Impress_me Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Коко чистачките са супер, мерси още веднъж. И аз вчера си взех чистатчки от КОКО. Перфектни са! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d`a`n`n`y Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Благодарсноти още веднъж за Кокича Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Diego_ Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Кокича за пореден път се справи отлично с намирането на части. Огромни благодарностиКокич, след като смених всичко буквално не можах да си позная колата Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBI Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Мерси за разширителния съд за Б4-ката на баща ми Кокич - точен си както винаги Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasho5550 Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 И аз да изкажа благодарности на колегата наистина много точен поръчах си накладки,обади ми се разбрахме се и на другия ден бяха при мен всичко както беше обещал.Хората като него вече са наистина малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
binev Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Бърз и точен както винаги Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geraka Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 Ау как не съм се сетил и аз да пиша в тази тема.Вече не помня колко разботи взех от Коко и проблеми никакви. Изключително точен и коректен Link to comment Share on other sites More sharing options...
зеФс Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Айде и аз в кюпа.Коко, накладките са супер. Що не те познавах една година по-рано.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eic-idimitrov Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Всички рано или късно стигаме до Коко... а той до кога ли ще ни търпи Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeThTiCaL Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Благодарности на Коко за свещите, които взех от него. Вече са на колата и е чудесна!Препоръчвам го на всеки в нужда за нещо качествено, нищо, че съм n на брой човека, който го казва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милослав Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Кокич, благодаря ти ама наистина едно голямо благодаря и се извинявам за тормоза, който ти налагам по телефона тези дни, но пусти карета за тая А6ца искам да ги намерим и да ги сменям че от др седмица натам - мъъъкаааа Много съм ти благодарен за всичките гимнастики, които правиш заради мене тези дни и извинявай ако ти е писнало от мене и моето звъненеПС Термостата е чук - ся ТТ-то кове стрелката Link to comment Share on other sites More sharing options...
gsb Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Ами да беше звъннал на мен и да си забравил за каретата вече! Обикновено реагирам в рамките на деня! Няма кой да ме чака цяла седмица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sambata Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Поредните ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ за Коко! Чистачките и тампоните, които ми прати са супер и всичко от негова страна беше точно и коректно! Невероятен човек е и силно го препоръчвам на всеки, на когото би бил полезен!БЛАГОДАРЯ ТИ КОКО!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exstasy Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Кокича е много точен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted December 9, 2010 Author Report Share Posted December 9, 2010 Ами да беше звъннал на мен и да си забравил за каретата вече! Обикновено реагирам в рамките на деня! Няма кой да ме чака цяла седмица!Жорка, при Милослав е малко по-особен въпроса защото държи на марка и карето е по-изгодно да не се взима комплект.Въпросът е уреден вече и му благодаря за търпението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sklepi Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 (edited) За пореден път се убеждавам че новите свещи са си нови свещи - двигателя става по-пъргав И тампоните са супер изчезна пукането отпред Като смених и задните и колата ми започна да вози истински (така както возеше когато си я купих) Edited December 11, 2010 by Sklepi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gsb Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Жорка, при Милослав е малко по-особен въпроса защото държи на марка и карето е по-изгодно да не се взима комплект.Въпросът е уреден вече и му благодаря за търпението.Това е така, но е вярно, че аз разполагам с доста възможности! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dri Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 ако може комплект ролки и ремъци, обтегачи за АЕЛ цени нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 100 C4 Posted December 11, 2010 Author Report Share Posted December 11, 2010 ако може комплект ролки и ремъци, обтегачи за АЕЛ цени нещо?Ще ти отговоря на л.с., но ме интерсува ще обслужваш ли ремъка на горивната помпа защото там са 2 ролки и ремък.Самия ангренажен ремък задвижващ разпределителния вал има само обтягаща ролка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheryman Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Много точен и полезен,да си жив и здрав Коко!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.Todorov Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Здравей. Интересувам се от цена на ламбда сондата за А4 б5 95г. АДР, ако може да ЛС.Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolio kioravoto prase Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Много точен и полезен,да си жив и здрав Коко!!! +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sportive Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 +1 И аз съм много доволен от филтрите и чистачките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlaCk^WiZaRd Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Изключително доволен съм от колегата ,отзова се изключително бързо и съм горд собственик на нов акумулатор на много добра цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porter Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 И от мен благодарност и поздрави Жив и здрав, Коко Весели празници на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts