Jump to content

Къде да не ходим!


Recommended Posts

Искам да предупредя всички колеги за сервиза на Жоро Аудито или Жоро от Суходол както още е известен. Двама колеги с wv tоuran ходиха там и положението беше плачевно. Единия започна от диагноза маховик (след като им казаха,че е сменен минаха на карета),след това предположиха дюзи. След смяната на дюзите, колата отново тресеше и не вървеше. Накрая след няколко седмици взимане и връщане от сервиза, се оказа разпределителен вал. Смениха вала и сега е ОК. На другия колега една седмица му сменяха маслото на автом. Скоростна кутия. След смяната започна да тече масло. След неколкократно ходене отново в същия сервиз му казваха, че тече антифриз не масло!!!! След поредното отиване, лично Жоро е обърнал внимание и се е оказало,че наитрина тече масло. Юнаците са сложили някакъв филтър на скоростната кутия наобратно. Сега вече всичко е наред след много загубено време и изхабени нерви. А и да не забравя една реплика на Жоро, след настояване на колегата да оправят по-бързо нещата - "ще чакаш, тук при мене идват хора с бентлита!!!"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 731
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Искам да предупредя всички тук във форума НИКОГА да не ходят да си правят Годишен технически
преглед във Сервиз - Фиат-Алфа (fiat-alfa.net) в гр.София , кв. Люлин София, ген. Михаил Савов №5. , ще ви върнат за проблем , който не съществува , само за да ви вземат още пари и да се заядът с вас. Сега ще разкажа за какво става дума:
Купихме си ваучер за Годишен технически преглед във въпросния сервиз Fiat-Alfa и се обадихме както пишеше на ваучера да си запазим час, като по телефона ни беше казано, че е без часове и да отидем направо. След 2 дена отидохме сутринта и пред нас имаше 4 коли и като попитахме кога ще можем да минем един нещастен човечец отвътре почна да ни се кара че колите били с часове записани и трябва да чакаме към 2 часа , след което аз и мойта близка се скарахме с този човечец и попитаме защо са ни казали по телефона ,че е без часове а сега там ни казват,че е с записване на часове и се карат с нас дори... Изчакахме близо 2 часа да минат другите коли и влезнахме на преглед. Само да отбележа,че автмобила е 2008 г. и няма никакви забележки по ходова част и т.н. По едно време докато течеше прегледа същия който се скара с нас и ние с него ни извика на валяците и ни каза ,че има проблем със задните спирачки и че изобщо не държали както и ръчната спирачки и че не може да ни пусне така...Доста се учудихме, защото нямаме проблем със спирането и спирчаките и миналата година на предишния преглед в друг сервиз бяха казали,че спирачките са ПЕРФЕКТНИ, но сега тоз долен тип каза че не работят и ни даде предписание до 2 седмици да ги оправим и да се върнем срещу допълнителна такса от още 9 лв. за повторно минаване...Дори ни предложи,да докараме колата и да оправят спирачките в техния сервиз !!! След 1 седмица закарахме колата в един друг сервиз в кв.Банишора и собственика на сервиза се качи да пробва колата преди да почне да я прави. След около 5 мин. се върна с колата и каза ,че
спирачките са перфектни и нямат НИКАКВИ забележки, както задните така и предните и той се
подписва под думите си ,ако има нужда...Посъветва ни да отидем пак в сервиза където са ни върнали от прегледа и да кажем,че сме оправили в сервиз спирачките ! Така и направихме и отидохме отново в ИЗМАМНИЧЕСКИЯ сервиз - Фиат- Алфа и казахме ,че сме карали колата на сервиз и са ни оправили спирчаките при положение, че абсолютно нищо по колата не е пипано, освен че е карана !!! Качихме колата на валяците и о ЧУДО....нещастника каза, че вече всичко е наред и че добре са ги направили, защото вече НЯМА проблеми и са ОК !!!!!!!!
Вие скъпи приятели и съфоромци ми кажете според вас какви мизерници и помияри трябва да са от този сервиз за да правят подобни постановки и мизерии, пълни измекяри и най-искрени чувства ви съветвам...ЗА БОГА НИКОГА НЕ ХОДЕТЕ В СЕРВИЗ - FIAT-ALFA ( fiat-alfa.net) в квартал Люлин на София, ако не искате да си скъсате нервите, да си изгубите времето, а и да дадете доста повече пари от очакваното, особено ако бяхме оставили колата да ни "оправят" "неработещите" спирачаки в техния "СЕРВИЗ"

:wall::flehan::stumm::cussing::gruebel::sauer::icon_evil:

Ето адреса и телефоните да се пазите и да не стъпвате там !!! :

София, ген. Михаил Савов №5
0888-41-29-74, 02/927-55-23
info@fiat-alfa.net
fiat-alfa
 

Редактирано от balin
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лошото е, че има и форумни майстори, които им е през оная работа за клиентите....или те отсвирват ако са кисели днес или гледат да те пр..бат с ремонта- части и труд....няма да задълбавам повече, че има чувствителни хора  :hilezh: Ако на някой му е интересно да пита на ЛС.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е сподели тука всички да знаят къде не трябва да се ходи, нали за това е темата все пак........... :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,
Разбираме, че при извършване на годишен технически преглед за Вас са причинени някои неудобства. Молим за Вашето извинение за проблема със записването на час за прегледа. Случаят е проверен и съответното лице, допуснало грешката, е санкционирано. 
За удобство на клиентите през тази седмица на нашия сайт стартира онлайн модул за предварително записване на час за ГТП: http://fiat-alfa.net/записване-на-час-за-гтп/
 
За нас е важно Вие да сте уверен в качеството на извършения технически преглед, затова Ви предлагаме да Ви изпратим на посочена от Вас електронна поща копие на регистрираните данни от машините при първия и втория преглед на Вашия автомобил.
 
Машините, с които работим са Beissbarth - последно поколение, над тях се прилага контрол и стойностите, които отчитат са точни. Възможно е да се е получил проблем в спирачките на автомобила, ако той не е каран продължително време и се е получила например корозия по дисковете или барабаните и накладките не са добре слегнали. След като автомобилът се кара известно време, накладките се сработват с диска/барабана и вече автомобилът спира по друг начин.
 
Благодарим Ви, че сте описали възникналия проблем, това ни помага да направим качеството на обслужване по-добро. 
Вашето мнение е важно за нас!
 
Fiat-Alfa
София, ген. Михаил Савов №5
0888-41-29-74, 02/927-55-23
www.fiat-alfa.net
info@fiat-alfa.net
fiat-alfa

Редактирано от Fiat-Alfa
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цитиране на предходен пост!

Искам да ви кажа ,че този автомобил не се спира да се кара изобщо целогодишно... И няма как при прегледа при вас да е имало корозия и да са ви отчели машините "Beissbarth - последно поколение" ,че спирачките не са добре и след 1 седмица , без никаква промяна по автомобила, нито смяна на стила на каране , нито ходене в сервиз за ремонт и т.н. , идваме отново при вас и оооо ЧУДО, спирачките вече не са корозирали и "МАШИНИТЕ" ви показват ,че вече няма проблем !!! Как става това ще обясните ли на всички тук във форума ??? Просто лъжете и мамите клиентите си с дребни и недостойни номера и тарикатлъци, които съм сигурен, че ще ви излезнат през носа някой ден !!!

:wall::eusa_naughty::rotcol:

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Евросървиз Бургас на изхода за Средец НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ НА НИКОГО  ....3 часа ги чаках за реглаж на преден мост :wall: ,все си мислих че става за 30 мин . както винаги в други сервизи .Е,все ,но пак това е ЕВРО сървис си казах аз....и изчаках.После се появи един мишок и ми каза ,че са ми блокирали -спекли шпилките на кормилните накрайници!!!И си казах ,,Е КОЛКО ТРЯ СИ УМЕН ,ЧЕ СЛЕД 3 ЧАСА ЩЕ РАЗБЕРЕШ СА БЛОКИРАЛИ ШПИЛКИТЕ" и колко трябваше да съм тъп да ги чакам 3 часа и да трополят кат мъжки зайци около аудито,ми то на 5тата минута трябваше да ми го кажат .Всяка година правя предница ,раздвижвам и смазвам шпилките.След това ме накараха да си платя реглажа 30лв и аз отказах,но после ме накараха да платя 15 лева диагностика :hilezh: и да си ги раздвижа и да се върна за стенд.

После се прибрах и свалих колелата за 30 мин ,развих контра гайките на шпилките и се оказа ,че са перфектни .....няма спек няма нищо...

Днес ходих да им се карам .......,а те ми казаха че съм единствения случай на недоволен клиент. :steinigung:

ЕВРОСЪРВИЗ Бургас не коректни ..... :angry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Автофар в люлин е сервиза ,който по никакъв повод не трябва да посетите!!!

Оставих колата за ремонт на дребни неща и диагностика а си я взех с ужулена задна броня,зеещи кори и доста липсващи части които около 1 седмица след това излизаха и ходих да си ги вземам,а за капак се оказа че са ми спукали и предната броня,освен че са я монтирали  накриво.Най- лошото е че са гъзари и че видиш ли те нема ли вина за нищо.Имам чувството че по тези сервизи са почнали да работят от малоумник нагоре.Чудех се дали да не им заведа един иск за нанесените щети,на тези селяци бронята нова е 4000 лв и да ги видим тези тарикатчета,но адвоката ми каза че доста вероятно да не успеем,та сам в процес на  размисли. :schlaumeier:

Просто съвет заобикаляите го този сервиз :shocked:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това предполагам е Автофар срещу Била,преди името му беше D&N доколкото помня.А виж за D&N има доста коментари по форумите,а аз знам за доста коментари от бивши клиенти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цитиране на предходен пост!

Искам да ви кажа ,че този автомобил не се спира да се кара изобщо целогодишно... И няма как при прегледа при вас да е имало корозия и да са ви отчели машините "Beissbarth - последно поколение" ,че спирачките не са добре и след 1 седмица , без никаква промяна по автомобила, нито смяна на стила на каране , нито ходене в сервиз за ремонт и т.н. , идваме отново при вас и оооо ЧУДО, спирачките вече не са корозирали и "МАШИНИТЕ" ви показват ,че вече няма проблем !!! Как става това ще обясните ли на всички тук във форума ??? Просто лъжете и мамите клиентите си с дребни и недостойни номера и тарикатлъци, които съм сигурен, че ще ви излезнат през носа някой ден !!!

:wall::eusa_naughty::rotcol:

Трябвало е като са те върнали, да искаш писмен документ какво не е наред на колата, да видиш как са щели да те пуснат.

Автофар в люлин е сервиза ,който по никакъв повод не трябва да посетите!!!

Оставих колата за ремонт на дребни неща и диагностика а си я взех с ужулена задна броня,зеещи кори и доста липсващи части които около 1 седмица след това излизаха и ходих да си ги вземам,а за капак се оказа че са ми спукали и предната броня,освен че са я монтирали  накриво.Най- лошото е че са гъзари и че видиш ли те нема ли вина за нищо.Имам чувството че по тези сервизи са почнали да работят от малоумник нагоре.Чудех се дали да не им заведа един иск за нанесените щети,на тези селяци бронята нова е 4000 лв и да ги видим тези тарикатчета,но адвоката ми каза че доста вероятно да не успеем,та сам в процес на  размисли. :schlaumeier:

Просто съвет заобикаляите го този сервиз :shocked:

Просто ви се чудя как си оставяте колите по разни сервизи, аз оставям колата си само в един сервиз, където ги познавам, иначе вися до колата и гледам, поне като я оставяте, пред приемчика я снимай с телефона.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

проблема е че частите за тази кола са малко кът и обикновено ги чакам 5 дена а колата е разглобена и се в процеса на работа се оказва нещо допълнително за смяна и искаш не искаш я оставяш.Миналата година имах подобна случка в Хеед (беше забърсана задна броня,може би защото колата е дълга база и си е доста голяма и докат свирне парктроника вече е късно ако си с по голяма скорост,Киро и Ицо първоначално казаха че колата си е дошла така ,но слава богу имат камери на които се видя че не е точно така понеже вината явно беше тяхна казаха че си поемат ремонта,естествено не се съгласих на всеки се случва оправихме нещата по каско .Не е въпроса за пари ,проблема е че няма адекватна реакция от сервизи които се вземат на сериозно а всъщност са група квартални рзглобявачи на жигули,които евентуално може и да сглобяват  въпреки хартисалите 2 шепи части ,ма кво ти пука то и без тях може па и колата олеква(тунинг) Както и да е ,броните вече се боядисват, тези от сервиза гледаха се едно са наказани от госпожата в детската градина повече нито една моя кола няма да влезе при тях!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте аз бях пуснал една тема за един сервиз в Овча Купел. Сервизът се казва РАШО АУТО. Тия там не знаят за кво става дума, само лъжат хората и им взимат много пари. Такива да умират като кучета... просто не си и помисляйте да ходите при тоя ЦИГАНИН МРЪСЕН, и моля не блокирайте темата, че да не се лъжат и други хора да ходят там. !!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цитиране на предходен пост!

Абсолютно съм съгласен с колегата за въпросния сервиз(Рашо Ауто)!Преди време ,когато бях по-млад и неореантиран имах неблагоразумието да отида там за смяна на гарнитурите на капаците на агренажната верига на едно Е36 ,след което си оплюх брадата от псуване.След като взех колата и си платих като поп се оказа ,че не са свършили никаква работа и се наложи "втори опит на същата височина",но уви пак не успяха,та ходих на друго място ,където ми свършиха работа,но междувременно "Рашо Ауто" ми издадоха и надлежно попълниха серизна книжка,която още пазя. :wall:

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Специално за колегите и Рашо Ауто,има си цяла тема в бе ен ве форума,ето:

 

 

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=63&t=169792&hilit=%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%BE+%D0%B0%D1%83%D1%82%D0%BE

 

За конкретния сервиз мога да кажа следното:В Е39 с навигация и бла бла изведнъж спря звука - всичко си работи,гледам тв,избирам станции,нави обаче няма звук,все едно нямо кино.Диагностика с около 1ч закъснение и намиране на изгорял бушон в един модул в багажника ми струваха 50 лв преди 5 години.Тогава обстановката не беше все едно си в сервиз,а по скоро в някаква морга направо изкочила от роман на Сивън Кинг.Повече не стъпих там,не заради цената,а заради мърлячите тогава + цялата обстановка.А имах 3 бе ен ве-та тогава. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

проблема е че частите за тази кола са малко кът и обикновено ги чакам 5 дена а колата е разглобена и се в процеса на работа се оказва нещо допълнително за смяна и искаш не искаш я оставяш.Миналата година имах подобна случка в Хеед (беше забърсана задна броня,може би защото колата е дълга база и си е доста голяма и докат свирне парктроника вече е късно ако си с по голяма скорост,Киро и Ицо първоначално казаха че колата си е дошла така ,но слава богу имат камери на които се видя че не е точно така понеже вината явно беше тяхна казаха че си поемат ремонта,естествено не се съгласих на всеки се случва оправихме нещата по каско .Не е въпроса за пари ,проблема е че няма адекватна реакция от сервизи които се вземат на сериозно а всъщност са група квартални рзглобявачи на жигули,които евентуално може и да сглобяват  въпреки хартисалите 2 шепи части ,ма кво ти пука то и без тях може па и колата олеква(тунинг) Както и да е ,броните вече се боядисват, тези от сервиза гледаха се едно са наказани от госпожата в детската градина повече нито една моя кола няма да влезе при тях!

Е аз само в Хеед си оставям колата и при един приятел за по-дребни неща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

 В София ,  посока от Сточна гара към Х. Димитър , веднага след релсите и завойте , преди ОМВ , в дясно има атомивка , а Зад нея има гумаджия с голям надпис Fulda . НЕ ХОДЕТЕ ТАМ . Абсолютни некадърници и крадци . Освем че ми съсипаха резбата на два болта на главината  се опитаха да откраднат втулката на едната ми джанта ( оригинален OZ racing ) и монтираха гумата без нея . Като се разбра какво става се изпокриха като мишки и се наложи да си сглобявам колата сам . С цел да избегна конфликт , просто им обясних  че са за бой и си тръгнах . 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като отвори дума за района,след мелницата има един Радиал.Там не си правете реглаж преден мост,нищо не става от механика.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В този радиал пропускайте да правите каквото и да било. Замазана резба на един болт, баснословна цена за баланс- това преди години на 80- ката, но от тогава едва ли са се променили нещата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като отвори дума за района,след мелницата има един Радиал.Там не си правете реглаж преден мост,нищо не става от механика.

 

Вчера в същия "Радиал"- смяна зимни с летни гуми. Едва удържах волана направо, ужасно теглеше наляво. За да си спестя допълнителни главоболия, нещата се оправиха при Щъркела в "Надежда". 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...