Jump to content

Нови модератори! Нови правила!


Recommended Posts

Негативната инерция явно е много сериозна и от страна на модове и на юзери. Който стане мод веднага бива оплют.. Същото стана и при предишното назначаване на модове за съжаление.

Адрес на коментара

И понеже заключихте темата на колегата Отговорност от модераторите

и препоръчахте да се пише тук,...

Да се изпраща информация към редовни потребители, кой и на какво основание ги модерира.

нищо лично към никой от новите модератори, но ще си позволя да се цитирам /не е култ :) /

понеже, тогава на мнението ми не благоволи да отговори никой нито от новите, нито от остарелите вече такива ,.... та мисълта ми е сходна с тая на колегата

Хубаво е да има една тема в която да може да се задават въпроси, а защо не и конструктивни предложения, забележки и упреци към всички админи и модератори, защото сега както е, примерно чувстваш, че си станал жертва на лично отношение или незаслужено си наказан или модериран неправилно, пускаш лично съобщение и ... ;) стоиш си в неведение, и чакаш, ако някой богопомазан :D Глобален реши да ти отговори, ако е счел за необходимо да си търка пръстите и клавиатурата.А ако не иска да отговори, просто ще ти изтрие съобщението и "няма недоволни, няма проблеми,... всичко е цветя и рози и дружеска идилия".

-----------

.... както и да е ,... не сте длъжни,... не сте задължени да отговаряте :)

Редактирано от mitro
Адрес на коментара

Който пита нормално, защо да не получи отговор?

Аз отговорих на Климент - два скрити поста има и вече драма, достойна за тема в официален раздел!!!!

Единият пост е с несъмнено биологично естество в темата за приятелството между мъжа и жената, другия е нещо несвързано за изясняване на някакви обстоятелства в бъдеще несигурно време.

Според мен напълно заслужено скрити.

За да задоволим нездравото любопитство, може да се поства всеки скрит пост тук и да се развива есе по въпроса... :rolleyes: Едва ли.

Адрес на коментара

Който пита нормално, защо да не получи отговор?

Аз отговорих на Климент - два скрити поста има и вече драма, достойна за тема в официален раздел!!!!

Въпроса е другаде, драги ми Ради ,...

ето виждаш ли ти отговаряш на добра воля от името на всички, ако тая вечер нямаше достъп или по-прозаичното спи ти се, и не ти се занимава с некви си мърморковци ... и както писа колегата, тоя който му е скрил/изтрил мненията не иска да отговори се получава, че цензурата си работи с пълна сила без да дължи на никой обяснение...

Редактирано от mitro
Адрес на коментара

С културни и разбрани люде винаги се намира общ език. :rolleyes: Въпросът е когато някой се е самопоставил в по-изгодната позиция и демонстрира пренебрежение, какво бихме направили. Ти знам, че знаеш моята позиция по въпроса, но съм сигурен, че си забелязъл, че в момента усилено се работи това да не се случва.

Адрес на коментара

Не се разбира ти какво предлагаш, колега

Хубаво е да има една тема в която да може да се задават въпроси, а защо не и конструктивни предложения, забележки и упреци към всички админи и модератори

Ето, нали това става в настоящата тема - питаш, отправяш забележки и упреци, отговарят ти. Какво повече трябва да се случи?

Адрес на коментара

........ че си забелязал, че в момента усилено се работи това да не се случва.

хубаво е когато има диалог :)

Не се разбира ти какво предлагаш, колега

Ето, нали това става в настоящата тема - питаш, отправяш забележки и упреци, отговарят ти. Какво повече трябва да се случи?

Предлагам тая тема да остане, или да се създаде нова такава и в нея да се пишат всички упреци и забележки,... и също така да се отговаря своевременно и адекватно за действията на модовете / хайде за админите няма да пиша ,... те са там някъде горе ,.. :rolleyes: /

Редактирано от mitro
Адрес на коментара

Имам те за сериозен човек, а това което правиш ми замирисва на интригантство :dance:

АКБ опитва нова линия на поведение, а на теб сякаш това не ти харесва. Чудя се каква ли е причината? Единствения отговор който ми изплува е че искаш всичко да си е по старо му. Поправи ме ако греша.

И голям зор да ти трият акаунта - ми това не е от днес бе Васе, преди се е случвало без да го има в правилата.

Кажи сега кои са инакомислещите?

Не за друго, ми да ги почваме..... :)

Адрес на коментара

1. а това което правиш ми замирисва на интригантство :(

2. АКБ опитва нова линия на поведение, а на теб сякаш това не ти харесва.

3. И голям зор да ти трият акаунта

4. Кажи сега кои са инакомислещите?

5. Не за друго, ми да ги почваме..... :(

1. Ники, понеже си много "пресен", както и част от сбирщината от новоприети и напълно незаслужили членове на АКБ ще трябва да ти поразясня някои нещица. Васко ми е един от най-старите познати и нееднократно сме имали различни становища, разногласия, както и поведение, но принципно защитаваме едни и същи принципи.

2. Новата линия на поведение ли беше да ме изхвърлихте, като мръсно коте защитавайки новопръкналите се тарикатчета. Защо бяха погазени и неизслушани критиките ми? Не отричам, че из съм грешил и съм се изказвал непремерено, но съм тук повече от 7 години.

Няма нова линия на поведение - има нова линия на безпардонна разправа с инакомислещите и вече го показахте с особен хъс!!

3. Зор нямам. Все пак съм тук от доста време и не се чувствам задължен да напускам доброволно.

4. Инакомислещите са много! Тонът във форума от няколко месеца е променен. Вече липсват ценни потребители, които никога не са били спамери! Спадна посещаемостта и то осезателно. В същото време някои се изживяват за всезнаещи, всеможещи и познати с всички! :blink: И това са вчерашни пикльовци! :(

5. Добре де почвайте ни!

Все пак ни дайте възможност да си напишем предсмъртните речи и поне мъничко да се защитим, а не да ни напишете некролозите докато все още сме живи в този форум, както бе постъпено с мен! :wall:;)

Адрес на коментара

Всичко ми е ясно-само едно не разбрах.Какво им беше на старите правила при евентуалното им спазване.Ако се спазваха сега това нямаше да го има.

Също така заглавието ме заинтригува-НОВИ МОДЕРАТОРИ НОВИ ПРАВИЛА-2011ГОД.

Следващата год.ще има същотото заглавие и нови правила.Правилата не трябва ли да са едни и същи само модераторите евентуално да се сменят.

Всички модове ги виждам вписани в контекста,само един не ми пасва. :stupid:

Адрес на коментара

Коко, срамота е да преиначаваш нещата. :stupid:

А и ми е доста обидно да ни наричаш сбирщина - хора които се опитваме да направим нещо за общата идея Ауди Клуб.

Значи ще се наложи да поясня, защото макар и да ти обещахме да не си вадим кирливите ризи, няма как да се мълчи на явно преиначаване на нещата -

Никой не те е изгонил защото не сме съгласни с теб, а защото не спазваш елементарни норми на човешко поведение.

Аз се опитвах да те защитя през цялото време, защото си ми един от първите приятели тук, но ти не ми даде шанс.

Няма как АКБ да толерира отношения в които хората в клуба биват наричани непредизвикано лумпени и нещастни недоразумения. Беше предупреден поне три пъти, беше говорено с теб по телефона, но не.

Можеш ли да отречеш ??

Няма друга причина да бъдеш изваден от АКБ, освен недопустимите ти и непровокирани думи.

Не искам да влизам в детайли, защото ми е супер неприятно. Нека не стигаме до степен да се унижаваме и обиждаме, хора които обичаме това място!

Да, аз знам че ти обичаш това място. И знам колко много хора те уважават, дори и аз в това число продължавам да го правя в известна степен, въпреки тези ти думи, защото знам че си добронамерен и винаги си готов да помогнеш. И преди ти го казах - никой не искаше да се стига до тук. Ти просто ни принуди :(

Васко го уважавам затова че не пести истини и няма нужда от ничия подкрепа - просто се опитвам да му оборя отрицателното отношение като поддържам някакъв диалог.

@liubo

Животът е динамичен, всичко се променя, правилата също. Може да има и още промени през тази година, кой знае... правилата не са за цел да обслужват лични интереси, те са за да направят това място по добро.

Адрес на коментара

В същото време някои се изживяват .......

Всички модове ги виждам вписани в контекста,само един не ми пасва. :stupid:

Имена колеги ..имена ...стига с тая лаконичност и потайност

Редактирано от Kadiev
Адрес на коментара

Животът е динамичен, всичко се променя, правилата също. Може да има и още промени през тази година, кой знае... правилата не са за цел да обслужват лични интереси, те са за да направят това място по добро.

Ники , ще обясниш ли, каква е новата концепция и има ли такава изобщо ? Не, че досега имаше, но ми е интересно накъде вървят нешата, защото "да направим това място по-добро" е много общо и може да включва всякакви мерки. :hilezh:

Радикални промени не са толкова необходими, колкото кардиналните смени на модератори, което се случи така или иначе. От тук нататък трябва да се работи върху това, едни добри хора, да не се превърнат в кофти модератори .Не мисля, че и крайностите и сектанството ще направят форума по-добър . От едната крайност да се скочи в другата е също толкова зле.

Адрес на коментара

Ники , ще обясниш ли, каква е новата концепция и има ли такава изобщо ?

Цитат от устава на АКБ

3291246L.png

От тук нататък трябва да се работи върху това, едни добри хора, да не се превърнат в кофти модератори.

Да, съгласен, в тази връзка трябва да внимаваме старите потребители които сме тук и се знаеме от години (аз всъщност не съм толкова стар) да не им лазиме по нервите - и те са хора.

Не мисля, че и крайностите и сектанството ще направят форума по-добър . От едната крайност да се скочи в другата е също толкова зле.

Абсолютно :respekt:

Адрес на коментара

Смрък, смрък. Ще се разплача.

Толкова е тъжно всичко. Другари. :respekt:

http://vbox7.com/play:b27bda35

Редактирано от grizzly
Адрес на коментара

Уважаеми модове и потребители, орденоносци и обикновенни работници,стари пушки и новобранци, доволни и недоволни, вземете се в ръце, че заприличахте на герои в турски сериал, ши мъ проштавъте :zustimm: .

ПП.Т`ва като пожелание, акъл не се натискам да давам.

Адрес на коментара

Ма какооо, нали е дошла демокрациятааа.

Са сичкото мъка тука ш'съ излей и после ша има рев по рамената - ти мен уважаваш ли ма?

Адрес на коментара
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...