ИСО Публикувано 2 Декември 2010 Доклад Share Публикувано 2 Декември 2010 (Редактирано) Реших да пусна отделна тема със някои снимки и разяснения кое и как! Има вече няколко теми с питания по въпроса(често получавам и ЛС-та)...Нека всички, които се интересуват от подобна интервенция да пишат тук, за да се направи една подробна тема, която да спести пускането на нови такива...Ще отговоря на всички въпроси(доколкото мога) Ще пусна и още снимки, ако някой се интересува по-подробно...Съвсем накратко:Имах идея(проект) да направя едно AUDI 80 B3 FWD 2.0 16V със ел. инжекцията от VW ABF мотора...Беше ми просто фикс-идея...След което да го развия като окачване, спирачки, интериор, екстериор и т.н.(както се казва от-до) Мотора е готов от почти година насам(17.12.2009г.)...И бръмчи безпроблемно със "новата" инжекция...Окачването, спирачките(донякъде) и интериора, екстрите също бяха променени(казано най-общо)...По една или друга причина проекта спря и всичко останало, което вече беше подготвено, така и не стигна до колата... Живи и здрави, след време ще се довърши всичко...(често ми се върти и едно Т, след V-то )Подчертавам, че откакто запалихме мотора, по колата не се работи вече...Като начало пускам само снимки на мотора, защото това е основното и по-интересното(а и затова е темата)...Под капака картинката е следната(много кабели, много чудо):Мотора "диша" през тръба 75-76мм. и "затворен" конус накрая:(малкото филтърче е за "моторчето за празен ход") Частта със черната гофрирана тръба(между синьото парче и алуминиевата тръба) се наложи, тъй като мястото е ограничено и дефакто алуминиевата тръба е захваната за купето, и затова тя(черната) обира вибрациите на мотора...Естествено имаше и други варианти, но аз предпочетох този:Вижда се, че част от въздуховода лежи върху охлаждащите перки:Акумулатора беше преместен, съвсем културно на ново място, преди си беше стандартно там, където сега е бобината+комутатора:Това е положението при дросела, който се яви и най-високата точка под капака:Друг изглед от който си личи, колко нагъчкано е всичко, но пък си пасна почти идеално...или поне на мен ми харесва: Засега толкова...Впоследствие ще напиша още и ще пусна и други снимки... Редактирано 10 Октомври 2011 от ИСО Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
swetli4ko Публикувано 2 Декември 2010 Доклад Share Публикувано 2 Декември 2010 Евала колега Същата операция съм я замислил и аз.В момента събирам частите (главата вече я имам ).Веднага щом събера частите я почвам и аз. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ИСО Публикувано 2 Декември 2010 Автор Доклад Share Публикувано 2 Декември 2010 (Редактирано) Въпросния датчик за положение на коляновия вал и зъбното колело 60-2 зъба, най-отпред на шайбите на вала:Сполучиливо се получи...Тригера е хванат с четири болта, на снимката се вижда само един(правена е по време на работата още)...Тук момента е много тънък...При мен имаше място(макар и малко- на снимката, както се вижда липсват радиаторите и перките)...Всичко се изнася много близо до перките за охлаждане... Редактирано 12 Януари 2011 от ИСО Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pa4anga Публикувано 3 Декември 2010 Доклад Share Публикувано 3 Декември 2010 Супер колега,а да имаш на идея за 2.3 мотора какъв донор за инжекцията да търся и въобще кажи си мнението за същата процедура като твоята но за 2.3 10в мотор. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Цанчо Публикувано 3 Декември 2010 Доклад Share Публикувано 3 Декември 2010 Браво и Много внушително изглежда с тази лъскава тръба. Според мен е възможен и следния вариант: Акумулатора отива зад левия фар, както е при компетишън-а, въздушния филтър остава на старото си място с едно коляно към дросела.А тази тръба с готините скоби от къде я намери, за какво е по принцип?А за останалите ентусиасти - също така е възможно присаждането на Диджифант от АБК мотор, според мен с по-малко трудности, но не се знае какъв ще е крайният резултат, защото е калибрирана за двигател с други характеристики. Сигурно и ремап ще е необходим... АБФ-ската инжекция е по-модерна и по-подходяща Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 3 Декември 2010 Доклад Share Публикувано 3 Декември 2010 Не случайно му казват галено диджиифън Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
akulata Публикувано 4 Декември 2010 Доклад Share Публикувано 4 Декември 2010 Страхотно е!А с излишните части от АСЕ мотора какво направи?Ако ти пречат и се чудиш кво да ги правиш с удоволствие бих ги обрал. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ИСО Публикувано 4 Декември 2010 Автор Доклад Share Публикувано 4 Декември 2010 (Редактирано) Акумулатора отива зад левия фар, както е при компетишън-а, въздушния филтър остава на старото си място с едно коляно към дросела.А тази тръба с готините скоби от къде я намери, за какво е по принцип?Избегнах да е там въздушния филтър заради по-топлото от изходящия колектор... Тези "лъскавите" тръби ги купувах комплект(служат си точно за същото, водеха се някакъв intake kit), паснаха ми на диаметъра...Разменяйки им местата и въртейки колената можеш да получиш много варинати...Хубавото е, че са алуминиеви и колкото и да е загрял мотора, те са значително по-хладни...Дигифанта при АВК, управлява 8V мотор...не е невъзможно, но ABF-ския си е ганц... Не случайно му казват галено диджиифън Муцка е...Няма колебания на обороти, няма "излишен" разход и т.н.Страхотно е!А с излишните части от АСЕ мотора какво направи?Ако ти пречат и се чудиш кво да ги правиш с удоволствие бих ги обрал.Повечето са продадени, имам май само интейка и "моторчето за празните обороти"... Редактирано 22 Май 2012 от ИСО Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eic-idimitrov Публикувано 4 Декември 2010 Доклад Share Публикувано 4 Декември 2010 Втора много полезна тема за доста кратко време Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
quattroto Публикувано 4 Декември 2010 Доклад Share Публикувано 4 Декември 2010 Браво колега!!!!!!! чудесна работа !!!!!!!!!!! Аз имам competition би ли ми казал какво ще трябва да търся за да го направя по този начин Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ИСО Публикувано 4 Декември 2010 Автор Доклад Share Публикувано 4 Декември 2010 Ами повечето неща се виждат на снимките и както стана ясно всичко е от ABF мотор:-всмукателен колектор-рейка+дюзи-ECU+моторна инсталация-дросел+TPS-моторче за празен ход-въздуховоди+филтър/кутия/ербокс...-индуктивен датчик за колянов вал+тригер 60-2 зъба-бобина+комутатор-датчик за температура на входящ въздухДано не пропускам нещо...!? Има някой особености при монтажа на всичките чаркове, но не е нещо страшно и сложно...Аз ползвам също и ламбда сонда от ABF и външна бензинова помпа BOSCH 058 254 910 190LpH Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ИСО Публикувано 4 Декември 2010 Автор Доклад Share Публикувано 4 Декември 2010 (Редактирано) Всмукателния колектор от 6А-то:и този от ABF-а:Имат доста разлики!?-във формата на пленума-мястото на дросела-дебелината на рънарите(при 6А даже са сплеснати, а при ABF са кръгли)-еднаквото разстояние между тях при ABF и единия отцепен при 6А-двойния дросел при 6А и единичния голям при ABF-и още някой по-дребниТакива нещица... Редактирано 24 Февруари 2011 от ИСО Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niikoo_1 Публикувано 4 Декември 2010 Доклад Share Публикувано 4 Декември 2010 Само едно въпросче, тия 170+ к.с. дето си ги написал в подписа, как станаха толкова или по точно с какви модове? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
|CL|NIKI Публикувано 5 Декември 2010 Доклад Share Публикувано 5 Декември 2010 Правено е вече 7А или NM са донорите. Цялата моторна инсталация със се ECU-то , дюзите , регулаторите за налягане, дросел и.......Рейката се наложи да се прави.Другото е като на ИСО Самият проект вече е правен ;);) - 2003та.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
akulata Публикувано 5 Декември 2010 Доклад Share Публикувано 5 Декември 2010 Самият проект вече е правен - 2003та..Къде е тоя проект.Дайте снимки да го видим. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ИСО Публикувано 5 Декември 2010 Автор Доклад Share Публикувано 5 Декември 2010 ...Абе те са виртуални, като всички коне на 2.0 16V... ...Със други валове, по-големи дюзи+помпа с по-високо налягане, "изправена" генерация на 60мм. със само едно задно гърне, нещо като чип ,филтъра и някоя и друга дребна тайна, дето и аз не я знам... При атмосферните "кенефчета" събираш като пчеличка малко оттук, малко оттам... Всъщност колата не е мерена, щото не мисля, че има смисъл на този етап...Така, че може да се окаже и 140 коня......Радвам се да те видя в моята тема! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
prokopoff Публикувано 8 Декември 2010 Доклад Share Публикувано 8 Декември 2010 Какво се случва с делкото, при 6А/АСЕ за един оборот на изпускателния вал(към който е зацепено) подава 4 импулса, а при АБФ импулса е 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ИСО Публикувано 8 Декември 2010 Автор Доклад Share Публикувано 8 Декември 2010 ...Ще отговоря на всички въпроси(доколкото мога) ...Ето го и първия въпрос на който по-конкретен отговор може да даде Iv40<човека с кабелите>, но не и аз!? prokopoff, знам че си достатъчно наясно с токовете...според теб как става...!?Аз карам с делкото от 6А-то, всичко работи нормално...Няма дертове никакви...Реално мотора си бачка и без датчик на Хол, благодарение на инфото само от индуктивния на коляновия вал... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
prokopoff Публикувано 9 Декември 2010 Доклад Share Публикувано 9 Декември 2010 Аз карам с делкото от 6А-то, всичко работи нормално...Няма дертове никакви...Реално мотора си бачка и без датчик на Хол, благодарение на инфото само от индуктивния на коляновия вал... С датчика в делкото който се ползва само за синхронизация, мотора работи доста по прецизно. И смесо образуването и аванса в някаква степен зависят от него. Иначе да и без него мотора работи.Решението е замяна на делкото с такова от АБФ, директно влиза на мястото на сегашното. Има и варянт да се доработи делкото от 6А, но според мен по лекия варянт замяна Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ИСО Публикувано 9 Декември 2010 Автор Доклад Share Публикувано 9 Декември 2010 Съгласен съм с теб... Той Хола в делкото е май само за първи цилиндър!?Трябва да говоря с моя майстор...той му беше баял нещо на моето, но незнам какво... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
|CL|NIKI Публикувано 10 Декември 2010 Доклад Share Публикувано 10 Декември 2010 (Редактирано) Съгласен съм с теб... Той Хола в делкото е май само за първи цилиндър!?Трябва да говоря с моя майстор...той му беше баял нещо на моето, но незнам какво... Я питай "твоя майстор" понеже малко са съмнявам да е само за 1ви цилиндър Абе те са виртуални, като всички коне на 2.0 16V... ...Със други валове, по-големи дюзи+помпа с по-високо налягане, "изправена" генерация на 60мм. със само едно задно гърне, нещо като чип ,филтъра и някоя и друга дребна тайна, дето и аз не я знам... При атмосферните "кенефчета" събираш като пчеличка малко оттук, малко оттам... Всъщност колата не е мерена, щото не мисля, че има смисъл на този етап...Така, че може да се окаже и 140 коня...Радвам се да те видя в моята тема! Нее - аз се радвам да видя някой, който се е захванал със същото което съм правил и аз http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=25&t=34204 Редактирано 10 Декември 2010 от |CL|NIKI Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ИСО Публикувано 10 Декември 2010 Автор Доклад Share Публикувано 10 Декември 2010 ...Това за "само първи цилиндър" по-скоро аз го казах като имах предвид при ABF, не при 6А...Иначе, аз добре знам какво и кога си правил, защо мислиш казах, че се радвам да те видя в мойта тема!?Преди можеби две години с колко ЛС-та те затрупах преди да се захвана да садя въобще такъв мотор, да не говорим за инжекцията!Че ABF-и, че G60-та и т.н. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ИСО Публикувано 15 Декември 2010 Автор Доклад Share Публикувано 15 Декември 2010 Можеби е добре да хвърля малко благодарности към някои хора, които помогнаха със каквото имаше нужда и когато имаше нужда!Пряко или косвено...Не само за двигателя, но и за колата като цяло!Това са хора, които не са от форума, пичове от нашия форум, както и от други форуми!А именно, поименно:ИвчоСашоЦецоПламенЕмо emsi_audiАлекс dominatorИво shwepiЖоро gsbВасил littleredaudiНики |CL|NIKIЕмо Killer GTIПако PACOПламен plambataБлагодаря Ви, момчета!!! Длъжник съм Ви във пряк и преносен смисъл....Надявам се да не пропускам никой... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Asenko87 Публикувано 24 Май 2011 Доклад Share Публикувано 24 Май 2011 Bravo na Ico i as po4nah samo 4e s Audi 100 Avant si4ko sam sabral daje v momenta montiram s instalaciqta 6te vidq zor no imam frend koito 6te mi q napraviЕвала Ицо страхооотен си Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ИСО Публикувано 24 Май 2011 Автор Доклад Share Публикувано 24 Май 2011 Едно нещо само: Исо, приятельо, Исо-идва от Искрен... Ще ти помагам със каквото мога, само попитай... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Asenko87 Публикувано 25 Май 2011 Доклад Share Публикувано 25 Май 2011 Ето ми въпроса към теб Исо как регулира зъбната шайбата към външната част на разглобяемата шайба и както си личи на снимките тя няма зацепване като например с шпонка а може да се върти дали не превърта когато е монтирана или ти си измислил начин да я заступориш на едно място мисля да я заваря за външната обтяжна част с 4-те болта където е да може да получа заступоряване и при смяна на ангренажния ремък и ролка или някой друг ремък да не се регулира и центрова ето и снимка на частите да добият и другите представа http://alfa.kachi-snimka.info/images/bfi1306324890f.JPG Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ИСО Публикувано 25 Май 2011 Автор Доклад Share Публикувано 25 Май 2011 Разбрахме се!Успех до края... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Asenko87 Публикувано 14 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 14 Юли 2011 И ето че се докоснах до финиша на моя проект http://vbox7.com/play:650d4d9a6b има още малко неща за доизкусоряване но на финалната права съм благодаря на ИСО че помага със знание и опит в тая сфера и за следващите от сега ви казвам тази шайба ме смаза не трябва да има биене и центроването и е трудно спрямо датчика на коляновия вал. Но бих помогнал ако някой се интересува как да направи шайбата ще помагам с каквото мога както и ИСО помога.Успех с начинанията на следващите фенове на АУДИ машини Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ИСО Публикувано 17 Август 2011 Автор Доклад Share Публикувано 17 Август 2011 Turbocharging a 16V engine Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dominator Публикувано 8 Септември 2011 Доклад Share Публикувано 8 Септември 2011 И ето че се докоснах до финиша на моя проект В тази игра финалът е само мираж! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ИСО Публикувано 8 Септември 2011 Автор Доклад Share Публикувано 8 Септември 2011 Не бе, пича си кара вече отдавна! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dominator Публикувано 8 Септември 2011 Доклад Share Публикувано 8 Септември 2011 А ти две! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ИСО Публикувано 8 Септември 2011 Автор Доклад Share Публикувано 8 Септември 2011 Какво аз две!? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Asenko87 Публикувано 1 Октомври 2011 Доклад Share Публикувано 1 Октомври 2011 Публикувано 08 септември 2011 - 17:23Виж мнениетоAsenko87 написа на 14 юли 2011 - 17:03 :И ето че се докоснах до финиша на моя проектВ тази игра финалът е само мираж! Пич колата вари супер смакнах си разхода на гориво нямам никъкви проблеми с оборотите и си я карам не я спирам ас сам много ама много доволен от ефекта даже мога и да кажа че вари по добре с ел от колкото с механична инжекционна система проблеми сам нямал това е има клип гледай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eic-idimitrov Публикувано 1 Октомври 2011 Доклад Share Публикувано 1 Октомври 2011 Къде е клипа, снимките ?!? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Asenko87 Публикувано 6 Октомври 2011 Доклад Share Публикувано 6 Октомври 2011 Ами клипа е качен във VBOX виш на коментар с номер #30 там съм посочил линк на заплването на колата ако нещо те интересува конкретно ще споделя опита си с вас Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Asenko87 Публикувано 11 Октомври 2011 Доклад Share Публикувано 11 Октомври 2011 така пичове който има коректни въпроси скайпа ми е arhangela87 щте ви чакам за да ви помогна Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ИСО Публикувано 11 Октомври 2011 Автор Доклад Share Публикувано 11 Октомври 2011 Браво, Асенка, ама пиши и тука също... Нека колегите, които имат въпроси, да питат направо тук, да остава в темата и да е полезно и занапред!Получавм много ЛС-та със въпроси.По-добре да ги обсъдим тук!Все пак тази тема е създадена с такава цел, не за да се похваля! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Asenko87 Публикувано 11 Октомври 2011 Доклад Share Публикувано 11 Октомври 2011 Ами прав си Иска Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
HCOHCO Публикувано 8 Март 2012 Доклад Share Публикувано 8 Март 2012 ИСО,от какво е коеото 60-2 зъба. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ИСО Публикувано 8 Март 2012 Автор Доклад Share Публикувано 8 Март 2012 Астра G. И при нея стои отпред на коляновия вал и има четири дупки, които пасват...Не си спомням с какъв мотор, но е някво EFI, то я ясно.Гледах много такива тригери и този беше най-подходящ. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
HCOHCO Публикувано 8 Март 2012 Доклад Share Публикувано 8 Март 2012 Мерси ИСО И още 1 море куесчън...Като мотора е на белези.На кой зъб на колелото идва срещу датчика? 13?14? 15?Само не разбрах защо не си използвал оригиналното разполужение на датчика(отазд при маховика)Да не би защото кутията е различна (абф-а напречен,Б4 надлъжен мотор) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ИСО Публикувано 8 Март 2012 Автор Доклад Share Публикувано 8 Март 2012 (Редактирано) Когато първи цилиндър е в ГМТ, индуктивния датчик е точно на 13 зъб, след "празните" Да се монтира тригера отзад(при маховика допълнително) или да се отваря мотор заради това е неоправдано...На АБФ, четеца е на блока, а тригера е вътре...Отпред на коляновия е най-лесно и най-спокойно ! Няколко момчета вече направиха такива конверсии след мен, всички са така... Редактирано 8 Март 2012 от ИСО 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MitakaMc Публикувано 2 Юни 2012 Доклад Share Публикувано 2 Юни 2012 Може ли да ми предложите токаджия в София, който да ми навърже инсталацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bobby_ Публикувано 30 Август 2012 Доклад Share Публикувано 30 Август 2012 Здравейте,Имам няколко по конструктивни въпроса:1. къде сложи компа? че нещо няма място никъде......2. диагностика .... пуснал ли си ?3. кои кабели са за диагностиката?4. кои кабели остават за навътре към купето и бушоните?5. Това колело е ненамираемо.... дай повече инфо от кой модел на Астра е ... кой код на мотора.... общо взето .... играта е сериозна ако се иска да стане красиво и .... функционално.Другото е кой датчик на тази кола дава инфо към стрелката на таблото... има 2 температурни и нито един не реагира на късо...Нещо не ме кефи да остава 2те инсталации успоредно само и само да стане лесно... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ИСО Публикувано 30 Август 2012 Автор Доклад Share Публикувано 30 Август 2012 Здрасти. Забравил съм вече повечето неща, защото колата не съществува(буквално) от почти две години вече 1. Компа беше под кората, под волана.Трудно, но му се намира място.2. Пускал съм, всичко беше 6.Никакви грешки, никакви странни стойности. Нямам черно на бяло обаче... 3. Компа си има букса за диагностика...Не си спомням цветовете на кабелите.Всеки, който разбира и 5% от диагностициране, ще се справи.4. Навътре остава снопа с кабели, който отива към Дигифанта(от кръглата букса със много кабели в нея)!?5. Това колело е намираемо. Астра Г съм писал по-горе.може и други хлОпели да имат.Търсиш да е с ел. инжекция.Има и БНВ-та с такива тригери.Не знам кодове на моторите, помних ги, но съм забравил...Функционално става не много трудно, красиво е въпрос на вкус.Инфо за Т ми даваше датчика, който е отзад на мотора(откъм купето)Кои две инсталации успоредно !?Моторната е само една-тази от АБФ, а всички останали кабели са си оригиналните инсталации за всичко останало. Нищо не се бърка или влияе кофти. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bobby_ Публикувано 9 Септември 2012 Доклад Share Публикувано 9 Септември 2012 (Редактирано) АЦЕ има 3температурни датчика.... ти трябва да го знаеш много по добре и от менКоелела имат почти всички коли с ел инажекция след нам коя си година.... ама ако трябв ада сложа таков аот БМВ ще трябва да махна прения тампон на мотора... щото е по голямо от китайски логбуксата за диагностика .... не е вързана към компа... а минава през бущониерата преди да стигне до компа... Трябваха ми цветове на жиците но мисля че ще намеря коя е че тя е една.... по която се чете. Редактирано 25 Октомври 2012 от RaDi_b4 Цитиране на целия предходен пост! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ngoro Публикувано 10 Септември 2012 Доклад Share Публикувано 10 Септември 2012 Да ти казвам ли цвета за K шината? Голфа L нямаили поне моя от 93-та двигател Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ИСО Публикувано 10 Септември 2012 Автор Доклад Share Публикувано 10 Септември 2012 АЦЕ има 3температурни датчика....Коелела имат почти всички коли с ел инажекция...буксата за диагностика .... не е вързана към компа... а минава през бущониерата преди да стигне до компа... Ти ме пита, кой датчик ми е давал инфо на таблото, а не колко Тдатчика има общо...Тригер от Астра Г с мотор 1.4 - ето ти конкретна кола.Моргите са пълни с такива отпадъци.Мойта кола беше с друг мотор, после сложих 6А и му шибнах Дигифант-а.Имаше доста преправяния и беше преди повече от три години, нямам конкретен спомен за доста неща, но въпреки това не съм сигурен, че кабела за диагностика не идваше от ЕКУ-то.Да ти казвам ли цвета за K шината?Кажи му, аз не помня 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ngoro Публикувано 11 Септември 2012 Доклад Share Публикувано 11 Септември 2012 Тре'а да сляза до кочината, намотал съм всички кабели от гоуфо на сноп върху масления филтър. Чакам вече година да пламна Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MitakaMc Публикувано 3 Ноември 2012 Доклад Share Публикувано 3 Ноември 2012 (Редактирано) при мен нещата се получиха така... докато не дойде момента с диагностиката....колата не работи равномерно след леееко загряване... сменят се компоненти от здрав АБФ и ефекта е нула!на диагностиката е пусната само К-линията защото Л линията нещо ... не разбрах къде трябва да се навърже... ако някой може да помага.... по запалителната система са сменени (с работещи на 100%)регулатор за наляганетокомпютърТПСламбда сондаТемпературен датчик за компа.Датчик темп въздух..това е за момента... и вече един месец я боря тази кола и нещо започвам да се изчерпвам.... Редактирано 3 Ноември 2012 от MitakaMc Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vankata_84 Публикувано 4 Ноември 2012 Доклад Share Публикувано 4 Ноември 2012 Не казвам че съм прав, но аз 100 пъти питах, точно АЦЕ как се получава след подобна интервенция ЗАЩОТО:-Само на АЦЕ степента на сгъстяване е 10,8:1...-На разните там 9а, АБФ, 6А, е 10,5:1 на КР, и ПФ е 10:1Всеки ми разправя "Зеби ги тия 10,8:1 не са чак толкова от значение". Аз също съм съгласен че не са от първостепенна важност. Сигурен съм че колата ще запали. Обаче дали ще работи добре е една друга тема. Конкретно при теб:-Има ли газ, и как работи на газ? Ако добре значи 100% проблема е бензиновите "настройки"-След като всичко е здраво най-лесното което се сещам е да сипеш 100октана бензин и да видиш след това как ще работи колата. Ако се оправи значи според мен всичко идва от разликата в степента на сгъстяване. Вариантите според мен са или "чип" като за сгъстен АБФ. Или да си караш на газ без много драми вече за бензина. -Проверява на ли е на стробоскоп какво е поведението на аванса? Дали се мени, или е постоянен Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MitakaMc Публикувано 5 Ноември 2012 Доклад Share Публикувано 5 Ноември 2012 газ няма и не е имала нито мойта, нито колата донор за инжекцията. Пробвано е с 100 октана пак същата работа....Със стробоскоп е гледан аванса и се мени два зъба напред, два назад (нещо такова беше) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vankata_84 Публикувано 5 Ноември 2012 Доклад Share Публикувано 5 Ноември 2012 Сложна работа. Ще трябва да я пипа някой мапер може би? След като си сигурен че всичко е 100% здраво то не остава друго. Аз неспокойна работа на мотора имах когато закачих колата една вечер. След много чудене открих че леко изпуска от гарнитурата преди двуцевката. Та след 3-4 дни изпускането изчезна, с това и дразнещите вибрации на празен ход също. Така че виж си внимателно изпускателната система. Всякакви пропуски около мотора и Л.сондата са важни за гладката работа на двигателя, разбира се и смучене на въздух от смуктелния колектор. Поне на мех.инж. му влияят.ПП - Иначе като поведение, динамика, и разход как би описал нещата спрямо преди? Аз бих се захванал, но все оше не ми е наложително Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KM5 Публикувано 6 Ноември 2012 Доклад Share Публикувано 6 Ноември 2012 ... открих че леко изпуска от гарнитурата преди двуцевката. Та след 3-4 дни изпускането изчезна, с това и дразнещите вибрации на празен ход също. ...Всякакви пропуски около мотора и Л.сондата са важни за гладката работа на двигателя...Абсолютен факт.Едни феномени в сервизната дейност ми разпраха гърнетата от първото до последното и оттогава и на вежда да се изправя не успявам да я накарам да работи гладко Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vankata_84 Публикувано 6 Ноември 2012 Доклад Share Публикувано 6 Ноември 2012 Аз го казвам защото на колко други мотори съм си правил какви ли не експерименти такива ефекти не е имало Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bobby_ Публикувано 19 Януари 2013 Доклад Share Публикувано 19 Януари 2013 Нашата кола е готова отдавна ..... проблема се оказа съвсем друг коренно различен от това което изброявате....Като цяло бе във връзването на реле 30....не че няма и други дертове ТПС, Ламбда, и най основното е позичията на датчика колянов вал....Ама тук... и ,,,никъде "НИКОЙ НЕ ЗНАЕ" НА КОЙ ЗЪБ Е ..... или поне всички си траят.... е и аз ще си трая..... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ИСО Публикувано 19 Януари 2013 Автор Доклад Share Публикувано 19 Януари 2013 ...най основното е позичията на датчика колянов вал....Ама тук... и ,,,никъде "НИКОЙ НЕ ЗНАЕ" НА КОЙ ЗЪБ Е ..... или поне всички си траят.... е и аз ще си трая..... Когато първи цилиндър е в ГМТ, индуктивния датчик е точно на 13 зъб, след "празните" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vankata_84 Публикувано 9 Март 2013 Доклад Share Публикувано 9 Март 2013 Някой кара ли АЦЕ с ел.инжекция??? Добре ли работи? Или направо за цял АБФ да се гласим Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ИСО Публикувано 10 Март 2013 Автор Доклад Share Публикувано 10 Март 2013 (Редактирано) Карах 6A около година с ел. инжекцията от ABF без абсолютно никакви проблеми.Има други колеги, които карат АСЕ с такава инжекция, нека споделят...Има малко "играчка" около конверсията, но е оправдано.На въпроса "Добре ли работи ?"Отговора е ДА. Редактирано 10 Март 2013 от ИСО Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vankata_84 Публикувано 10 Март 2013 Доклад Share Публикувано 10 Март 2013 Днес взех комп, инсталация, ст.мотор, датчика за Т на въздуха...Бобината ще е нова, другото което трябва да си събера също го набавям, ще питам като стигна до неизвестни. Всички ли слагате тия циреобразни неща наречени дюзи за АБФ? Мога ли да взема дюзи от 1.8т някое? Понеже мисля за къстам рейл с други дюзи и нов тунек регулатор за налягане... ПП - При мене нещата ще са хибридни АЦЕ но с ел.инжекция. Колектора с дросела си остават от АЦЕ.HCOHCO - Къде се покри ве колега...Глей ся ко направи като ме возиш до 7000об. Метни един телефон на лично, че си близо Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pav3l Публикувано 10 Март 2013 Доклад Share Публикувано 10 Март 2013 Предната ремъчна шайба, която е за четеца, ако е за клиновиден ремък - може да се ползва от Корса 1.2-1.4 моноинжекция от 93-та година нагоре. За такава от пистов ремък - Астра F 1.6 след 95-та нататък са с такива. Може и от по-ранни години да има такива. Недостатък е, че закрепването е само с централен болт и чоп към зъбното колело на кол.вал.В по-късните години мисля имаше и решение с 4 болта, както оригиналните на ВАГ. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
prokopoff Публикувано 11 Март 2013 Доклад Share Публикувано 11 Март 2013 Ето АСЕ с ел. инжекцион и оригиналния смукателен колектор, инжектори от 1.8т, и разни други доработкигоривна рейка от 1.8т върши работа само се удължават леглата на енжекторите Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vankata_84 Публикувано 11 Март 2013 Доклад Share Публикувано 11 Март 2013 (Редактирано) Колега ти ли караш тая красавица? Има ли вибрация на празен ход? Колко ти харчи на бенз. и газ след тези доработки? Самите инжектори от какво са?ПП - Някой схема на инсталацията на Голфу да ви се намира? Тия дни почвам да разучавам кое как, но освен Аутодата другото инфо е оскъдно :gruebel:/> Редактирано 11 Март 2013 от Vankata_84 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pav3l Публикувано 11 Март 2013 Доклад Share Публикувано 11 Март 2013 (Редактирано) Виж дали в ТОЗИ АРХИВ ще намериш нещо полезно.Забравил съм да добавя ТЕЗИ ФАЙЛОВЕ към горния архив...Ще бъдат активни до 26.03.13. Редактирано 12 Март 2013 от Pav3l Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vankata_84 Публикувано 12 Март 2013 Доклад Share Публикувано 12 Март 2013 Ей колеги ГОЛЕМИ сте. От снощи до сега толкова инфо получих, че чак не ми се вярва Благодаря Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pav3l Публикувано 12 Март 2013 Доклад Share Публикувано 12 Март 2013 Инфото много, но дано да ти свърши работа, че доколкото видях по схемите ABF-а има няколко разновидности според годините и в какво купе е монтиран... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mladen1 Публикувано 22 Април 2013 Доклад Share Публикувано 22 Април 2013 И на 9А мотор АБФ инжекцията работи по-хубаво от старият мех. инжекцион .Колелото за четеца е стъргано от стругар имам чертеж ако някои се интересува .Но май му е голямо налягането на бензина от старите помпи Но на газ пее. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nedko555 Публикувано 22 Април 2013 Доклад Share Публикувано 22 Април 2013 Ето АСЕ с ел. инжекцион и оригиналния смукателен колектор, инжектори от 1.8т, и разни други доработкигоривна рейка от 1.8т върши работа само се удължават леглата на енжекторите На това му трябва предпазната коруба че ми се струва тая лента няма да пази много а тия металните тръби как греят....... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yavor20v Публикувано 22 Април 2013 Доклад Share Публикувано 22 Април 2013 Е не знаех,че тоя атмосферен миксер развива такива страшнИ температури,дори замотан с лента!!!!? Чак щитове да му требват,тука оставам безмълвен.....Превъзбуждате се сериозно с пролетните хормонални нива,момци! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nedko555 Публикувано 22 Април 2013 Доклад Share Публикувано 22 Април 2013 Незнам кой от двамата е превъзбуден ама ако е тази лената за която си мисля е пълен боклуи и след време се разпада ся ако не е спестил и е сложил читава няма да има нужда от въпросния щит но на мен ме ми прилича да е от качествените Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legacy Публикувано 22 Април 2013 Доклад Share Публикувано 22 Април 2013 Стига глупости си говорил.Без лента се карат коли по 500 коня и няма проблем та това изтръпнало АЦЕ ли ще загрее толко ..... Верно се преевъзбуждате Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nedko555 Публикувано 22 Април 2013 Доклад Share Публикувано 22 Април 2013 Те в 7А и NM го слагат щита щот са им излишни не са някви нечовешки температурите но си е достатъчно и с времето си дава отражения Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vankata_84 Публикувано 22 Април 2013 Доклад Share Публикувано 22 Април 2013 То и оригинално аце-то си има щит от алуминии. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nedko555 Публикувано 22 Април 2013 Доклад Share Публикувано 22 Април 2013 В случая тръбите са много по близо до всмукателя гофрето и ТПС-аама всеки си преценява сам за себеси как и вко да слага по колата си Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KM5 Публикувано 22 Април 2013 Доклад Share Публикувано 22 Април 2013 При положение,че оригинално излиза с алуминиев щит,вероятно има смисъл от него.Другото е ,че гофрирания маркуч,ТПС-а и още кви ли не кабеля и маркучи са на никво разстояние от колектора.А и в крайна сметка,всеки сам решава какво ще си слага по навеса.legacy - върти си твоя навес и не бери грижа за изтръпналите застреляни АЦЕ-та.Който квото има батя Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mladen1 Публикувано 23 Април 2013 Доклад Share Публикувано 23 Април 2013 И на 9А мотор АБФ инжекцията работи по-хубаво от старият мех. инжекцион .Колелото за четеца е стъргано от стругар имам чертеж ако някои се интересува .Но май му е голямо налягането на бензина от старите помпи Но на газ пее. Само едната дупка на колелото се мести малко но това стругар ако е добър ще го види на ремъчната шаиба на която ще се монтира колелото Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yavor20v Публикувано 23 Април 2013 Доклад Share Публикувано 23 Април 2013 (Редактирано) Начи,първо да го направиме неоригинално с тръби и лента,а после да се стремим към оригиналното???Не се заяждам,просто това са превъзбуди!Щит има оригинално заради позицията на всмукателните пътища и за това,че 3'С повече карат тия скопци да не могат да помръднат и да дигат 100км/ч по-бавно от Москал Редактирано 23 Април 2013 от yavor20v Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KM5 Публикувано 23 Април 2013 Доклад Share Публикувано 23 Април 2013 Не се заяждам,просто .......Ок,аз също.Но съгласи се,че в крайна сметка всеки има свое виждане как да изглежда моторетката му Нищо,че не е 500 катъра,всеки се радва на това което има. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Цанчо Публикувано 23 Април 2013 Доклад Share Публикувано 23 Април 2013 Потвърждавам, че без ламаринения щит всички кабели и маркучи наоколо стават на локум, дори ми се разтопи капака на ангренажния ремък - ухото което се хваща в дясно на главата... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eic-idimitrov Публикувано 23 Април 2013 Доклад Share Публикувано 23 Април 2013 Те и да не се разтопят... след известно време ще станат на... прах (както забелязваме при повечето ACE- та от температурата в моторния отсег). Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
prokopoff Публикувано 23 Април 2013 Доклад Share Публикувано 23 Април 2013 Не знам как я преценихте лентата по снимките, но това нее от значение. Факт е че след прлично подаване на гас изпускателния колектор е по студен от всмукателния. Основната идея да сложа лентата е да не съсипвам ТПСа, а не ми се занимаваше да правя щит или да преработвам такъв от НМ или 7А Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nedko555 Публикувано 23 Април 2013 Доклад Share Публикувано 23 Април 2013 Предположих колега а не твърдя и изказах мнение за следващия решил да слага такива тръби Аз от 2 години съм с такива и знам кога и кви проблеми щяха да ми създадат а това че някой наистина е превъзбуден и си мисли че всички са така......... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vankata_84 Публикувано 23 Април 2013 Доклад Share Публикувано 23 Април 2013 Каква дилема стана? Чак възбудени има...Колега е сложил тръбен колектор от друг мотор. Демек след преработка от 5 на 4-ри циндров колектора се явява тунег част за АЦЕ. Като тунег такава най-логично и добро изпитано у времето е термолентата Сега ако има баси мазохиста да си свие ламаринка, за същото, и да му звънка различни резонанси е друго. Аз на мястото на колегата с Б4-то също така ще постъпя Такава дилема и пушилка за няма нищо...А няма тука кой да отговори на прост въпрос:-АЦЕ (не 6А той е друга бира) добре ли работи работи с ел.инжекциона на АБФ(дигифант)след конверсия? Хора с меги да не отговарят, при тях ситуацията е много различна. Единствения който е направил подобно нещо влезе, каза че има проблем, получи напътствия, и излезе(за не разбралите за MitakaMc говоря). Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
veselin velchev Публикувано 23 Април 2013 Доклад Share Публикувано 23 Април 2013 Каква друга бира е 6А освен 3к.с. разлика по книга? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vankata_84 Публикувано 23 Април 2013 Доклад Share Публикувано 23 Април 2013 Не мога да отговоря на 100% точно: Друга степен на сгъстяване. Сега ровя но не намирам еднозначно дали 6а е с къси мотовилки и нисък блок като АЦЕ, или с дълги, и висок блок като АБФ,9а. И най-вече защото съм се захванал лично с начинанието, и едно "става и то добре" ми стига Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
prokopoff Публикувано 24 Април 2013 Доклад Share Публикувано 24 Април 2013 (Редактирано) 6A,AСЕ и 9А са с къси блокове и 144мм биели. АBF ABK AAD са с високия блок и 159мм биели. От каде идва разликата в степените нямам никаква идея, разглобявал съм 9А и АСЕ разлика няма никаде между двата мотора Редактирано 24 Април 2013 от prokopoff Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MitakaMc Публикувано 24 Април 2013 Доклад Share Публикувано 24 Април 2013 Колата си работи много добре и равномерно, проблемите при мен не бяха от изпускателната система. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RaDi_b4 Публикувано 24 Април 2013 Доклад Share Публикувано 24 Април 2013 ... друга бира ...Ти пък всичко обръщаш в бири, не знам защо така. :hilezh:/> Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vankata_84 Публикувано 24 Април 2013 Доклад Share Публикувано 24 Април 2013 prokopoff - Разликата човек и аз съм я мислил 100 пъти, също като тебе съм чувал и виждал "еднакво било всичко"...Да ама АБФ, АЦЕ, 9а са с коренно различни разпределителни валове(смукателни). На АБФ-а е с настройка за високи обороти, на АЦЕ за сила в средни, и 9А който го описват като плавен мотор(без изразен пик никъде, но с върт.момент навсякъде). И сега ако се чудиш още каква е връзката със степ.на сгъстяване...момента на затваряне на смукателния клапан. При АЦЕ да кажем става в долна мъртва точка. При АБФ малко след това, от там сгъстяване с един и същи ход, но с различно начало. Някъде го наричат "динамична" степен на сгъстяване. А пък вече си има статична която е максималната възможна за един мотор, аз поне винаги съм мислел че тя е най-вече от значение...но може и да съм заблуда ПП - Твоята спрямо стокова Б4 аце/6а как върви след толкова леки, но приятни модификации??? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Вписване