Jump to content

Всякакви въпроси свързани с Audi А6 4G (C7) - Част 2

zhelyazA6

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Не съм и опитвал с GGbg, иначе над 150 евро си се минава Митница от UK... но DHL имат такава услуга, попълваш и им пращаш едно пълномощно + твоя ЕОРИ номер и те вършат цялата работа.

Аз поръчвах от UK дилъра на 034, защото немците много бавно отговаряха на мейлите.

Преди 6 часа, Drone написа:

С ГГбг няма ли да мине метър ? Или над определена цена има митница като е от UK ? 

GGBG явно имат схема и фактури не търсят/искат цанят по 5 лв на кг и това е. Та реално си е оферта да се играе през тях.

Когато поръчаш с български адрес, UK-ците ти продават без ДДС ... и тук го внасяш на митницата.

GGBG-то са адрес там, не знам дали ще искат да ти продадат без ДДС https://www.awesomegti.com/  в този случай.

Моите предни дискове тежаха около 23 кг. (350 мм), реално погледнато DHL ги докараха на същите пари.

Ако им напишеш запитване може да ти ги поръчат, имат доставка всеки месец от USA.

Също така на сайта на 034 има съобщение, че в момента имат много поръчки и има изчакване за производството (специално за дисковете).

Та, реално подобна поръчка ще отнеме поне 2 месеца... но не виждам как да стане по-бързо или по-евтино :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Привет, понеже се оглеждам в тия кули за евентуална покупка, правилно ли съм разбрал че фейслифта 2014-2018 е с 7 степенна кутия на 3.0 TFSI мотора. Защото до колкото знам преди фейса е 8 степенния ZF който е много по-добър.

А коя е по-добрия избор? Преди фейса съм чел че 7-степенния S tronic бил чуплив и правел проблеми, докато tip tronic е доста здрав и надежден.

Edited by VBI
Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@"

@n0pain0gain Канадките и Американките всички са със ZF8 кутия, без значение дали е фейс, или преди фейс. Европейските всички са със S-tornic, без значение дали е фейс, или преди фейс.

Здравейте отново. Моята щатска С7-ца е почти на финала, остават още някои дреболии, една от които е, че искам 2-ри ключ, че дойде само с един. Ясно е, че трябва да е щатски с паник бутончето. Гледах номера на моя ключ - 4G0959754G. Гледам в ибей има варианти, ако взема ключ с този сериен номер, ще може ли да се обучи?

Ще може. Може и от А8, моят втори е такъв. За 80 лв го взех. Не търси специялно занулен ключ. Като дойде време ще те пратя при такъв дето разбира, ако нямаш човек.

• 4 weeks later...

Вчера май скъсах жилото за отваряне на капака. Някой да има опит с отваряне на капак при подобна ситуация ? Гледах някакви схеми, според които ако сваля предна лява гума и подкалника би трябвало да имам някакъв достъп до жилото, но не съм сигурен дали ще помогне.

Колега имай в предвид че капака се заключва на 2 места. Ако е скъсано едно от тези жила, а не централното няма да успееш да го отвориш през калника.

711823000.png

Благодаря за схемата. Гледах точно нея, но след разглабяне не можах да намеря къде минава жилото. Предадох се и ще закарам колата при хора, които имат повече опит (и знания) с ауди от мен :D

Здравейте! Докато се ровех из мрежата, попаднах на ето това, което правят колегите в Румъния:https://www.facebook.com/CarPlayAndroid/videos/803717028012840. Не намерих тук някой да е подкарал добре TSR или пък тоя Lane assist with no time limit warning на 4G. Някакви идеи, дали някъде може да ми върнат разпознаването на пътните знаци в България по начина на румънците? 

Поздрави!

Здравейте , от няколко дена имам audi a6 allroud Quatro bi turbo 2012 година . И ми трябва щората за багажника,  някой ако има и не му трябва или знае от къде да си намеря моля да сподели 

Благодаря предварително