Jump to content

VAG-COM

Recommended Posts

Само на А4, модел 2008 го има фабрично със заключването. А5 и Q5 също. Вече трябва да е качено и в А8 09г.

Хора как да си настроя задните стъкла да се вдигат с едно натискане на копчето, че сега трябва да го задържам, а свалянето става с едно натискане?

Би трябвало със задържане за 1 или3 сек в крайна позиция - нормално горна позиция

..обясни по-обстойно, че и мен ме интересува отговора на тоя въпрос - какво значе "задъжане за 1 и 3 сек" ?

ми че то ако го задържиш копчето за 3 секунди и задните джамове ще си се приберат. ;)

все трябва да има някакъв начин - през VAG-чето например ;)

Имам в предвид качваш прозореца най горе и задържаш копчето в посока пак "нагоре". На колите от 2000 г. насам със сигурност работи и така се запаметява крайната позиция на стъклото

Да, мисля няма как да стане при B5.Само свалянето е с едно натискане,вдигането с VAG-COM не може да се активира, само хардуерно. Свалят се корите на задните врати и се поставя мостче между два пина на буксата на ел.мотора на стъклото. Вижте тук,подробно е описано,не е сложно и доста хора са го направили:

http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=302123

• 2 weeks later...

awe kolegi da vi popitam slojih ksenon na AUDI A3 1.9 TDI 110 konq slet kato gi slojih tochno kakto si trqbva kato zapala kolata i pusna farovete kolata gasne kazaha mi che imalo tak1v problem i si kupih i nqkvi kutiki koito l1gali kompiutera che nqma problemi slojih gi i tqh i pak s1shtia problem a ksenona sam go por1chal ot EBAY i v nikoi servis ne iskat da mi go opravat kazvat mi shom ne si go zel ot nas nemojem da ti pomognem ta da popitam ako nqkoi se e zbl1skval s tozi problem molq da pomogne she sam mnogo blagodaren.........

Здравейте колеги!!! Някой от вас знае ли дали чрез VAG може да се изкара на борда електронен километраж? Колата е ауди а4 б6 12месец2003година

• 2 weeks later...

;)

идеално стана ! вече и аз съм със задни тръцки - кеф ти долу, кеф ти горе :hilezh: /само с едно "кликване"/

голямо благодарско на колегата djenev за помощта ;)

Edited by CID

• 4 weeks later...

Здравейте :)

Да попитам запознатите с vagcom -> на А6 2002 1,9 тди 131 кс , когато запаля колата по подразбиране ми взима въздух за купето отвън . Понеже основно карам градско , ми се иска да е на рециркулация , а не да си вкарвам изгорелите газове от другите автомобили в купето (макар и да минават през филтър). Има ли начин да се направи тази настройкапо някакъв начин ?

Благодаря предварително :)

• 4 weeks later...

Че някога е опитвана да бъде запалена с ключ без (или некоректно) иммо. Ако си обучавал нов ключ при опитите за обучение сигурно се станало.

Един колега от форума ме беше питал на ЛС как да активира версия 409.1. За съжаление съм изтрил ЛС-то и не му знам Ник-Нейма ще отговоря тук като се надявам да прочете този пост.

Та, 409.1 се краква с този същия крак който съм ти пратил, като когато е за първият път инсталната на комютъра, при първото пускане на програмата, при първата кола трябва да я пуснеш на АУТО-СКАН и от тук на татък тя не се заключва. Ако не го направиш така в регистрите си набива неща, които за сега се махат само с преинсталация на Уина, понеже не съм ги намерил къде са скатани регистрите на ВагКома.

Един колега от форума ме беше питал на ЛС как да активира версия 409.1. За съжаление съм изтрил ЛС-то и не му знам Ник-Нейма ще отговоря тук като се надявам да прочете този пост.

Та, 409.1 се краква с този същия крак който съм ти пратил, като когато е за първият път инсталната на комютъра, при първото пускане на програмата, при първата кола трябва да я пуснеш на АУТО-СКАН и от тук на татък тя не се заключва. Ако не го направиш така в регистрите си набива неща, които за сега се махат само с преинсталация на Уина, понеже не съм ги намерил къде са скатани регистрите на ВагКома.

няма да стане :respekt:

проблема е съвсем друг

при следващото четене на кола, пак ще се дерегистрира ...

отнеми доста време намирането на решението

• 1 month later...

Излиза ми следното съобщение при тестването:

captureqnk.th.jpg

какво трябва да направя та да се сборя с проблема?

кабела ми е от колегата dani_94

Guest stilioza

И моя е от него - бачка перфектно. Следваш ли точно инструкциите? Инсталираш ли първо USBдрайвера?

Не ти намира кабела, да не би да си сложил по-нова версия от тази, която поддържа кабела :flipoff: ? Предполагам, че даваш двигателя на "контакт", когато пробваш кабела?

Е кажи какво си открил де. Д сме си полезни.

Генерирам номерата за регистрация на закупени от нас кабели...

Информацията за това как се регистрира тази версия в инет е напълно объркана.

Просто си трябва номер за регистрация, а не разни там първи пускания и регистрация, преинсталирания на win, скриптове и кракове ...