CID Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 някой знае ли как (моля на л.с. за да не спамим повече темата) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacob12 Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Само на А4, модел 2008 го има фабрично със заключването. А5 и Q5 също. Вече трябва да е качено и в А8 09г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nifcho Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Хора как да си настроя задните стъкла да се вдигат с едно натискане на копчето, че сега трябва да го задържам, а свалянето става с едно натискане? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacob12 Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Би трябвало със задържане за 1 или3 сек в крайна позиция - нормално горна позиция Link to comment Share on other sites More sharing options...
CID Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 ..обясни по-обстойно, че и мен ме интересува отговора на тоя въпрос - какво значе "задъжане за 1 и 3 сек" ?ми че то ако го задържиш копчето за 3 секунди и задните джамове ще си се приберат. все трябва да има някакъв начин - през VAG-чето например Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacob12 Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 Имам в предвид качваш прозореца най горе и задържаш копчето в посока пак "нагоре". На колите от 2000 г. насам със сигурност работи и така се запаметява крайната позиция на стъклото Link to comment Share on other sites More sharing options...
nifcho Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 Да ама при мен не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
djenev Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 Да, мисля няма как да стане при B5.Само свалянето е с едно натискане,вдигането с VAG-COM не може да се активира, само хардуерно. Свалят се корите на задните врати и се поставя мостче между два пина на буксата на ел.мотора на стъклото. Вижте тук,подробно е описано,не е сложно и доста хора са го направили:http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=302123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CID Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 перфектно колега! много голямо благодарско Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanio_pz Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 izvinqvam se 4e vi pretisnqvam no nqkoi mojeli da mi q prati tazi prorama na vanio_pz@mail.bg 4e az imam edna s kabela no postoqno mi ispisva 4e e ne lecinzirana a az kato poiskam da q licenziram ne stava.blagodarq vi predvaritelno!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VAGCOM Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 Извличане на приблизително реалният пробег от някои EDC 15/16 дизел контролери - http://www.youtube.com/watch?v=8gW5FCfSP6k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamkata Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 awe kolegi da vi popitam slojih ksenon na AUDI A3 1.9 TDI 110 konq slet kato gi slojih tochno kakto si trqbva kato zapala kolata i pusna farovete kolata gasne kazaha mi che imalo tak1v problem i si kupih i nqkvi kutiki koito l1gali kompiutera che nqma problemi slojih gi i tqh i pak s1shtia problem a ksenona sam go por1chal ot EBAY i v nikoi servis ne iskat da mi go opravat kazvat mi shom ne si go zel ot nas nemojem da ti pomognem ta da popitam ako nqkoi se e zbl1skval s tozi problem molq da pomogne she sam mnogo blagodaren......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepesound Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 абе колега ти на Български не си ли се учил да пишеш с тоя ксенен полуди народа виж там лелинчо ти да ти го оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacob12 Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 На някои места в България му викат титяйко Link to comment Share on other sites More sharing options...
koce_15 Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 Здравейте колеги!!! Някой от вас знае ли дали чрез VAG може да се изкара на борда електронен километраж? Колата е ауди а4 б6 12месец2003година Link to comment Share on other sites More sharing options...
CID Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 (edited) идеално стана ! вече и аз съм със задни тръцки - кеф ти долу, кеф ти горе /само с едно "кликване"/голямо благодарско на колегата djenev за помощта Edited October 11, 2009 by CID Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeOnEdge Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Здравейте Да попитам запознатите с vagcom -> на А6 2002 1,9 тди 131 кс , когато запаля колата по подразбиране ми взима въздух за купето отвън . Понеже основно карам градско , ми се иска да е на рециркулация , а не да си вкарвам изгорелите газове от другите автомобили в купето (макар и да минават през филтър). Има ли начин да се направи тази настройкапо някакъв начин ?Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmm Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 Че някога е опитвана да бъде запалена с ключ без (или некоректно) иммо. Ако си обучавал нов ключ при опитите за обучение сигурно се станало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapitango Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Един колега от форума ме беше питал на ЛС как да активира версия 409.1. За съжаление съм изтрил ЛС-то и не му знам Ник-Нейма ще отговоря тук като се надявам да прочете този пост.Та, 409.1 се краква с този същия крак който съм ти пратил, като когато е за първият път инсталната на комютъра, при първото пускане на програмата, при първата кола трябва да я пуснеш на АУТО-СКАН и от тук на татък тя не се заключва. Ако не го направиш така в регистрите си набива неща, които за сега се махат само с преинсталация на Уина, понеже не съм ги намерил къде са скатани регистрите на ВагКома. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VAGCOM Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Един колега от форума ме беше питал на ЛС как да активира версия 409.1. За съжаление съм изтрил ЛС-то и не му знам Ник-Нейма ще отговоря тук като се надявам да прочете този пост.Та, 409.1 се краква с този същия крак който съм ти пратил, като когато е за първият път инсталната на комютъра, при първото пускане на програмата, при първата кола трябва да я пуснеш на АУТО-СКАН и от тук на татък тя не се заключва. Ако не го направиш така в регистрите си набива неща, които за сега се махат само с преинсталация на Уина, понеже не съм ги намерил къде са скатани регистрите на ВагКома.няма да стане проблема е съвсем другпри следващото четене на кола, пак ще се дерегистрира ...отнеми доста време намирането на решението Link to comment Share on other sites More sharing options...
Митака Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Излиза ми следното съобщение при тестването: какво трябва да направя та да се сборя с проблема?кабела ми е от колегата dani_94 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest stilioza Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 И моя е от него - бачка перфектно. Следваш ли точно инструкциите? Инсталираш ли първо USBдрайвера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBI Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Не ти намира кабела, да не би да си сложил по-нова версия от тази, която поддържа кабела ? Предполагам, че даваш двигателя на "контакт", когато пробваш кабела? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapitango Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 отнеми доста време намирането на решениетоЕ кажи какво си открил де. Д сме си полезни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VAGCOM Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Е кажи какво си открил де. Д сме си полезни.Генерирам номерата за регистрация на закупени от нас кабели...Информацията за това как се регистрира тази версия в инет е напълно объркана.Просто си трябва номер за регистрация, а не разни там първи пускания и регистрация, преинсталирания на win, скриптове и кракове ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts