rAz1eL Posted February 6, 2016 Report Share Posted February 6, 2016 Преди малко установих и друга аномалия ,когато отключвам колата багажника не се отключва ...трябва да задържа бутона с нарисуван багажник за да се отключи (това го тествах без изобщо да влизам в колата и да пускам фаровете ). .Има ли вероятност да е крушките на ксенона ,че са китайски или да разглобя кората на багажника и да гледам там ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passi Posted February 6, 2016 Report Share Posted February 6, 2016 Има ли ключалка този багажник? При Пасат отключването зависи от това на къде е завъртяна ключалката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rAz1eL Posted February 6, 2016 Report Share Posted February 6, 2016 (edited) Няма ,само на шофьорската врата има .Утре ще пробвам да върна старите крушки и ако не се оправи ще влизам във филма .... Edited February 6, 2016 by rAz1eL Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShoxXx Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Как така няма ключалка?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikieva Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Ами и на моята няма,аз даже не знам на някоя да има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobu Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 на мен и на б6 и на б7 имах ключалка на багажника Link to comment Share on other sites More sharing options...
beko5511 Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Това се брои екстра.Не всички имат ключалка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passi Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Чак па да е екстра Я по добре клекнете и погледнете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beko5511 Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Точно.И аз това обяснявам ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rAz1eL Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Значи не е от крушките днес пак ги сменях и няма резултат(върнах си новите) .Разглобих кората на багажника за 2-3 часа с много мъки и като извадя кабела дето влиза в номера и пускам фаровете няма проблеми .Когато върна кабелчето и веднага механизма сработва и се появява и другия проблем при гасене на фаровете пак сработва .Сега сте вие да кажете какво да направя да реша проблема .И другия ми проблем за решаване ,щом така и така съм разглобил кората на багажника е ,че задната пръскалка не пръска а ми тече вода по кората на багажника и там където е буфера (аз не съм я и ползвал от половин година от както знам за този проблем ...предполагам ,че трябва да разглобя бялата кора покрай задното странично стъкло ? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBI Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Явно ти се губи маса-та, единия вариант е да имаш скъсан кабел в гумения маншон между капака и купето. При всички положения ще трябва да мериш с мултицет. Другото е да отидеш на жичкаджия да ти го оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rAz1eL Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 А имаш ли представа в левия или десния маншон да гледам ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBI Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 Нямам представа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ndp007 Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 Някой знае ли каква е тази грешка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cboris Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 Ако ти се дават пари за нови рамена и чистачки,сменяш направо с такива от А4/Б7/ 2004-2008 г.Преди години на А4/Б6/ 2001 г. само оригинални чистачки съм монтирал,поради захвата,на цени тогава около 70-80 лв.Колегите дават по-ефтини алтернативи-пробвай и тях.Колеги здравейте. Имам Ауди А4, 2002г. и искам да си сменя чистачките. Разбрах обаче, че идват малко скъпо с рамената (60-70лв) и затова искам да попитам дали има вариант да си сменя само перата? Рамената са ми здрави... Някой знае ли и може ли да помогне? Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милчев Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 Може, това е най лесното което можеш да направиш за 10-15мин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b5 2.5 tdi Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 здравейте колеги сложих си автопилот кодирих всичко само че на моменти не работи на моменти работи ?!?! от какво може да е това ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mishleto Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 колега ръчката има една позиция назад която го изключва - да не би понякога да си я буташ назад и затова да не ти работи .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonko2.0T Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 Колеги здравейте. Имам Ауди А4, 2002г. и искам да си сменя чистачките. Разбрах обаче, че идват малко скъпо с рамената (60-70лв) и затова искам да попитам дали има вариант да си сменя само перата? Рамената са ми здрави... Някой знае ли и може ли да помогне? Благодаря60-70 лв. са само чистачките,без рамената.Сменяш перата тогава. Относно ключалката на багажника-преди на седана имаше,сега на аванта няма,явно е въпрос на допълнително монтиране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRUEL Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 За въпросния ски сак - днес се амбицирах и успях да го сваля съвсем културно, но след точно 20 минутки каране си го върнах на мястото. Като останаха без "пълнеж" двата капака, особено този в багажника, започнаха да тракат и дрънкат неистово... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonko2.0T Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 Ски-сака германеца го е измислил кадърно и е прибран на точното място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRUEL Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 Така е, ама който не кара ски тоя "кондом" само се пречка [emoji28] . Поне се научих как да го сгъвам правилно и за норматив[emoji13] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivailo_slavov Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 (edited) Ще сменям маслото скоро и ще махам кората. Купил съм тампона, който е отпред към радиаторите - ще мога ли лесно да го сменя или си е няква играчка и трябва по-отрано да се захвана ? Edited February 8, 2016 by ivailo_slavov Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamenkooo Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 (edited) Как мога да проверя/разбера колко масло имам в колата, защото пръчката на маслото ми показва, че все едно нямам масло, а лампата за маслото не свети и нямам грешки свързани с масло ? И колата работи много добре.Става въпрос за Ауди Б6 3.0 бензин. Edited February 9, 2016 by plamenkooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuchev Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 В такъв случай май е най-добре да източиш и пак да го налееш... За друго поне аз не се сещам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts