Jump to content

АЛТЕРНАТИВЕН ФОРУМ


SLAF

Recommended Posts

  • Отговори 189
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Интересно ми е каква е тази власт,която дава администрирането на форум и която някой хора не могат да си разделят?! Толкова ли сме много,че да се цепим?! Аз често влизам,макар че рядко се хоствам. И ще ви кажа,че ми беше много смешна онази истерия с отстъпките,откъдето може би тръгна всичко. Лично аз бих се оттеглил,но не бих правил алтернативи. Форумът си е отличен, единствено бих препоръчал въздържане от спамове и понякога може би по-добър тон.В тази връзка,стана ми жал за онова момче,което в купува-продава се изхвърли,че неговата Б3 отвявала 2.5ТДИ.Да използвам,понеже съм от провинцията и от по-старото поколение,да попитам-обръщението "пич" дали е еквивалентно на някогашното софийско "копеле",да знам,да не обидя някой без да искам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хе-хе. :stupid:

Колега "Пич" е нещо като любезната, книжовна форма на "Копеле".

Ма ние сме дебелокожи и така или иначе не се обиждаме току така.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И кво? Аз съм регистриран и на двете места, и трети да има и там ще се регистрирам... :blink: Фен съм на марката, не на нечии сини очи. Аз лично съм се ровил доста из нет-а и мога да ви кажа, че в някои държави има по много повече от 2.. тъй че ... демокрация хора... демокрация. :stupid:

А който го обръща на лични чувства... :stupid: Нещо гузна съвест го мъчи...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сладурчета ненагледни, хайде няколко от вас, ако се чувстват, че са пропуснали нещо да прочетат редовете по-долу по няколко пъти.

Цялата авария въобще не идва от появата на този алтернативен форум, ами от начина по който това беше реализирано и разпространено като новина. Ако ще не един, ами 6 нови форума да се появят - живи и здрави! Имало си причина, станало е. Не виждам дори нужда някой някому да обяснява каквото и да е било за действия от този род. Но да предприемеш нещо и да нямаш смелостта да се изправиш пред масата народ, пред някои които дори наричаш приятел, и да не му кажеш нещо от сорта на "Съжалявам пичове, но тук не ме кефи! Аз, този и онзи се цепим, правиме си наш форум, наш клуб с наши правила на играта, наш стил и всичко останало. Който желае да ни последва! На всички останали мноу' ви здраве". Или толкова ви хареса като пример "колежката"? А може би просто това идва някак си от вътре на масата народ, решил да се отцепи? Дали просто аз и още няколко като мен не можем да го разберем и авариата е нашите глави. Не отричам и тази вероятност.

Всичко това в момента въобще не е толкова от значение, защото е свършен факт. Сега остава само едно "сам решаваш, багажа стягаш и заминаваш" - кеф ти алтернатива, кеф ти тук, а ако искаш и между двата стола се настани спокойно и удобно. В крайна сметка колкото хора, толкова и гледни точки. На един му харесва едно, на друг второ, трето и пр. Действително не виждам причина изведнъж да се цупим на този и онзи, че взел такова решение, да се отцепи, да спре да пише "тук".... бла-бла. Ами решил си го е човека. Прав му път! И понеже тук така или иначе всеки инвестира единствено и само доброто си желание нещата са още по-лесни :stupid: Аз лично съм дал достатъчно на този форум за да ми минава през ум, че искам да се местя някъде. Дори по някога си мисля, че съм дал толкова много, че съм се изчерпал като знания, които мога да предоставя. Е, чест ми прави всеки въпрос директно адресиран към мен и веднага имам сила да продължа да пише километрични постове.

Последно: не приемам за коректна постъпката за разпространението и реализацията на тази алтернатива. Също така това е поредното доказателство за мен си, че тази дума Ауди не символизира нищо повече от някакви си 4 преплетени кръгчета, а не както някой толкова уверено повтарят постоянно как това било символ на съюз, дружба, баба ти, чичо ти.... Може би да.... но не и в тази държава, тези хора :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бях от хората с пратен на лично съобщение линк към "новия" форум. Отворих го от уважение към човека, който ми го беше пратил. Влязох, поококорих се, попрочетох, па се плеснах по бедрата и се посмях, докъде може да стигне малък човек с големи амбиции. После се понатъжих, понеже се сетих, че той не е сам. А после ми стана безразлично, защото усетих, че е дошло време разделно и всеки трябва да се самоопредели. И да отиде, където го тегли сърцето. Аз показах, къде е моето. Дреме ми, кой (по-скоро кои) си хапят гъза, че не могат да са на власт и затова разтурят някому къщата - такива винаги ще има. Овце също. За Ауди-обществото по-важното е да носим четирите кръга в душата си. По-важно от това няма и не може да има. Кой син, кой червен - голямо значение няма. Който има акъл, знае какво да направи и дали алтернативата всъщност е истинска алтернатива. Който няма акъл - не мога нито да му дам назаем, нито да му продам. Да се оправя!

Сполай ви!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А бе, не смятате ли, че темата се изчерпа? Вече няма нови мнения, а само бла-бла... Айде заключете я и да потъва в небитието по-бързо..... :stupid::blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цялата авария въобще не идва от появата на този алтернативен форум, ами от начина по който това беше реализирано и разпространено като новина.

Еххх за директен маркетинг не сте ли чували? И мен не ме кефи спама, ама и по улиците го има - важно е продукта да се продава, пък бил той калкулатор, прахосмучка или нов форум. Ама така е при конкуренцията - целта е да бъде хванат Потребителят, защото той е ВАЖЕН :blink:

Така че айде да пропуснем приказките за власт, мании, лицемерие и т.н. Защото властта е на Потребителя и всичко се върти около него. Има ли форум без потребители? Който не може да проумее това не оцелява.

П.П. А ако се замислите колко по-важни неща има в живота от това един или два форума на АУДИ има в БГ... едва ли ще хабите толкова много нерви.

:stupid:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

СТРОГ ТЪМНИЧЕН ЗАТВОР ЗА Koneto!!!

Eй колеги ... неуморими сте!!!

Я сега някой да ми обясни идеята за Audi за съюза и т.н. ,че аз съм си просто момченце...инжинерче(химиче)!

АЗ СЪМ ЧОВЕКА С ЛС-тата(линч,линч!!!)

Да ви попитам ако случайно се срещнем на улицата(ама съвсем случайно),каква ще бъде вашата реакция???

п.п. Много от момчетата влагат страшно много чувства и страст...EASY BOYS това е само форум!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги имаме или имахме два синода, и к’во, аз като тръгна на черква не питам на вратата „ Извинете, вие от кой синод сте, че да знам да влизам ли или не” –Разбирайте ме както искате. Спомнете си какво направихме на 28.05 ...заедно като „общество” (не знам дали това е точната дума) и съм горд, че съм част от това и поради тази причина ще си остана част от него. Останете си със здраве и спрете да правите от мухата слон. Станалото станало. Това е. Честно нечестно, въпрос на гледна точка. Аз лично съм привърженик на: „Право куме в очи” но хората сме различни. Айде стига толкоз, лека ви нощ!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ви попитам ако случайно се срещнем  на улицата(ама съвсем случайно),каква ще бъде вашата реакция???

Мисля че ще ти гепя тубата за наказание:stupid:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе юзери и форума в датата форума съществува и се пише в него а и колко от вас са регистирирани и в руските форуми, и кво не смятате ли да че се излагате като се коментира въобще оста ТЕЗИ и ОНЕЗИ, просто такава няма а полудели клавиатури. Евала правя на хората постигнали нещо законно евала правя и на тези с различната гледна точка и те имат право на мнение и изява. От месеци гледам и се забавлявам с това дали ще има промени или не е има това е. Огледайте темите и ще разберете освен мрънкане за отстъпки и ти мен уважаваш ли ме или не за друго не се говореше, все едно съм на село в кръчмата.

Редактирано от shwepi
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...."Количествените натрупвания водещи до качествени изменения" .....

....качествените изменения, не означават разцепления, а повишаване на качеството, нали така? Или трябва да се тълкува, като: с отцеплението си заминава нискокачественото, а тук остава висококачественото?

Но виж, ако има лични или "лични" отношения м/у определени хора, довеждащи до станалото, то това няма нищо общо с горното правило.

Само да вметна, че регистрацията на клуба от 2002 година  :blink: Работело се е МНОГО .......Така че е крайно невъзпитано да се отправят каквито и да било критики за мудност или незаинтересованост... ......

...понеже аз съм единственият, който си позволи да "критикува" (поставям го в кавички, защото не критикувам, а изразявам собствените си заключения, в следствие на наблюдения, които имам. Тук никой не ми плаща, нито аз плащам на някого нещо, за да си позволявам да критикувам), ще си позволя и да отговоря. Нито за миг не мога да приема, че е въпрос на възпитание, да изказваш мнение. Но виж, въпрос на възпитание, е да го изразяваш по подобаващ начин, културно и възпитано, без да обиждаш опонента си. А това смятам, че съм спазил. Така че ако се наложи да се извинявам, ще се извиня, за това, че съм сгрешил в заключенията си, но не и за това, как съм ги изразил. И ще се извиня незабавно, ако някой ме убеди, че съм сгрешил. Но понеже, надали някой ще се занимае с моята личност, да ми обяснява, каквото и да било, то моите наблюдения, ще си останат меродавни за мен. А и самият факт, че форумът съществува от 2002г. а аз, със скромното си 6 месечно присъствие тук, съм жив свидетел, на реалните обрати, които настъпиха, едва ли ще докаже неправилността на моите заключения. Но със сигурност мога да заявя, че това е последният път, в който изразявам, чрез пръсти, какво мисля по тези въпроси. Ако някой желае да чуе мнението ми по някой подобен въпрос, да се обърне чрез средставата за лична комуникация.

Това обаче, няма да ми попречи да продължа, да поддържам нормални колегиални взаимоотношения, с всеки човек, който желае да има такива с мен. Ще продължа да помагам на всеки, комуто мога да го сторя и ще съм благодарен на всеки, който стори това за мен, без да се кълна във вярност нито тук, нито където и да било другаде.

:stupid:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, убедих се за пореден път, че има хора на тоя свят дето нямат никакви ИСТИНСКИ проблеми и се опитват да си запълват времето с глупости - ЛС-та, хайдушки сбирки..

Абе хора - живейте си живота, времето е ценно и се изплъзва между пръстите ни.. Вместо да се насладите на 30 минути вечерно спокойствие в един сравнително подреден и МНОГО толерантен форум, вие се занимавате с глупости, че и опитвате да въвлечете още хора в това.. Ако влеете всичката тази енергия и изобретателност в нещо полезно, а не в разколни форуми и сбирки ще карате А8 2006, ма на - то човешкото его е нещо страшно, ненаситно и неконтролируемо..

Дет се вика "той Хитман ми зе лопатката и сега няма с кво да си рия в пясъка, аууууууууууу".. Кво ви става, не мога да разбера..

Че половината от пишещите тука могат да си хостнат и дигнат форум за 15 минути, ако всички се засягаме толкова лесно до сега да има 100 AUDIBG.net .org .квот се сетите

Май не сте усещали дебелия на живота отзад и се мислите за безсмътни/всеправи/всемогъщи..

P.S. Е заради тва требва да се мигрира на IP.V6 - щото интернет се напълни с бълвоч и IP-тата свършиха :stupid::blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, убедих се за пореден път, че има хора на тоя свят дето нямат никакви ИСТИНСКИ проблеми и се опитват да си запълват времето с глупости - ЛС-та, хайдушки сбирки.....

Абе хора - живейте си живота,

Аферим ВЕСКО машалла :blink::)

Седим си язе у готиния президентски стол, гледам си мачо на бутилка готино италиянско вино с козя пастърмичка и се чудим на акъло на народо дет си създава проблеми оти си нема..... ;):blink::)

Кво ме е еня, че модератор бил оня и тоя, че подреждането у форумо требело да се промени и тия ти глупости. Язе съм тук оти тук са човеците с кои ми е кеф да ортувам и да си пием биретата.... :bia::stupid:

Айде народе живей си живото, щот е само един и нема време за глупости....

Ай наздраве сега..... ммммммм кво винце, ква пастърмичка....

Сега шъ си спинкам кат къпан - ЛЕКА НОЩ на писачите :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

СТРОГ ТЪМНИЧЕН ЗАТВОР ЗА Koneto!!!

... че аз съм си просто момченце...инжинерче(химиче)!

И аз съм химиче, ама не съм инженерче. Споко! :stupid::blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бедния речник съчетан с липса на навременно пиене на витамини (виж си последните 30 поста тук) водят до това.

Деца учете се и не правете така в къщи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...