Jump to content

Части, гуми и консумативи с които мога да съм полезен

Recommended Posts

Кокича за пореден път се справи отлично с намирането на части. Огромни благодарности

Кокич, след като смених всичко буквално не можах да си позная колата

Мерси за разширителния съд за Б4-ката на баща ми Кокич - точен си както винаги :)

И аз да изкажа благодарности на колегата наистина много точен поръчах си накладки,обади ми се разбрахме се и на другия ден бяха при мен всичко както беше обещал.Хората като него вече са наистина малко.

Ау как не съм се сетил и аз да пиша в тази тема.

Вече не помня колко разботи взех от Коко и проблеми никакви.

Изключително точен и коректен :gut:

• 2 weeks later...

Благодарности на Коко за свещите, които взех от него. Вече са на колата и е чудесна!

Препоръчвам го на всеки в нужда за нещо качествено, нищо, че съм n на брой човека, който го казва! :)

Кокич, благодаря ти ама наистина едно голямо благодаря и се извинявам за тормоза, който ти налагам по телефона тези дни, но пусти карета за тая А6ца искам да ги намерим и да ги сменям че от др седмица натам - мъъъкаааа :hilezh:

Много съм ти благодарен за всичките гимнастики, които правиш заради мене тези дни и извинявай ако ти е писнало от мене и моето звънене

ПС Термостата е чук - ся ТТ-то кове стрелката :lol:

Ами да беше звъннал на мен и да си забравил за каретата вече! Обикновено реагирам в рамките на деня! :hilezh: Няма кой да ме чака цяла седмица!

Поредните ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ за Коко! :bia::flehan:;) Чистачките и тампоните, които ми прати са супер и всичко от негова страна беше точно и коректно! ;) Невероятен човек е и силно го препоръчвам на всеки, на когото би бил полезен!

БЛАГОДАРЯ ТИ КОКО!!! :flehan:

Ами да беше звъннал на мен и да си забравил за каретата вече! Обикновено реагирам в рамките на деня! :flehan: Няма кой да ме чака цяла седмица!

Жорка, при Милослав е малко по-особен въпроса защото държи на марка и карето е по-изгодно да не се взима комплект.

Въпросът е уреден вече и му благодаря за търпението.

За пореден път се убеждавам че новите свещи са си нови свещи - двигателя става по-пъргав :hilezh: И тампоните са супер изчезна пукането отпред :flipoff: Като смених и задните и колата ми започна да вози истински (така както возеше когато си я купих)

Edited by Sklepi

Жорка, при Милослав е малко по-особен въпроса защото държи на марка и карето е по-изгодно да не се взима комплект.

Въпросът е уреден вече и му благодаря за търпението.

Това е така, но е вярно, че аз разполагам с доста възможности!

ако може комплект ролки и ремъци, обтегачи за АЕЛ цени нещо?

Ще ти отговоря на л.с., но ме интерсува ще обслужваш ли ремъка на горивната помпа защото там са 2 ролки и ремък.

Самия ангренажен ремък задвижващ разпределителния вал има само обтягаща ролка.