Vasil82 Posted May 28, 2024 Report Share Posted May 28, 2024 Колеги с vcds може ли да се разбере дали крушата на фара или запалката е заминала,понеже сега програмата не е при мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
OvivO Posted May 28, 2024 Report Share Posted May 28, 2024 не мисля, че ще извади грешка за запалката на ксенона, но не съм сигурен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BECKO Posted May 28, 2024 Report Share Posted May 28, 2024 Не, няма да извади... евентуално ако има окъсен кабел някъде ще го даде като проблем. Но просто размени крушките или запаките на ксенона и виж какъв ще е резултата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasil82 Posted May 28, 2024 Report Share Posted May 28, 2024 @OvivO .@BECKO ще пробвам, благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiN Posted May 28, 2024 Report Share Posted May 28, 2024 Няма да отчете на диагностиката дали е крушка или запалка. Размени крушките и запалките. Ако пак не свети, то ще се окаже баласт или проблем с инсталацията в инсталацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasil82 Posted May 28, 2024 Report Share Posted May 28, 2024 Ако е крушките направо мисля да й набия ледове Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiN Posted May 28, 2024 Report Share Posted May 28, 2024 Чиста работа, стига да не са завиващи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasil82 Posted May 28, 2024 Report Share Posted May 28, 2024 Нямат завиване ,сменях лупите преди 2-3 години Друг въпрос защо след като няколко пъти прецъкам къси-дълги грешката на таблото изчезва Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiN Posted May 28, 2024 Report Share Posted May 28, 2024 Дай да уточним фара не свети но грешката изчезва Като прецъкаш къси дълги? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasil82 Posted May 28, 2024 Report Share Posted May 28, 2024 Да точно така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasil82 Posted May 28, 2024 Report Share Posted May 28, 2024 Right dipped headlight/main beam headlight Ето това изписва на таблото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sion Posted June 3, 2024 Report Share Posted June 3, 2024 (edited) Колеги здравейте. Имам нужда от малко помощ. Миналата година по това време, когато стана топло, паля и почва да мига подгрева и влиза в авариен режим, няма мощност, или пък директно си изгасва докато е на място. Тази година днес по същия начин. Като изгася и запаля на ново, се оправя след първия или втория път. Не го беше правила от миналото лято, сега пак. В Порше Пловдив бях на диагностика, казват ми ниско налягане в горивната система и до там, не знаят къде е проблема. Това го прави и с пълен до горе резервоар. Та ако някой е минал през това, ще се радвам да каже къде е проблема. Благодаря. Edited June 3, 2024 by Sion Link to comment Share on other sites More sharing options...
OvivO Posted June 3, 2024 Report Share Posted June 3, 2024 диагностика и грешката? Иначе може да е всичко от цедка в резервоара, горивен, клапан на ГНП, най-вероятно е самото ГНП за стенд и почистване, ако е чугуненото, след това дюзи или двата сензора на двата рейла, както и маркучите на дюзите за обратната нафта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sion Posted June 3, 2024 Report Share Posted June 3, 2024 (edited) @OvivO Грешката е P0087 - горивна магистрала/система Налягане- твърде нисък или прекъсва. Но защо го прави само когато стане 30 градуса? През останалото време няма проблем. Edited June 3, 2024 by Sion Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamzoff Posted June 14, 2024 Report Share Posted June 14, 2024 Здравейте, може ли да ми кажете тази грешка от какво е? 00822 connection DSP to radio 004 no signal/communication. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slavi_mutev Posted June 16, 2024 Report Share Posted June 16, 2024 Здравейте колеги, вчера ми се случи случка, без никакви признаци докато пътувах по магистралата колата изпуши,изхвърли антифриза от към лявата предна гума пуснах веднага мигач да отбивам и сложих на N защото започна да ме спира и изгасна. При опит за въртене първо не искаше, след това запали, но тресе и има шум. Докато чаках платформата се опитах да видя какво е станало поне, но видимо отгоре нищо нямаше. Маслото си е там,единствено антифриза го няма. Чувах се с един майстор, ми каза може гарнитура да е издухала. Вие може ли да дадете някакви мнения, ясно е че ще се разтура двигател.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bancho Posted June 30, 2024 Report Share Posted June 30, 2024 (edited) Здравейте колеги. Дайте координати за София на някой, който да оправи кабели на биксенон, нагорели са от едната страна, дава няколко грешки, едната дълга не свети и т.н. А6 2007г 3.0тди. Ако пък някъде могат да се сменят крушките с ЛЕД, още по-добре, стига да е на разумна цена. Миналата година ми предлагаха нещо подобно за около 2К лв, което за тази кола е напълно излишно. Edited June 30, 2024 by bancho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasil82 Posted July 16, 2024 Report Share Posted July 16, 2024 Здравейте колеги някой знае ли на кола преди фейса ,ако се слага предна фейсова броня трябва ли да се сменя гредата отпред и ако да защо Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaSsPRo Posted August 7, 2024 Report Share Posted August 7, 2024 Колеги някой от вас има ли идея какви са размерите на катализаторите на 3.2FSI Quattro? Интересува ме отворите от двете страни, дължината и дебелината на кутиите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galin Posted August 13, 2024 Report Share Posted August 13, 2024 Чуденка и моля за съвет Климатика работи, но само когато колата се движи ... на място спира. Това стана след като скъсах ремък заради блокирал компресор и смених ремъци, ролки, компресор и климатичен радиатор. Може и да си въобразявам, но духа една идея по НЕстудено - когато духа де. Ходих на майстор на климатици ... машината му показа че са ми препълнили системата с фреон (640 сложили пък тя била за 550), но затваряше, а и съм на път и само профилактика направи и вкара колкото трябваше. Чудеше се само защо държи леко високо налягане... друг проблем не видя. Какво може да е? Няма записани грешки на диагностиката (VCDS). Link to comment Share on other sites More sharing options...
TURBO_RS Posted August 14, 2024 Report Share Posted August 14, 2024 (edited) перката на радиатора работи ли като пуснеш климатика? Edited August 15, 2024 by VBI Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galin Posted August 15, 2024 Report Share Posted August 15, 2024 @ оказа се, че втората перка не тръгва … първата си работи и на двете степени… по моргите я нема и поръчах нова неоригинална за 600 лв … изненада ме в гръб така да се каже перка с управление … мам@м@ и какво толкова има в нея злато ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papi123 Posted September 8, 2024 Report Share Posted September 8, 2024 Колеги, изгорели са ми уплътненията на страничните прозорци. Как стои въпроса със смяната, и въобще продават ли се ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasil82 Posted September 19, 2024 Report Share Posted September 19, 2024 Колеги някой знае ли с vcds може ли да се прави проверка на подгревните свещи Link to comment Share on other sites More sharing options...
OvivO Posted September 19, 2024 Report Share Posted September 19, 2024 със сигурност излиза грешка за изгоряла свещ и на кой цилиндър е. Може да се гледа и времето за подгряване. Не знам дали има отделен тест за свещи, както например за флапите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts