Jump to content

Питанки относно А4 Б6/Б7 - Vol. 3

dobri_sc

Recommended Posts

Преди малко установих и друга аномалия :) ,когато отключвам колата багажника не се отключва ...трябва да задържа бутона с нарисуван багажник за да се отключи (това го тествах без изобщо да влизам в колата и да пускам фаровете ). .Има ли вероятност да е крушките на ксенона ,че са китайски или да разглобя кората на багажника и да гледам там ?

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Няма ,само на шофьорската врата има .Утре ще пробвам да върна старите крушки и ако не се оправи ще влизам във филма ....

Edited by rAz1eL

Значи не е от крушките днес пак ги сменях и няма резултат(върнах си новите) .Разглобих кората на багажника за 2-3 часа с много мъки :steinigung: и като извадя кабела дето влиза в номера и пускам фаровете няма проблеми .Когато върна кабелчето и веднага механизма сработва и се появява и другия проблем при гасене на фаровете пак сработва .Сега сте вие да кажете какво да направя да реша проблема :) .

И другия ми проблем за решаване ,щом така и така съм разглобил кората на багажника е ,че задната пръскалка не пръска а ми тече вода по кората на багажника и там където е буфера :hilezh: (аз не съм я и ползвал от половин година от както знам за този проблем ...предполагам ,че трябва да разглобя бялата кора покрай задното странично стъкло ? )

Явно ти се губи маса-та, единия вариант е да имаш скъсан кабел в гумения маншон между капака и купето. При всички положения ще трябва да мериш с мултицет. Другото е да отидеш на жичкаджия да ти го оправи.

Ако ти се дават пари за нови рамена и чистачки,сменяш направо с такива от А4/Б7/ 2004-2008 г.

Преди години на А4/Б6/ 2001 г. само оригинални чистачки съм монтирал,поради захвата,на цени тогава около 70-80 лв.

Колегите дават по-ефтини алтернативи-пробвай и тях.

Колеги здравейте. Имам Ауди А4, 2002г. и искам да си сменя чистачките. Разбрах обаче, че идват малко скъпо с рамената (60-70лв) и затова искам  да попитам дали има вариант да си сменя само перата? Рамената са ми здрави... Някой знае ли и може ли да помогне? Благодаря

здравейте колеги сложих си автопилот кодирих всичко само че на моменти не работи на моменти работи ?!?! от какво може да е това ?!

колега ръчката има една позиция назад която го изключва  - да не би понякога да си я буташ назад и затова да не ти работи ....  

Колеги здравейте. Имам Ауди А4, 2002г. и искам да си сменя чистачките. Разбрах обаче, че идват малко скъпо с рамената (60-70лв) и затова искам  да попитам дали има вариант да си сменя само перата? Рамената са ми здрави... Някой знае ли и може ли да помогне? Благодаря

60-70 лв. са само чистачките,без рамената.

Сменяш перата тогава.

Относно ключалката на багажника-преди на седана имаше,сега на аванта няма,явно е въпрос на допълнително монтиране.

За въпросния ски сак - днес се амбицирах и успях да го сваля съвсем културно, но след точно 20 минутки каране си го върнах на мястото. Като останаха без "пълнеж" двата капака, особено този в багажника, започнаха да тракат и дрънкат неистово...

Така е, ама който не кара ски тоя "кондом" само се пречка [emoji28] . Поне се научих как да го сгъвам правилно и за норматив[emoji13]

Ще сменям маслото скоро и ще махам кората. Купил съм тампона, който е отпред към радиаторите - ще мога ли лесно да го сменя или си е няква играчка и трябва по-отрано да се захвана :hilezh: ?

Edited by ivailo_slavov

Как мога да проверя/разбера колко масло имам в колата, защото пръчката на маслото ми показва, че все едно нямам масло, а лампата за маслото не свети и нямам грешки свързани с масло ? И колата работи много добре.

Става въпрос за Ауди Б6 3.0 бензин.

Edited by plamenkooo

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...