обучи с ключа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OvivO Posted November 11, 2023 Report Share Posted November 11, 2023 kessy е голяма благинка и се ползва абсолютно всеки път, поне по два пъти за всеки маршрут. Ключът, който ще обучаваш, мисля работи на по-високо mhz Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochan Posted November 16, 2023 Report Share Posted November 16, 2023 Колеги дали има готови тръби да се продават на мястото на дпф че не ми се изтърбушва моя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OvivO Posted November 16, 2023 Report Share Posted November 16, 2023 има, да. Например тази обява, вариант 2 за dpf off, но намери за твоята година точно и двигател. Трябва и софтуерно да се спре и колата да знае, че няма дпф. https://www.olx.bg/d/ad/daunpayp-downpipe-dpf-off-audi-a6-c6-2-7-tdi-3-0-tdi-2004-2011-CID1243-ID8OK57.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochan Posted November 16, 2023 Report Share Posted November 16, 2023 (edited) Благодаря,исках да си взема преди махането му! Edited November 16, 2023 by VBI Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sion Posted November 26, 2023 Report Share Posted November 26, 2023 Колеги имам голямата перка за продаване, ако на някой би му свършила работа, самата перка работи, но нещо по управлението не. Един човек запознат с електрониката я прави и каза, че може би сега работи, но не е тествана на кола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sion Posted November 27, 2023 Report Share Posted November 27, 2023 (edited) Имам нужда от малко помощ, къде се намира бушона за управление на печката с дистанциооното и какво пише на него? Edited November 27, 2023 by Sion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasil82 Posted December 7, 2023 Report Share Posted December 7, 2023 Колеги някой знае ли парт номер за задните дискове 302 мм Link to comment Share on other sites More sharing options...
OvivO Posted December 7, 2023 Report Share Posted December 7, 2023 Това е: 4F0615601E Аз съм с 302 отзад и ще взимам ATE Power Disk, като цената за брой е 133лв и мисля, че е добра. Отпред съм с Power Disk вече 82 000 км и дисковете се държат много добре, но трябва да са с правилните накладки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts