Jump to content

Модификации по нашите А3

Moonland

Recommended Posts

Да се похваля и аз с 2-3 нови модификации.

За първата ми подсказа Moonland , за което съм му благодарен много. Я си взех такъв bluetooth модул и е доста удобно със spotify.

038422307.jpg?r=0

Втората модификация е S-кови капаци за огледатала.На моята кола не си личат много много, защото и тя е сива, но пък на мене ми допада тоя ефект.На живо , ако се видят изглеждат доста добре и са различими от боята на колата.

038422309.jpg?r=3

038422310.jpg?r=1

038422311.jpg?r=1

И последната модификациия е промяна на скоростният лост. Днеска го направихме с Пламен.Стана много добре и се връзва с някой неща по интериора в колата.

038422312.jpg?r=1

038422313.jpg?r=1

Edited by POPCORN

Време е да се похваля с една много прятна и желана от мен модификация. Сложих си мултиволан. Естествено заслугите са за bsdnikolov, който намери и монтира волана. Стана перфектно, а самият волан е като токущо закупен от Порше. 

038425713.jpg?r=0038425714.jpg?r=0

Мултиволана е задължителен :).

При него и модула му го поддържаше от както сложи темпомата, та беше въпрос на време.

Волана изглежда доста запазен иначе, браво на Пламен ;).

Колеги, някой има ли представа от къде може да се купи такава решетка като на снимките? Намерих я в няколко БГ сайта, но като им звънна по телефона се оказва, че нямат налични бройки и не се очаква доставка. Има ги и в ибей, но са двойно по-скъпи(300-350 лв) и бих искал да потърся по-евтин вариант преди да поръчам от там.

products_7518_1130720978img_8757a800x600.jpg s-l500.jpg

Ето една нова модификациика от мене  . Разбира се Пламен няма нужда да го споменавам хаха

Сложих си Би-ксенонови фарове . На мене лично ми допадат повече от обикновенните. Ако някой търси ксенови фарове да свирка :)

038441513.jpg?r=0

038441512.jpg?r=0

Знам.Докато не я направя както искам аз няма да мирясам.Соларен покрив чак не, но ...ще поживем и ще видим 

Да се разпиша и аз с мулти волан най-накрая :hilezh: Днес Пламен го монтира и всичко си пасна. Воланът е от А5, а еърбегът от A3 8V (понеже е едностепенен като стария ми). Единствено не знам защо левият скрол не ми сменя запаметените радиостанции, а търси нови, но ще го преживея това. 

1XoudaU.jpg

Честито, много добре изглежда :zustimm: Това със станциите се получи и при мен,но аз сложих феислифтов от А4 Б8 2010г. и честно казано ме поизнервя, може би едни бутони от А3 ще го излекуват, нз вече... :) 

Edited by Audi2027

/Off-Topic

Гледам, че и при колегата @Ivan_Ch на ФИС-а, когато е на режим моментен разход и запалена кола в покой, разхода не го показва като л/час, ами си стои на последната стойност, която се е показвала, когато автомобилът последно се е движел. Докато при голфа на един приятел не е така. Някой има ли идея защо така се получава, или си е фабрично така? 

Фабрично е така. При 8Р (поне до 2010-та), няма литри в час. И не си стои на последната стойност, а продължава да изчислява литри на сто. Ако поседиш така на място по дълго, ще забележиш как се покачва стойността.

• 2 weeks later...

Здравейте, колеги!

Имам наличен:

- темпомат 1K0 953 513 A

- Sterling wheel modul 1K0 953 549 A

Съвместими ли са тези два модула, да започна да дерзая? 

Поздрави!

On 12/5/2017 at 9:46 PM, Moonland said:

Много отдавна не съм се разписвал тук с нещо ново... може би защото реално не остана почти какво, което да ме привлича.

Но ми попадна в полезрението Bluetooth Audio Interface пригоден специално за редица VAG радиа (напр. директно със съответната буска за Quadlock)

Много приятно съм изненадан - работи чудесно!

И аз го взех. Всичко работи чудесно, но RNS-Е записва следните грешки:

00878 Connection to Speaker Front Left

00879 Connection to Speaker Front Right

02005 Coding Pin

Когато закача обратно фабричният CD Changer грешките изчеват. Някой друг да е имал подобни проблеми?

Попринцип Пламен го гледа и според него кодинга е окей. Имам си я грешката...

Edited by VBI
Цитиране на предходно мнение!

2 hours ago, POPCORN said:

Попринцип Пламен го гледа и според него кодинга е окей. Имам си я грешката...

Писах си с производителя и проблемът е решен. Преместих BOSE pin (7-ми) от change-a, на bluetooth-а и грешките изчезнаха.

явно и аз ще го направя така :) мерси 

Edited by VBI
Цитиране на предходно мнение!