Jump to content

Аман от състезатели с печки!!!!


Recommended Posts

Еййй направо да ти дойде до гуша от тея.Един приятел си е доста повярвал че въпросната 156-ца е вървежна и иска дръпка.По принцип съм си от доста спокойните шофери и не се дърпам ма на тоя ше му угодя.Според моите изчисления треа му сцепа трътката :) особенно от летящ :D

Тук да отбележя че със старото купе,което в момента е в Ники(Audi Ryyylz) а то беше 115 кончета на предно само чупих друг такъв повервал си пак с Алфа ама 166 2.4jtd 140 коня.Дръпката ше е утре вечер.Макар и смешни да са ни конете моля да не ни храните :mellow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 219
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Казват, че тия италиянски бараки с чип понавървявали, ама вярвам, че ще nm - ът ще победи. Taя въпросната има ли нещо пипано?

п.с. http://vbox7.com/play:4f24faf5 ето тука има типичен представител на alfa umrelo - след 44 секунда :)

Редактирано от okops
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата чип няма,но ще се пробваме.Смея да кажа че от място може би в началото ще сме на кантар и после леко полеко ще му взимам.По съм сигурен от 60-200 че ще го накажа по здраво.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Начи имам гонка с такава алфа 2,4 jtd с чип, аз бях с чип и стоковата K03(разпукана) и го бих с три коли на 400м, не поиска да се пускаме повече.

A тоя е сток...е кое му е вървежното на тва...явно имаме доста различни критерии с някои колеги...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бе ако се пипнат как требе, става сериозна работата!Тука при нас едно Сеатче има, 1.9, ако некой си мисли че му е бърза колата, да заповяда...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хич да не е, ако ти кажа кви коли припадат от него, направо на самолЕАТ бие, че и с градски разход 6 :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

,,,

знам, бе Митак...гледал съм и клипчета...написах го така, щото видях, че наистина много върви и дърпа като бесно куче от къс синджир... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стискаме ти палци и вярваме в НМ-а....нищо, че някой викат, че е съкращение от НемаМощност... :)

;):) :) :) НМ-НемаМощност ахахах

По темата, според мен печката ще бие, за пример взимам сеат ибиза 110к.с тди срещу сеат кордоба 128к.с дизелта му направи 4 автовоза разлика, двете коли нямат никакви подобрения

Редактирано от RISTEE
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе гледам,че 2.4JTD,са три мотора-136,150 и 175 коня!Това е 100% 136 коня,така ли???Понеже ако е 175,сигурно ще те отнесе,ако е действително 136 не виждам закъде се напъва,щеше да е добре едно клипче да се направи...Според скромното ми мнение и една двойка голф 112 коня ще го отвее с малко,просто защото на Алфите доста им се отразяват годините... :) :) ;)

Редактирано от Lion_Heart
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен NM-a ако е в добро здраве няма никакви грижи с тази Алфа. Дори да не е 136, а 150 сицилиански магарета.

Ако Алфата обаче е дори само с чип (което в полеви условия няма как да се види) с приличния ресурс на този двигател, става много мътна и кървава и е възможно купето да бъде сериозно опушено.

Редактирано от AALEXANDROV
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам защо сте против дизелите. Може би защото не сте имали добър такъв/тук визирам най-върлите противници на технологията/. Моето мнение е,че дават приличен разход за мощност която предлагат. А това че с едни и същи пари налети бензина ще върви повече също е спорно. Варненската Ибиза е наказала доста сериозни автомобили което е доказано с клипове. Вярно е че не са налети малко пари в нея, но резултата също е забележителен особено съотношението мощност и разход на гориво. Един АФН със скромната сума от 1500-1600лв лесно може да се закара на 170-180кс. Не мисля че това е толкова много на фона на мощността която се получава. Все пак се тръгва само от 110кс. Вярно е че в 1.8Т ако се налеят тези пари ще върви повече но там се стартира от 150к.с. Един АРЛ/150к.с П.Д./би бил достоен конкурент на този мотор, да не говорим, че в стоково състояние 1.8Т няма шанс срещу него. Единственото което лично на мен ми харесва повече в бензина е звука в двигателите с повече от 4 цилиндъра.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...