Jump to content

Питанки относно А4 Б6/Б7 - Vol. 3

dobri_sc

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

а трябва ли да се движа с определена скорост за да се пусне?

Няма определена скорост, но доколкото знам трябва да си на 6-та скорост за да ти работи темпомата

Имам една драскотина от ключ на предния капак. Не е много дълбока, но може да се усети с пръст. Как мога по най-лесния начин да я махна или да я скрия. Може ли с някакъв препарат и паста?

Всички ли А4 Б6 имат този сензор за ниво на маслото ? Питам, защото досега не ми е светвала никаква лампа, нито за проблем със сензора, нито за проблем с нивото на масло, но според пръчката ми все си нямам масло :D .... 

3517464869_bacfe663be.jpg

Колеги започнах да си прибирам колата в гаража който е на много тъпо място и усещам че при въртене имам странен звук ! Мисля че рейката ми го издава ама не съм сигурен ! Нямам никакви шумове ако колата е в движение ! Течноста я сменях преди няколко месеца с оригинална такава от Ауди, колата беше на стойка и съм обезвъздушил всичко както трябва ... Но като че ли от тогава още повече взе да се чува ... Някой мнение съвет ? С нея ли да се захващам или да пробвам някъде да ми сменят маслото пак ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ясно,благодаря.

А принципно когато е заминал един от тампоните,пак ли е същата грешка (N144/N145)или отчита само единия тампон, да речем (N144).

Колеги започнах да си прибирам колата в гаража който е на много тъпо място и усещам че при въртене имам странен звук ! Мисля че рейката ми го издава ама не съм сигурен ! Нямам никакви шумове ако колата е в движение ! Течноста я сменях преди няколко месеца с оригинална такава от Ауди, колата беше на стойка и съм обезвъздушил всичко както трябва ... Но като че ли от тогава още повече взе да се чува ... Някой мнение съвет ? С нея ли да се захващам или да пробвам някъде да ми сменят маслото пак ?

При мен,при пълен ляв или десен когато помпата се натовари че чува едно свирене ,което е от клапана на помпата....не е болка но ме дразни.Сменях 2 пъти масло,но същата работа.Пробвай със смяна на помпа преди да пипаш рейката.

Edited by nikif1

Здравейте, оня ден забелязах един кабел да излиза из под багажника (Audi A4, 2001 г., бензин 2.0).   :) Някой има ли идея какъв е и за какво е?

2m60qki.jpg

Edited by ceco100

При мен,при пълен ляв или десен когато помпата се натовари че чува едно свирене ,което е от клапана на помпата....не е болка но ме дразни.Сменях 2 пъти масло,но същата работа.Пробвай със смяна на помпа преди да пипаш рейката.

смяна с нова или  ги рециклират  ?

Сега гледах един клип как "flush" хидравличната система и майче не съм го направил аз правилно ... Трябва да се долива докато почне да тече чисто масло а аз въртях докато спря да тече и после налях новото докато спре да бълбука ... 100% се е смесило със старо и има въздух ! Ще има нов опит тази седмица !

Спря да отключва едната задна врата при спиране и изваждане на ключа.При натискане на дистанционното или копчето за отллючване при шофьора отключва нормално.Не е вкл.защитата за деца.

Спря да отключва едната задна врата при спиране и изваждане на ключа.При натискане на дистанционното или копчето за отллючване при шофьора отключва нормално.Не е вкл.защитата за деца.

Първо внимателна проверка на кабелите в маншона на вратата.Прекъснатите да се оправят.Ако пак го прави, сваля се бравата и се презапояват всички спойки.Гаранция има и спукани.Проблема ще ти се реши на 100% за дълго време.

Абе пичове нормално ли е колата да пали с аварийния ключ(един син пластмасов).Има ли някакъв чип в това чудо че да го разпознава имобилайзера?

Edited by Tedyy

Да нормално е - има си ампула в дръжчицата, която се отваря. Аз само такъв използвам защото ми се събира в малкия джоб на дънките. Този с дистанцинното е такъв топуз!

Edited by CVT

Да нормално е - има си ампула в дръжчицата, която се отваря. Аз само такъв използвам защото ми се събира в малкия джоб на дънките. Този с дистанцинното е такъв топуз!

караш само със сервизния ключ? така ли

Да, вече 6 години. Единствения проблем е че по някаква причина ако се опитам да отключа багажника с него през ключалката на самия багажник ми се разписква алармата. Обаче съм свикнал и винаги отключвам багажника или от бутона от вътрешната страна на шофьорската врата, или от ключалката на шофьорската врата (чрез двойно завъртане).

Оригиналния ключ на Ауди е от много здрава пластмаса, но по-миналата зима го счупих след като ми беше замръзнала ключалката и го напънах почти със всичка сила. Обаче си купих нов, наряза ми го ми го един ключар, сложих старата ампула в новия и готово.

Edited by CVT

Колеги, нормално ли е когато се пусна надолу, стрелката на термостата да пада до 60/70 градуса? След това след 3/4 минути на прав път да си дойде на 90 пак.

Още един въпрос. Лявата страна на задното окачване ми е с няколко милиметри по-ниска, даже 1см. Какво може да бъде причината? Изцяло задното окачване ми се струва много ниско. Как мога да го повдигна повече?

Edited by ikoseomer

Здравейте ! Карам Б6 с обикновенна предна броня . Интересува ме дали ако си купя само дифузер С4 ще пасне на бронята и най вече от каде да го намера този дифузер . 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...