POPCORN Posted January 14, 2018 Report Share Posted January 14, 2018 (edited) Да се похваля и аз с 2-3 нови модификации. За първата ми подсказа Moonland , за което съм му благодарен много. Я си взех такъв bluetooth модул и е доста удобно със spotify. Втората модификация е S-кови капаци за огледатала.На моята кола не си личат много много, защото и тя е сива, но пък на мене ми допада тоя ефект.На живо , ако се видят изглеждат доста добре и са различими от боята на колата. И последната модификациия е промяна на скоростният лост. Днеска го направихме с Пламен.Стана много добре и се връзва с някой неща по интериора в колата. Edited January 14, 2018 by POPCORN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolfgar Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 Време е да се похваля с една много прятна и желана от мен модификация. Сложих си мултиволан. Естествено заслугите са за bsdnikolov, който намери и монтира волана. Стана перфектно, а самият волан е като токущо закупен от Порше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
audibluesky Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 Wolfgar това за мен си е истинска модификация и си заслужава!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifipaldi Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 Мултиволана е задължителен :). При него и модула му го поддържаше от както сложи темпомата, та беше въпрос на време. Волана изглежда доста запазен иначе, браво на Пламен ;). Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoleo Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 Колеги, някой има ли представа от къде може да се купи такава решетка като на снимките? Намерих я в няколко БГ сайта, но като им звънна по телефона се оказва, че нямат налични бройки и не се очаква доставка. Има ги и в ибей, но са двойно по-скъпи(300-350 лв) и бих искал да потърся по-евтин вариант преди да поръчам от там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POPCORN Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 Ето една нова модификациика от мене . Разбира се Пламен няма нужда да го споменавам хаха Сложих си Би-ксенонови фарове . На мене лично ми допадат повече от обикновенните. Ако някой търси ксенови фарове да свирка Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroYan Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 Popcorn - ти не се спря бе момче. Сега очаквам соларен таван да сложиш Sent from my S8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
POPCORN Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 Знам.Докато не я направя както искам аз няма да мирясам.Соларен покрив чак не, но ...ще поживем и ще видим Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroYan Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 Мисля, че трябва да ти върна една отлетяла муха....модел 3.2 Sent from my S8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoleo Posted January 26, 2018 Report Share Posted January 26, 2018 Неправомерно изтриване на мнения забелязвам тук. Отвратително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Ch Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Да се разпиша и аз с мулти волан най-накрая Днес Пламен го монтира и всичко си пасна. Воланът е от А5, а еърбегът от A3 8V (понеже е едностепенен като стария ми). Единствено не знам защо левият скрол не ми сменя запаметените радиостанции, а търси нови, но ще го преживея това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POPCORN Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Браво . Добре е станало Link to comment Share on other sites More sharing options...
Audi2027 Posted January 29, 2018 Report Share Posted January 29, 2018 (edited) Честито, много добре изглежда Това със станциите се получи и при мен,но аз сложих феислифтов от А4 Б8 2010г. и честно казано ме поизнервя, може би едни бутони от А3 ще го излекуват, нз вече... Edited January 29, 2018 by Audi2027 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vantage Posted January 29, 2018 Report Share Posted January 29, 2018 Еми така е като слагате мноо модерни гевреци...аз съм с такъв от В7 и нЕма грижи Новият волан изглежда добре. Sent from my GT-I9060I using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen8200 Posted January 29, 2018 Report Share Posted January 29, 2018 /Off-Topic Гледам, че и при колегата @Ivan_Ch на ФИС-а, когато е на режим моментен разход и запалена кола в покой, разхода не го показва като л/час, ами си стои на последната стойност, която се е показвала, когато автомобилът последно се е движел. Докато при голфа на един приятел не е така. Някой има ли идея защо така се получава, или си е фабрично така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bsdnikolov Posted January 29, 2018 Report Share Posted January 29, 2018 Фабрично е така. При 8Р (поне до 2010-та), няма литри в час. И не си стои на последната стойност, а продължава да изчислява литри на сто. Ако поседиш така на място по дълго, ще забележиш как се покачва стойността. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen8200 Posted January 29, 2018 Report Share Posted January 29, 2018 Ясно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plazzely Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 Здравейте, колеги! Имам наличен: - темпомат 1K0 953 513 A - Sterling wheel modul 1K0 953 549 A Съвместими ли са тези два модула, да започна да дерзая? Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bsdnikolov Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 Съвместими са. Но, не знам дали си готов да дерзаеш . Link to comment Share on other sites More sharing options...
daplayah Posted February 9, 2018 Report Share Posted February 9, 2018 On 12/5/2017 at 9:46 PM, Moonland said: Много отдавна не съм се разписвал тук с нещо ново... може би защото реално не остана почти какво, което да ме привлича. Но ми попадна в полезрението Bluetooth Audio Interface пригоден специално за редица VAG радиа (напр. директно със съответната буска за Quadlock) Много приятно съм изненадан - работи чудесно! И аз го взех. Всичко работи чудесно, но RNS-Е записва следните грешки: 00878 Connection to Speaker Front Left 00879 Connection to Speaker Front Right 02005 Coding Pin Когато закача обратно фабричният CD Changer грешките изчеват. Някой друг да е имал подобни проблеми? Link to comment Share on other sites More sharing options...
POPCORN Posted February 9, 2018 Report Share Posted February 9, 2018 Аз но само с кодинга Link to comment Share on other sites More sharing options...
daplayah Posted February 9, 2018 Report Share Posted February 9, 2018 Успя ли да го оправиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
POPCORN Posted February 9, 2018 Report Share Posted February 9, 2018 (edited) Попринцип Пламен го гледа и според него кодинга е окей. Имам си я грешката... Edited February 14, 2018 by VBI Цитиране на предходно мнение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daplayah Posted February 9, 2018 Report Share Posted February 9, 2018 2 hours ago, POPCORN said: Попринцип Пламен го гледа и според него кодинга е окей. Имам си я грешката... Писах си с производителя и проблемът е решен. Преместих BOSE pin (7-ми) от change-a, на bluetooth-а и грешките изчезнаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POPCORN Posted February 9, 2018 Report Share Posted February 9, 2018 (edited) явно и аз ще го направя така мерси Edited February 14, 2018 by VBI Цитиране на предходно мнение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts