Jump to content

Радари за 90 км/ч


KOKO 100 C4

Recommended Posts

Току що говорихме с Magnus и решихме да пуснем тази тема. Въпросът е случвало ли Ви се е и къде точно да видите полицай, който да засича с радар за разрешена макс. скорост извън града 90 км/ч. :littleangel: Моля да не се дават мнения за автомагистралите. Пиша в главния форум, защото е важно :hearts::wall:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано, не ми се е случвало да видя радар при извънградски нормални (90 км/ч) условия. Винаги са били при някакво ограничение, или в населени места.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мдам на мен веднъж преди 2 години на влизане в Бургас през Сарафово. Магистрален път с две ленти в посока и една аварийна и мантинела посредата. 126км/ч ме засякоха. Казвам им това не се ли води магистрала? Ония. Не! Ограничението е 90км/ч! Дадоха ми фиш само..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По тия места няма ли ограничения? "60"?  :littleangel:

Във въпроса ми нямам в предвид тези ограничения. Там капаните са често срещани :hearts::wall:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Във въпроса ми нямам в предвид тези ограничения. Там капаните са често срещани :hearts:  :wall:

Еми затова и аз го постнах това - там има ограничения, пък ти питаш за нормален път без ограничения. Гоня off-topic авторите :littleangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес по подбалканската видях тъкмо два патрула. И АБСОЛЮТНО НИТО ЕДИН ПЕДЕРАС не ми мигна да ме предупреди!!!...

Тия преди Златица киризеха точно на 90. Карах със 105. Спряха ме, ама ме пуснаха - не бях за акт. Така че, стоят си и на нормални пътища, без ограничения! Внимавайте!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

срещал съм ги между Ябланица и Севлиево да дебнат на път с ограничение 90 км/ч. Ама на колко са настроили радарите - не знам и дали дебнат за превишена скорост или по-скоро за неправилно изпреварване - също не мога да кажа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 дни до Плевен (околовръстното на Плевен ако мога така да се изразя) видях патрулка с радар. Нямаше ограничения.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези от вас, които пътуват то София за Кулата, на път Е79, трябва да бъдат внимателни преди Кресненското дефиле. Точно преди Дефилето има една права отсечка, която предизвиква големи скорости. Не съм сисурен колко точно и е дължината, но мисля че е повече от 2 -3 км. Точно по средата и има аварийна отбивка на пътя, която е закрита от крайпътната растителност и не се вижда. Там стоят. В този участък няма ограничение 60 на скороста.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес пътувах малко по Подбалканския път и на връщане към София имаше на 2 места с радар, и двете на 90 км/ч ограничение...

Едното място е на няколко км след разклона за Григорево, има едно спускане и изкачване после, в дерето има чешмичка и някакви останки от павилиончета. Бяха се спрели някъде в края на спускането, прикрити от наклона и някакво храстче.

Второто - след края на Долни Богров, малко преди входа на газ-станцията на Топливо.

Сега се сещам, че в неделя на връщане от Приморско също видях радар на ограничение 90 при Сливен, близо до разклона за Ямбол, доколкото си спомням...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Реших да възкреся темата, защото по празниците на Подбалканския път полицаите от Елин Пелин явно бяха решили да следят точно за скоростта извън населени места. На 07.04 по обяд бяха точно преди Саранци. Днес това следобед правеха преди разклона за Елин Пелин откъм Столник (не на разклона, където има ограничение 60, а преди него). Също така няколко пъти за последната година ги виждам на детелината на Околовръстното и продължението на Ботевградско шосе. :hilezh:

Аз не възразявам да се следи там за скоростта, защото тези участици предразполагат за груби нарушения на скоростта, обаче по принцип са опасни заради внезапно включване на всякакви превозни средства. :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По пътя Пловдив-Труд точно под моста на магистралата (София-Бургас) има доста често полицаи и там съм виждал,че дебнат с радарче. :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес, въпреки кошмарния трафик към София, по пътя от Плевен никъде нямаше полиция. Единствено на КПП Стрелките, но те регулираха движението на разклона като спираха ту единия, ту другия поток. После между Горни и Долни Богров видях, но защото имаше 4-5 верижни катастрофи с по 3-4 коли. Иначе никакви засади нямаше.

edit: А в Младост, на кръстовището на Shell и Billa една 100ца се беше качила на мантинелата между двете платна в посока Ст. Град. :hilezh: За пръв път виждам такова нещо, жалко че не успях да го снимам.

Редактирано от Ivo-G
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

После между Горни и Долни Богров видях, но защото имаше 4-5 верижни катастрофи с по 3-4 коли.

За съжаление си си мислел така, но истината в 15.20 беше съвсем друга. Шашкъните бяха два екипа. Единият там където се събират Подбалканския и Хемус трябваше да регулира, но очевидно не си вършеше работата, а само 200 метра преди това друг екип по Подбалканския извършваше случайни проверки с всякакви цели, вкл. за алкохол. След това са станали въпросните верижни и то заради това, че въпросните некадърници се занимаваха с откровени глупости, а не с регулиране на страшния трафик. Открай време се знае колко гадни и тъпи са тези от Елин Пелин. :hilezh:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Коко, бате, що така язвително?

Успокой топката, Великден е, недей така. Според мен всякакви проверки са нужни, щото ние сме тия дето пием и караме след това, не проверяващите. Или какво да сложат по един до всяка кола да я регулира, та белким станем по-внимателни? Докато си мислим, че сме безсмъртни и "...това на мен не може да ми се случи...", ще има верижни и всякакви други катастрофи. Да не дава Господ никому.

А за радари, със сигурност има такъв в участъкът м/у Бяла и Плевен. Вярно разстоянието не е малко, но понеже не пътувам ежедневно от там, не знам точно как да го обясня като местоположение. Но имам акт, точно за превишаване на 90км/ч.

Водят го: ПП-3 км 62+462 разклон с.Тотлебен, посока Плевен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Роска, какво пак те е прихванало. :hilezh: Писах, че за скоростта е напълно правилно, за пиенето си пия (и ще си пия :wacko: ), но не бях зад волана, а въобще тази тема обичам да я обсъждам с разбирачи, а не с дървени философи и псевдоумници. :hilezh::hilezh:

Та мисълта ми беше, че днес КАТ въобще не си вършеше работата, а по телевизията даваха как раздават стикери "Не пий".

Айде понеже е късничко да не си броим чашките, а да си гледаме другите грехове, че те наистина станаха прекалено много. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вчера си викам трафика към София ще е голям, дай да пътувам късно вечерта. В Севлиево бях в 20:00 и от там до нас - никакви задръствания, нито по нормалните пътища, нито на стерлките, нито по магистралата, нито в София - даже колите бяха много по-малко от обикновенно, явно всички са се прибрали през деня.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Веднъж изгорях за превишаване на 90 км/ч на около 1 км преди разклона за Ловеч при Микре. Тия са си все някъде из района и се крият из храстите на правите остечки :hilezh: . Навиват се на фиш вместо акт и точки, ама като видят Аудито и ти режат главата. Гадове. За едно и също нарушение едно към едно - с Аудито 20 лв, а със служебното Голфче2 - 10 лв :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

разклона за Елин Пелин откъм Столник

Там е ебати недомислицата - от Малина към София - ограничителен знак за 60 км/ч, от София към Малина - препоръчителен пак за 60 км/ч :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Там е ебати недомислицата - от Малина към София - ограничителен знак за 60 км/ч, от София към Малина - препоръчителен пак за 60 км/ч :D

;);) Така е. Обаче кръстовището е много опасно и имаше няколко тежки катастрофи с жертви. :hilezh: И вместо да стоят там тия шашкъни 500 м към Горна малина на правия и с отлична видимост участък засичаха скоростта. :D
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък да се оплача - на връх Великден в 2.30 през нощта ме спира един на кръстовището на Хладилника - карам с позволената скорост, с колан съм, не съм направил никакво нарушение.

Давам документите си и документите на колата: "Знаете ли че това устройство (антирадара на предното стъкло) е забранено?", казвам "Не знам такова нещо", " Е сега ще разберете". Казвам му, че по закона са забранени само тези устройства, които пречат на работата на техните устройства (по закона е "смущава действието"), а това само засича техния сигнал и не им пречи. А той - пречи защото вие като видите, че има наблизо радар намалявате скоростта.

После - вие не отговаряте на снимката на личната си карта, защото там сте с брада и мустаци, а те сега не са със същата дължина (!!!) като на снимката. И всичката тая гавра пред родителите ми, които седят в колата със свещите от Великден, слушат и чакат. Аз просто спрях да се обяснвам и го загледах тъпо и неразбиращо, като му дадох да разбере че нито стотинка няма да му бутна. Накрая след кратко суетене ми върна нещата.

Просто се чудя първо има ли некорумпиран пътен полицай в тая държава и второ каква утрепка трябва да си, за да се опитваш да изнудваш хората в 2.30 през нощта на Великден.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...