Jump to content

--------ДА СПАСИМ ЖИВОТА НА ЕДНО ДЕТЕ-------


Millen76

Recommended Posts

  • 3 months later...

Здравейте приятели,

С радост искам да ви съобщя за последните изследвания които направихме във Варна вчера (11.11.2011). ЯМР (ядрено магнитен резонанс), кръвни изследвания, ренген на бял дроб и ехография - Слава Богу всички изследвания са добри!!! Дано така да бъдат и занапред!!!

Биляна също се чувства добре, ходи на детска градина, гледа Disney chanel при всяка удобна възможност (колкото и да не го харесвам). Днес остана на село при баба и дядо и не можем да я приберем от двора- прави си дъжд от многото нападали листа и крещи "Обичам есентааа" :hilezh: Страхотно се забавлява!

Надявам се да усещате този златен дъжд от листа и сърдечен детски смях като ваше дело!

Поздрави на всички!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е така трябва да минава детството, не по болници :steinigung: Да е жива и здрава, все така да се радва на живота и никога повече да не сеща за болестта! Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятни за очите ми новини чета. :dance: :dance: :dance: Много се радвам за вас и радостта ви. Дано никога повече не си припомните ужаса, през който минахте! Само усмивки и хубави мигове занапред. Вашият случай доказва, че има добро на света, че животът не е чак толкова гаден и че надежда има за всички. Браво за силата, която проявихте като семейство! Поздрави Биби от Ауди клуба! Мисля, че би било от името на всички. :gruebel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Новината за оздравяването на Биби беше най-хубавата за цялата ми година. Дано да е все така здрава и весела, да се радва на детството си пълноценно!

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първото да изразя огромната си радост, че с Билянка всичко върви към доброто! :dance::bia::gruebel:

Второто, за което се извинявам, че ще напиша в темата и остана скрито от нас е, че битият телевизионен оператор на БТВ по време на протестите срещу бандита-циганин Кирил Рашков е уважаваният и почтен наш колега Иво Иванов - Longman!

Най-малкото честен и почтен човек, като Иво заслужаваше такова отношение от пловдивските хулигани.

Подчертавам, че благодарение и изключително на Иво репортажът на БТВ за Биби беше най-обстоен, той помоли шефовете на БТВ и той лично въпреки почивния си ден присъства от самото начало да края, инструктираше екипа на БТВ и истински беше съпричастен!

Иво, радвам се, че има такива, като тебе сред нас!! :dance: :dance:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Не знам как да коментирам случая - крайно неприятен инцидент! Сега обаче се сещам, че тогава когато течеше кампанията, от Нова първи дойдоха,направиха репортаж, но го излъчиха с близо 2 седмици закъснение когато вече бяхме събрали сумата. А най-голям ефект в набирането на средства имаше точно след репортажа на БТВ, които отразиха шествието веднага.Погледнах назад за да видя и точният ефект а той е:До излъчване на репортажа са били събрани около половината от нужните средства, само три дена по-късно цялата сума вече е била събрана.

Използвам случая да благодаря на Иво и на целият екип на БТВ които дадоха решителна подкрепа за бързото и успешно приключване на кампанията!!!

Надявам се вече Иво да е добре.Моля те, поздрави го от нашето семейство!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 9 months later...

Здравейте приятели,

С голямо удоволствие искам да ви информирам, че вече имаме здрава и щастлива първокласничка.

Сърдечно искам отново да благодаря на всички за помощта ви това да се случи.

Проведеното лечение беше успешно и сега правим само контролни прегледи в детската онкология във Варна. Последният ни преглед беше в краят на август, като вече ще ги разредим на 6 месеца.Използвам случая да благодаря и на д-р Милена Белчева, доц. д-р Калева, Светлето и целият екип на клиниката.

Поздрави на всички настоящи и бъдещи майки и татковци!!!

Бъдете здрави !!!

post-3126-0-94682100-1348170620_thumb.jp

post-3126-0-97347700-1348170631_thumb.jp

post-3126-0-47174000-1348170638_thumb.jp

Редактирано от Millen76
  • Like 28
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво, само успехи занапред за сладураната :gut:!

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Колко е пораснала красавицата!Да ви е жива и здрава и да ви радва много!Желая сбъдване на всичките ви мечти!Бъдете много щастливи!

Редактирано от longman
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...