Jump to content

Recommended Posts

Над 1500 регистрирани потребители в форума без 1 мнение.

Над 350 регитрирани потребители в форума с 1 мнение.

Над 250 регитрирани потребители в форума с 2 мнения.

От над 3400 регистрирани.

Въпросът ми е:

Колко са истинските членове в клуба ?

Кой ще се заеме да отсее тези регистрирани потребители който са без мнения ?

Искам да видя,колко общо сме истинските членове в форума.

Предлагам,регистрацията да става малко по сериозно и след одобрение от Админите. Форумът е достъпен и за нерегистрирани потребители,така че не искам да налагам ограничения.

Редактирано от Maverick_bg
Адрес на коментара

Не виждам как ще става отсяването.Също така админите възоснова на какви критерий ще дават одобрение.Нали се сещаш че всеки нов потребител може да си пише каквото му е угодно и пак да се регистрира.

По принцип си прав но не виждам тези "мъртви души" с какво ни пречат. :wall:

Предлагам системата-1-ви-2ри-3-ти...който се обади значи е член. :unsure:

Адрес на коментара
Предлагам,регистрацията да става малко по сериозно и след одобрение от Админите. Форумът е достъпен и за нерегистрирани потребители,така че не искам да налагам ограничения.

Това е абсолютно ненужно... По-скоро потребители, които нямат, примерно, 5 поста в период от 6 месеца, да се трият от администраторите периодично! Иначе - колкото по-малко ограничения, толкова по-добре!

Адрес на коментара

И аз не разбрах на кой му пречат тези така наречени "мъртви души" :unsure: На гръб ли ги носиш,що ли.Айде да идват отпуските да плъзваме по морета и балкани,че явно всички сме изтрещели.

Адрес на коментара

Над 1500 регистрирани потребители в форума без 1 мнение.

Сигурно и аз не съм прав, но по добре ли ще е тези 1500 души да почнат да бълват постове с какво ли не съдържание, не знам де, :unsure: аз съм малък и не разбирам :wall:

Адрес на коментара

Не мож му фана статистиката защото:

Има хора които само четат без да са регистрирани. Виж гостите.

Има хора които са се регистрирали защото си мислят че е задължително и пак само четат.

Има хора които са били активни но по някаква причина в момента не четат. Ама не се знае кога ще почнат пак.

Има роботи които са се регистрирали защото програмиста така им е наредил. Е те не знам какви са. :unsure:

Дори имам един приятел който се регистрира само заради мен но дори и не чете.

Въобще всякакви ги има. А от бройка за престиж се съмнявам че някой се интересува. И тези 100 души които пишат се сменят от време на време.

Виж, ако пропишат 4000 човека дневно ще стане проблем. Та от популяризация нужда няма май.

Редактирано от grizzly
Адрес на коментара
По-скоро потребители, които нямат, примерно, 5 поста в период от 6 месеца, да се трият от администраторите периодично!
Според мен, които нямат повече от 6 влизания за последните 6 месеца без прикритие. Точно затова скочих срещу Eva*. За това, че колеги са всеки ден във форума, но не пишат не искам въобще да ги виня. Въпрос на характер. :unsure: Те обаче са също добросъвестни колеги. :unsure::wall:
Адрес на коментара

Погледнете този форум:

www.nowa.ru

колкото повече пишеш,по добре e за теб.

Спамиш ли -out.

Давам пример,за хора който не са съпричасни към форума:

Пуска се някаква анкета- "ЗА" и "ПРОТИВ" нещо си.

Аз примерно искам да се приеме и гласувам "ЗА"

Резулата накрая: 40% - "ЗА"

60% - "ПРОТИВ"

Предложението отхвърлено.

Защото,несъпричстните към форума,просто са решили да гласуват ПРОТИВ,защото за тях е безразлично.Но така бъркат НАС.

Адрес на коментара

Павка, с някои "стари кучета" утре се сбогуваме, а с други просто няма за какво да говорим. Нищо лично, просто обстоятелства. И главното е думата "Уважение". :unsure:

Адрес на коментара

според мене при регистрацията човек трябва задължително ПОНЕ града да си пише инак да не може да се регистрира!!за мене така е коректно!!кви са тея анонимни регистрации тва да не е 'АА' анонимни алкохолици!? :unsure:

Адрес на коментара

Много си прав!Една камара регистриран народ,а в профила освен ника не пише абсолютно нищо друго.И като стане едно такова ,както със Сатриани,започва едно търсене : "кой е от ......да помогне :unsure: "

Адрес на коментара

Аз пък не мога да хвана смисъла на темата :hilezh: Всеки се регистрира и попълва инфо за себе си според неговите желания. И са, като някой е имал въпрос някога си и не влиза от шест месеца, да го резнем ли?! Ами ако поиска отново да попита нещо или да сподели нещо?!

Адрес на коментара

Ами ще се регистрира отново - не е чак толкова трудно...

Въпросът е, че е малко вероятно 6 месеца да не пише нещо, пък примерно 1 път годишно да се сеща да пита нещо :hilezh: И така, от статистическа гледна точка, ще е по-коректно и ще е ясно колко наистина са регистрираните потребители във форума!

Адрес на коментара

Не е коректно това. Това с някакво задължително писане не трябва да е критерий. Най-малкото един човек може да стане известен на някои хора с един профил и след това да не може да се регистрира със същия ник. Най-много да тегли една майна и да не поиска да влезе повече.

Адрес на коментара

Абе , тая тема много грубо звучи , ами ако темите във форума за момента са ми безинтересни , трябва ли да пускам мнения от сорта - ,браво на колегата , супер си , много готино Ауди , и други безкрайно съдържателни мнения.

По добре да се взима отношение към тема по рядко , но то да е съдържателно , отколкото да си дращем като ненормални ,глупост след глупост.Даже неактивноста на такава голяма маса потребители трябва да ни наведе на мисълта , дали форума сам не се затваря за тях със шуробаджанашки теми , или напълно безмислени такива.

Моето мнение за всичко случило се през последните 6 месеца във форума и като цяло е доста негативно , все се трие някой , все някой е по-по-най , д-а и егоцентризма на тоя българин , все някой на някой пречи , другия му е крив и въобще пълен тъпизъм.

Оставям ви да бистрити политика , как ако може да си дращите 20-30-човека барем така по лесно ще се изядете един друг.

Адрес на коментара

Като "старо куче", дето влиза във форума от средата на 2001ва, мога да се опитам да ви убедя, че въпроса на тази тема няма решение. Нито има смисъл да се трият потребители, нито да се чудим кой кога и защо се е регистрирал и кога пише из форума. На всякъде по светските форуми е точно като при нас - регистрация се прави за една минута без никакви сложни или задължаващи въпроси. Кой кога ще си ползва регистрацията си остава лично негово решение.

Адрес на коментара

Па то лесно може да се реши проблема с "мътрвите души". Пише се в правилата на форума, че потребител, не активен повече от 6 месеца (примерно) се деактивира автоматично, а след 1 година се изтрива. В случай, че потребител иска да си замрази членството, изпраща съобщение на администратора и членството му се замразява за период от 2 години или както там го прецените. Така е хем справедливо, хем няма да има потребители, които са се регистрирали, само да се из'одят тук. Негледали сте се на такива.

Адрес на коментара

Точно същото, което е писал RossN имам и аз, като идея. Не броя на постовете и мненията, а активността да е от значение. :hilezh:

Адрес на коментара

Абе я не се занимавайте с глупости ... Имало, нямало ... Кво ви дреме в крайна сметка. Големи партии печелят избори с фиктивни избиратери, вие за форума сте се хванали. Колкото толкова, голям праз ... Който си пише тук, пише си - който се е регистрирал само за един пост - негова си работа ... Това не натоварва форума, нито пък който и да е от нас ... Не виждам смисъла от каквито и да са рестриктивни действия. :wall::unsure::unsure:

Аре наздраве сега, че навън е егати жегата :wall:

Адрес на коментара
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...