mityo Публикувано 19 Март 2008 Доклад Share Публикувано 19 Март 2008 Знае ли някой кодовете на климатроника, кой номер на какво отговаря?Аз знам само 17 че е електронен километраж?Ако някой има списък на кодовете и кой какво показва ще съм много благодарен да го сподели.Единственото което намерих в гугъл беше на чешки или полски или унгарски.Бяха всичките 60 кода обяснени ама като не говоря езика, който и да беше! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zaharieff Публикувано 19 Март 2008 Доклад Share Публикувано 19 Март 2008 Знае ли някой кодовете на климатроникатук Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mityo Публикувано 19 Март 2008 Автор Доклад Share Публикувано 19 Март 2008 Мерси много! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zaharieff Публикувано 19 Март 2008 Доклад Share Публикувано 19 Март 2008 Моля! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stepenwolf Публикувано 19 Март 2008 Доклад Share Публикувано 19 Март 2008 а някой знае ли кодовете на по-новите модели и по точно за Ц5 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
negara1 Публикувано 22 Март 2008 Доклад Share Публикувано 22 Март 2008 Знае ли някой кодовете на климатроника, кой номер на какво отговаря?Аз знам само 17 че е електронен километраж?Ако някой има списък на кодовете и кой какво показва ще съм много благодарен да го сподели.Единственото което намерих в гугъл беше на чешки или полски или унгарски.Бяха всичките 60 кода обяснени ама като не говоря езика, който и да беше!браткиш как да влезна в този шибан климатроник по дяволите????? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
negara1 Публикувано 22 Март 2008 Доклад Share Публикувано 22 Март 2008 браткиш как да влезна в този шибан климатроник по дяволите????? имам проблем с климатроника........натискам бутона за циркулация,но нищо не се получава за да влезна в менюто с кодовете ..........помагайте ))))))))) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VBI Публикувано 22 Март 2008 Доклад Share Публикувано 22 Март 2008 Натискаш и задържаш бутона за циркулация и натискаш стрелката нагоре. Като пуснеш и двата бутона климатроника влиза в диагностичен режим Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
negara1 Публикувано 22 Март 2008 Доклад Share Публикувано 22 Март 2008 имам проблем с климатроника........натискам бутона за циркулация,но нищо не се получава за да влезна в менюто с кодовете ..........помагайте )))))))))много ама много благодаря.еи сега тръчнах до долу и всичко е наред.мерси. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bokouser Публикувано 23 Март 2008 Доклад Share Публикувано 23 Март 2008 (Редактирано) а някой знае ли кодовете на по-новите модели и по точно за Ц5 Редактирано 23 Март 2008 от bokouser Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikieva Публикувано 24 Март 2008 Доклад Share Публикувано 24 Март 2008 А бихте ли,обяснили как мога да си променя градусите в режим AUTO?В смисъл ако е зададено да духа на 23,да го направя примерно на 20 градуса. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VBI Публикувано 24 Март 2008 Доклад Share Публикувано 24 Март 2008 С използването на "+" и "-" под левия дисплей. Ако случайно ти изчезне надписа "AUTO" от дисплея, просто отново натискаш бутона "AUTO" след като си избрал градусите. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikieva Публикувано 24 Март 2008 Доклад Share Публикувано 24 Март 2008 Ами явно имам проблем,есента имах студено,сега едва едва се усеща,имам чувство,че от 23 градуса надоло няма промяна,дали е за пълнене?,нямам нито една грешка. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zaharieff Публикувано 24 Март 2008 Доклад Share Публикувано 24 Март 2008 На "за пълнене" мирише.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikieva Публикувано 24 Март 2008 Доклад Share Публикувано 24 Март 2008 Че как така ще изчезне изведнъж? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VBI Публикувано 24 Март 2008 Доклад Share Публикувано 24 Март 2008 И моя климатик изпуска по малко оттук-оттам и затова всяка пролет (края на м. май) го допълвам. Фреона е газ и по тези дупки е нормално на тези старички инсталации да издиша Когато количеството му вече е на границата и пуснеш климатика се наблюдава често включване и изключване на шайбата отпред на компресора - това е сигурен белег, че е за допълване Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikieva Публикувано 24 Март 2008 Доклад Share Публикувано 24 Март 2008 ОК,последно питане,на А6Ц4-един или два щуцера за пулнене са,защото имам познат който се занимава с това и ми каза,че ако е един е на високо налягане и трябвало специална машина,а ако били два ставало много лесно,гледах,гледах и видях само на радиатора отпред,има ли друг? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VBI Публикувано 24 Март 2008 Доклад Share Публикувано 24 Март 2008 При мен също е само един (на компресора) и за да се напълни ми откачат отгоре датчика за налягане на фреона (не съм сигурен дали така се казва) и зареждат през тези две места. Доколкото знам обаче това не е добре за компресора (получава се "хидравличен удар" или "обратна фаза" - пак не съм сигурен дали това са термините ) и затова е по-добре да се зарежда с машина. Все пак тук има корифеи в тази област (на някой им духа -14С от въздуховодите ) и биха могли да кажат най-точно как е по-добре да се зарежда климатик, който има само един извод за пълнене Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikieva Публикувано 24 Март 2008 Доклад Share Публикувано 24 Март 2008 Чакаме СУМИСТА да си каже тежката дума. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikieva Публикувано 29 Март 2008 Доклад Share Публикувано 29 Март 2008 Значи на моето майстора с климатиците откри ,че има два щуцера,но за лош късмет се оказа ,че няма подходя1щ накрайник,та го напълни през този,които е на високото налягане,разликата след това беше огромна.Майстора ми обясни,че е препоръчително да се работи и с двата щуцера,но и този метод не е грешен. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobsen Публикувано 30 Март 2008 Доклад Share Публикувано 30 Март 2008 И както си лафим за клматици някой би ли ми обяснил как като настанат жегите най - ефективно се използват като настройки (така че да не хвана пневмония през лятото така съм чувал)имам предвид.Колата е Ц4 с климатроник. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikieva Публикувано 30 Март 2008 Доклад Share Публикувано 30 Март 2008 Ами аз го гласа на 24градуса,поради съображения заради детето,а и навън като е >30 градуса 24 е що годе добре,нали и без това казват,че не трябва да има рязка смяна на темперарурата. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobsen Публикувано 30 Март 2008 Доклад Share Публикувано 30 Март 2008 Ами аз го гласа на 24градуса,поради съображения заради детето,а и навън като е >30 градуса 24 е що годе добре,нали и без това казват,че не трябва да има рязка смяна на темперарурата.Ами и и аз така мисля но на автоматичен или на ръчен режим е най ефективно се постига да кажем зададена 24 градуса. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VBI Публикувано 31 Март 2008 Доклад Share Публикувано 31 Март 2008 Аз го ползвам на автоматичен режим на 24С за да не духа директно през централните въздуховоди. По този начин климатроника сам си регулира откъде и колко да духа. Евентуално ако е много силна струята намалявам малко степените на вентилатора. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sashko Публикувано 6 Април 2008 Доклад Share Публикувано 6 Април 2008 за какво са тия кодове на климатроника.и аз имам Ауди А6 но досега не съм чувал за такива кодове Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikieva Публикувано 6 Април 2008 Доклад Share Публикувано 6 Април 2008 за какво са тия кодове на климатроника.и аз имам Ауди А6 но досега не съм чувал за такива кодовеЗа да влезеш в диагностичен режим,можеш да видш оборотите,грешки,температура на различни датчици.Абе попрочети малко! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KOKO 100 C4 Публикувано 6 Април 2008 Доклад Share Публикувано 6 Април 2008 (Редактирано) ...Помолих те за ЕТКА 7.1 и молбата остава. Редактирано 6 Април 2008 от KOKO 100 C4 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gangboy Публикувано 14 Април 2008 Доклад Share Публикувано 14 Април 2008 Знаетели от къде мога да си намеря кодове за модел 2001 ауди а6 2.5тди163кс. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikolai dimitrov Публикувано 3 Януари 2010 Доклад Share Публикувано 3 Януари 2010 Знае ли някой кодовете на климатроника, кой номер на какво отговаря?Аз знам само 17 че е електронен километраж?Ако някой има списък на кодовете и кой какво показва ще съм много благодарен да го сподели.Единственото което намерих в гугъл беше на чешки или полски или унгарски.Бяха всичките 60 кода обяснени ама като не говоря езика, който и да беше!заповядай______.pdf Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evgeni K. Публикувано 3 Януари 2010 Доклад Share Публикувано 3 Януари 2010 Така и така си вдигнал темата от една година, да питам някой дали откри останалите до 74 кодове какви са. Доста се порових в нета, но нищо не открих за тях. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Motty Публикувано 8 Февруари 2010 Доклад Share Публикувано 8 Февруари 2010 Така и така си вдигнал темата от една година, да питам някой дали откри останалите до 74 кодове какви са. Доста се порових в нета, но нищо не открих за тях.Подкрепям колегата, и се присъединявам към питането за кодовете "ДО 75-ти" канал, като е до 75 има ли разлика в предишните канали... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miloto Публикувано 8 Февруари 2010 Доклад Share Публикувано 8 Февруари 2010 И аз да попитам кот го вклуча шибания климатроник и отдясно земята се наводнява тва като работи компресора иначе не тече и тече вода не антифриз Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drob4o Публикувано 8 Февруари 2010 Доклад Share Публикувано 8 Февруари 2010 Не си се включил на правилното място! Пусни си друга тема! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dimibike Публикувано 8 Февруари 2010 Доклад Share Публикувано 8 Февруари 2010 И аз да попитам кот го вклуча шибания климатроник и отдясно земята се наводнява тва като работи компресора иначе не тече и тече вода не антифризотпуши си дренажа,сигурно е затлачен с боклуци!Ще го напипаш с пръсти след изпарителя /филтъра за купето/! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miloto Публикувано 8 Февруари 2010 Доклад Share Публикувано 8 Февруари 2010 Мерси много и се извинявам че писах тук и омазах темата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audia698 Публикувано 9 Февруари 2010 Доклад Share Публикувано 9 Февруари 2010 Някой има ли ги тея кодове само че за ц5 ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pauna Публикувано 19 Март 2011 Доклад Share Публикувано 19 Март 2011 колеги някои може ли да ми даде кодове за климатроник на ауди а3 97 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stefan_teko Публикувано 19 Март 2011 Доклад Share Публикувано 19 Март 2011 Някой има ли ги тея кодове само че за ц5 ?пресаидинявам се към колегата за ц5 даваитееее Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Shash Публикувано 19 Март 2011 Доклад Share Публикувано 19 Март 2011 Кодове за Ц5 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krisko_A6 Публикувано 19 Май 2012 Доклад Share Публикувано 19 Май 2012 Темата е малко стара ама... няма ли някой да каже за С5 кодове Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DLS Публикувано 19 Май 2012 Доклад Share Публикувано 19 Май 2012 Не мога да си намеря файла с кодовете за Ц5, но основните ги помня наизуст, ако нещо конкретно трябва? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krisko_A6 Публикувано 20 Май 2012 Доклад Share Публикувано 20 Май 2012 (Редактирано) Интересно ми е има ли някакъв код с който мога да видя точно колко гориво имам Редактирано 20 Май 2012 от Krisko_A6 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mill4a Публикувано 21 Май 2012 Доклад Share Публикувано 21 Май 2012 Не мога да си намеря файла с кодовете за Ц5, но основните ги помня наизуст, ако нещо конкретно трябва?Първо-по същия начин ли се влиза в режим за кодове(като на С4)Кой е канала за километража? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DLS Публикувано 21 Май 2012 Доклад Share Публикувано 21 Май 2012 Същото се влиза. 18 - скорост19- обороти47 - волтаж58 - температура Това са по-основните, ако трябва друго казвайте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krisko_A6 Публикувано 25 Май 2012 Доклад Share Публикувано 25 Май 2012 Колега, нещо за разхода няма ли? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DLS Публикувано 27 Май 2012 Доклад Share Публикувано 27 Май 2012 Разход като на бмв няма Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SCHwabata Публикувано 30 Юни 2012 Доклад Share Публикувано 30 Юни 2012 Това са по-основните, ако трябва друго казвайте Колеги да знаеш дали имаме канал за грешки от компютъра?Като гледах за А4ките и 6ците до 97г. на канал No1 изписва ако има "Системна неизправност"! Гледаш цифрите които ти изписва и си намираш грешката в дадения списък! Знаеш ли дали има такава функция при нас? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krisko_A6 Публикувано 26 Юли 2012 Доклад Share Публикувано 26 Юли 2012 (Редактирано) Колеги ето файл с кодовете за климатроника за Ауди А6 С5, незнам може да става и за други Аудита. Проблемът е че е на немски а аз не разбирам , така и не успях да го намеря на английски. Някой който разбира ако може да го преведе ще е супер Кодове за климатроника А6 Ц5.docx Редактирано 26 Юли 2012 от Krisko_A6 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MaDcTaH Публикувано 5 Октомври 2012 Доклад Share Публикувано 5 Октомври 2012 Колеги, знам че не е тук мястото, но тъй като не можах да открия никъде кодовете за А3 климатроника с 78 канала ако някой ги има, моля да сподели Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krisko_A6 Публикувано 19 Декември 2012 Доклад Share Публикувано 19 Декември 2012 Малко up на темата Ето списък с кодовете за А6 Ц5 на руски и Б4, А4 и А6 до '97:Кодове за климатроника А6 Ц5 RU.docxСписък с кодовете за климатроника в диагностичен режим.pdf Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Teodor214 Публикувано 6 Октомври 2013 Доклад Share Публикувано 6 Октомври 2013 (Редактирано) Цитиране на предходен пост!за ц4 92ра важат ли тея че в началото на темата не ми ги отваря Редактирано 6 Октомври 2013 от VBI Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VBI Публикувано 6 Октомври 2013 Доклад Share Публикувано 6 Октомври 2013 (Редактирано) да, същите са - тези от пдф файла, те са за С4. Редактирано 6 Октомври 2013 от VBI Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Teodor214 Публикувано 12 Октомври 2013 Доклад Share Публикувано 12 Октомври 2013 (Редактирано) Цитиране на предходен пост! благодаря много колега Редактирано 13 Октомври 2013 от VBI Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
apekov Публикувано 31 Юли 2015 Доклад Share Публикувано 31 Юли 2015 заповядайЗдравей, може ли да изпратиш ако имаш такъв файл за климатроника за 98г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Вписване