alexander alexandrov Report post Posted January 16 Някой има ли идея, за воланите на 4F дали става да се сложи от друг модел. Набелязал съм този скосения с кръглия бег, но гледам, че има от ТТ, S3, А5. Какво трябва да се гледа, за да стане на 4F или пасват и от другите модели? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gangbango Report post Posted January 17 (edited) Колеги, искам да направя едно хубаво обслужване на предната част на мотора CDYA. Всички ремъци и ролки, ремъчна шайба, термостат, водна помпа. Мисля да си викам частите от аутодок, но постоянно се колебая на кои марки да заложа. Gates, INA, SKF, HEPU. Ако някой в последно време е търсил информация и отзиви коя е най-надеждна за да заложа на нея, ще съм благодарен. Знам само, че термостатът трябва да е ОЕМ. Edited January 17 by Gangbango Quote Share this post Link to post Share on other sites
kpematop Report post Posted January 17 Нафтовата помпа трябва да бъде захваната със захват. Не се ли центрова ще вибрира мотора винаги. Quote Share this post Link to post Share on other sites
marinnik Report post Posted January 17 (edited) Здравейте колеги, Изглежда предния ляв сензор на пактроника не бачка всеки път. Взех някъв 2ра ръка дето уш работи, но имам проблем с изкарването на сегашния. Не знам как този човек е успял да го извади без да счупи ограничителите на скобата дето държи сензора - Някакви предложения как може да се извади напред? Дали би станало ако сваля малката решетка върху халогена и да бръкна от там? Отворен съм към идеи без да свалям бронята :Д. Другото, което ме дразни тия дни, е че не мога да намеря как мога от ММИ-то да кажа на колата да ми пуска разбъркано песните като я запаля всеки път. В момента трябва всеки път като запаля да избирам това, а искам да си седи запаметено. Има ли вариант това да си остане запаметено? Edited January 17 by marinnik Quote Share this post Link to post Share on other sites
OvivO Report post Posted January 17 за mmi shuffle songs - и мен ме дразнеше, вече не, не съм открил начин да е винаги така Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gangbango Report post Posted January 17 Аз съм открил начин за shuffle songs......просто ги записвам разбъркани. MMI-то ги пуска една след друга, но аз вече съм му ги разбъркал Хитро а? Quote Share this post Link to post Share on other sites
marinnik Report post Posted January 17 хаха този чийт ми допада ама ми е готино като са отделени по папки. емиии освен и аз ще изградя навик всеки път да ги шъфълвам. Quote Share this post Link to post Share on other sites
OvivO Report post Posted January 17 (edited) колеги, някой знае ли за София в южните квартали или център добър сервиз за ауспуси? Левият ми накрайник леко се клати, явно е поръждясало, където е заварката с гърнето. Edited January 17 by OvivO Quote Share this post Link to post Share on other sites
kpematop Report post Posted January 17 там дет си сменява маслото на автомата може да ти го прикапе Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vasil82 Report post Posted January 18 Колеги някой знае ли защо на радиото ми дава само станцията която слушам да е активна а другите не,трябва да вляза в паметта за да я сменя. Виждал съм на други 4ф не е така Quote Share this post Link to post Share on other sites
alexander alexandrov Report post Posted January 18 На 16.01.2022 г. at 20:28, alexander alexandrov написа: Някой има ли идея, за воланите на 4F дали става да се сложи от друг модел. Набелязал съм този скосения с кръглия бег, но гледам, че има от ТТ, S3, А5. Какво трябва да се гледа, за да стане на 4F или пасват и от другите модели? Някой нещо за воланите? Quote Share this post Link to post Share on other sites
P_PETKOV Report post Posted January 18 Може, но зависи от кои точно А3, ТТ, А5 гледаш. Има из международните форуми писано... като цяло е шукария такъв волан, но и цената им е доста висока от друга страна. Quote Share this post Link to post Share on other sites
alexander alexandrov Report post Posted January 18 Ами гледам да е с бутони и да има пера, от А5 гледам от 2008 до 2013 горе долу и А3 и ТТ същите години. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mindburn Report post Posted January 19 (edited) Преди 22 часа, Vasil82 написа: Колеги някой знае ли защо на радиото ми дава само станцията която слушам да е активна а другите не,трябва да вляза в паметта за да я сменя. Виждал съм на други 4ф не е така Грешки има ли? При аутоскан намира ли всички станции? Edited January 19 by Mindburn Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vasil82 Report post Posted January 19 Няма грешки, намира си станциите . Ето как изглежда Quote Share this post Link to post Share on other sites
venko74 Report post Posted January 19 @Vasil82При мен е същото положението и ме дразни, но не съм намерил причината. Не съм и отделил достатъчно време да я търся, но и не знам от къде да почна. Единственото, което гледах е връзката на антената към задното ляво стъкло и си е запоена. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vasil82 Report post Posted January 19 @venko74 според мен е до някаква настройка, в зеленото меню гледах има едни отметки но ис тях нищо не се случва Quote Share this post Link to post Share on other sites
venko74 Report post Posted January 19 @Vasil82 Четох някъде, че е проблем с отслабване на сигнала. Или усилвател, или нещо с антената. Quote Share this post Link to post Share on other sites
VBI Report post Posted January 19 (edited) @Vasil82 По-скоро има проблем с антената и когато е слаб сигнала "посивява" станциите и свири само на текущата. Ако са запаметени може да се изберат, иначе не. Така че си пусни един скан за грешки в тунера - 100% ще има записана грешка за антената/усилвателя. Edited January 19 by VBI Quote Share this post Link to post Share on other sites
ники 125кс. Report post Posted January 19 А, ако се добави dab, няма ли да си хваща всичко и навсякъде? Quote Share this post Link to post Share on other sites
VBI Report post Posted January 19 Е, ако антената/усилвателя са зле пак няма да хваща нищо. Единствено ако проблема е в самия радио тунер и се смени с друг. По другите форуми пишат за студени спойки в усилвателя там където влиза куплунга на антената или в тунера. Има и редки случаи на вода в тунера особено за авант. Quote Share this post Link to post Share on other sites
P_PETKOV Report post Posted January 19 DAB тунера няма да му оправи драмата с FM станциите Quote Share this post Link to post Share on other sites
ники 125кс. Report post Posted January 19 Не, аз питам дали ще хваща станции от друг регион? Quote Share this post Link to post Share on other sites
P_PETKOV Report post Posted January 19 Ми не, DAB e за цифрово радио. Трябва DAB тунер, антена (при аванта май са две), кабел от рунера до антената, махане на СР (за фейлифт на 100%) и т.н. Разправия без реална полза. Quote Share this post Link to post Share on other sites
venko74 Report post Posted January 19 При мен интерсното е, че си хваща сравнително добре станциите. Когато пътувам си слушам радио и не съм збелязал да е слаб сигналът. Просто са ми сиви последните стнции. Quote Share this post Link to post Share on other sites