emergence Публикувано 24 Юни 2008 Доклад Share Публикувано 24 Юни 2008 Еб*х му мамата ,нафтата е 2.57 , реших да пробвам олиото http://picbg.net/img.php?file=dc5725a0a5f11207.jpghttp://picbg.net/img.php?file=17ea348b5b6f38ae.jpghttp://picbg.net/img.php?file=e75c6e89914f28f9.jpgЕто един елементарен филтър. Снимките не са много добри ,ще ме прощавата . Съставни части : Бирена бъджонка , 3-4 чорпогашника , водна помпа за фонтанче и нафтен филтър от 2 лв . Та тей шибнах 2 кила олио в буса в резевоара имаше към 6-7 нафта , постепенно ще увеличавам дозата . Цял ден каране няма проблем ,.......засега . Олиото е без пари от познати в един ресторант и така . Снимки на златната течност нямам ,че се омазах и бях много развълнуван ,веднага щом мога ще хвърля Проблем : Измислете някакъв начин да вливам олио от тубава в бъджонката ,че ми омаля ръката . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Miladin Miladinov Публикувано 24 Юни 2008 Доклад Share Публикувано 24 Юни 2008 Колега, ама ти само олио ли?...или сипваш нещо допълнително в олиото? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vladii Публикувано 24 Юни 2008 Доклад Share Публикувано 24 Юни 2008 ми май чисто го сипва Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RaDi_b4 Публикувано 24 Юни 2008 Доклад Share Публикувано 24 Юни 2008 Ей тънкачи, от трупчетата да не слезете дано... отровихте цяла София с тоя черен облак. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Miladin Miladinov Публикувано 24 Юни 2008 Доклад Share Публикувано 24 Юни 2008 Ей тънкачи, от трупчетата да не слезете дано... отровихте цяла София с тоя черен облак. Мойта ем не пуши много, ем си арчи като за бендЗин... на каква кола попаднах направо не знам Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emergence Публикувано 24 Юни 2008 Автор Доклад Share Публикувано 24 Юни 2008 Ей тънкачи, от трупчетата да не слезете дано... отровихте цяла София с тоя черен облак. не съм от София споко Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shavo Публикувано 24 Юни 2008 Доклад Share Публикувано 24 Юни 2008 Баси мамата, цената на дизела до какви експерименти докара феновете му...... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Miladin Miladinov Публикувано 25 Юни 2008 Доклад Share Публикувано 25 Юни 2008 Баси мамата, цената на дизела до какви експерименти докара феновете му...... Мани, почна се... олио, зехтин, маргарин,... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
diters Публикувано 25 Юни 2008 Доклад Share Публикувано 25 Юни 2008 (Редактирано) ... Проблем : Измислете някакъв начин да вливам олио от тубава в бъджонката ,че ми омаля ръката .С втора водна помпа за фонтанче няма ли да стане .... и поплавък за WC-казанче?Втори вариант - само с поплавък - поставяш тубата по-високо и олиото е на самотек ... поплавъка само предпазва от преливане ... Редактирано 25 Юни 2008 от diters Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eXtrusioN Публикувано 25 Юни 2008 Доклад Share Публикувано 25 Юни 2008 Мани , мани - то и олиото каква цена има вече , че направо ... Добре , че се намира на черно нафтица още. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sag Публикувано 25 Юни 2008 Доклад Share Публикувано 25 Юни 2008 тази бъчонка е била по-готина преди да я лишите от фабричното и съдържание ... ;-) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emergence Публикувано 26 Юни 2008 Автор Доклад Share Публикувано 26 Юни 2008 3-ти ден: Няма грешка, досега не са ми правили забележка за миризмата (то най-няма), не усещам промяна в мощността и сутрин май ми пали по лесно . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
grizzly Публикувано 26 Юни 2008 Доклад Share Публикувано 26 Юни 2008 Всеки има право да си чупи колата както намери за добре. Това е ЛИЧНА а не обществена (или форумна) собственост.Единствената подробност на която бих обърнал внимание е че:ОЛИОТО ГРАНЯСВА.Т.е. е склонно към необратима полимеризация (надявам се че така се казва).Или има склонност да ЗАПИЧА. И е непригодно за прецизни машини.Това че някой си кара таралясника с класически дизел на олио не го прави пригодно за КОМОН РЕЙЛ и ПОМПА-ДЮЗА.ВНИМАВАЙТЕ!Успех на експериментаторите! И умната! За РУСАТА знаете (с големите бомби). Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
corso Публикувано 27 Юни 2008 Доклад Share Публикувано 27 Юни 2008 Охххх!!!Недейте така бе хора!Имам спортно сърце - стероидно! Ще земе да спре!Уф, чйе сЪ стрйеснах! Помислих, че някой мозък планета е решил да се изгаври грубо с аудито си!!! Олио!!! Ебаси! Уфф! П.С. На буса щом е ОК! Слагай всичко! Пробвай смес, олио 25%, грес 25%, спирт за горене 25%, нафта за цвят! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RaDi_b4 Публикувано 27 Юни 2008 Доклад Share Публикувано 27 Юни 2008 Колега, той го прави, единствено от завист... Не му се вързвай...От какво да завиждам, г-н северозападнал владелец на фритюрник? ЧЕ не вдигам огромни буреносни облаци с примес от твърди частици? Или пък защото не мога на източа палмовото олио от фритюрника и да го налея в колата си. Бяхте най-великите батки – карачи, като нафтата беше тънкана, а сега се питам защо все си търсите познати, каращи локомотиви, фадроми, драгстери и т.н. Примитивизъм и евтин селски мирис на прокъсан джоб долавям от тая тема, но нейсе.Единствената причина да не обясня на колегата от с. Монтана и останалите играещи либеро дизелисти как точно да манипулират с техните фритюрници е, че после Влади пак ще трябва да събира гилзите от престрелката тук и да гледа с укор.Това е автомобилен форум, не кулинарно шоу на УТИ БЪЧВАРОВ и Иван ЗВЕЗДЕВ.Олио, мас и т.н. органични мазнотии си ги наливайте …. Сами знаете къде. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emergence Публикувано 27 Юни 2008 Автор Доклад Share Публикувано 27 Юни 2008 (Редактирано) ---------Не разбирам ..... Видях, Прочетох , направих и то зе ,че стана . Слагам си на ден по 30-40 лв. повече в джоба и си сфиркам ,пфф Ръждилника (буса) не пуши ама изобщо .И какво значи това "Примитивизъм и евтин селски мирис на прокъсан джоб долавям от тая тема, но нейсе." Ами наливай си нафта по 2.60 "даже най-вероятно е по голям боклук от олиото" аз вече не съм роб на това гориво .Причината да пусна тази тема е ,че номера става и може да помогне на някой ентусиаст.corso споко Audito е на гассссссс Редактирано 28 Юни 2008 от vladi_di Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bobu Публикувано 27 Юни 2008 Доклад Share Публикувано 27 Юни 2008 човека кара стар бус... дет му не дреме за него. за кво да пълни нафта, като явно тия пари 40 кинта на ден му идват много полезно в джоба. като не тичат кучета след него и не мирише на наденица... не виждам кво го оплувате. това е неква борба за пара бе хора, а и ше ме извинявате ма 3 лв за нафта....е*и му мамата.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sweep Публикувано 1 Юли 2008 Доклад Share Публикувано 1 Юли 2008 Ако искате вярваите, но в моя квартал има един ентусиаст, който от повече от 4 години кара само на олио.Караше едно рено 5...Обикаляше големите ресторанти и си наливаше стабилно.За една година еба байката на колата, ма к'во ти пука тя струва 700 лева.Продаде я малко на части и после в надин...После си взе друга такава и пак с олиото... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vityz Публикувано 8 Август 2008 Доклад Share Публикувано 8 Август 2008 Как е до къде я докара с Олиото .... двигателя жив ли е още Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boko Публикувано 9 Август 2008 Доклад Share Публикувано 9 Август 2008 Как е до къде я докара с Олиото .... двигателя жив ли е още Колега , а какво може да му стане на двигателя според теб след като се кара с олио....просто ми обясни, защото аз видях глава на мерцедес 124-ка каран с олио и мога да ти кажа , че главта все едно беше мината с пароструйка, лъщеше така все едно току що е излязла от завода.... За всички останали противници на олиото ще кажа да прочетат когато Рудолф Дизел измисля дизеловия агрегат с какво го е накарал да работи най-напред...... СЪС ФАСТЪЧЕНО ОЛИО ... и не мога да разбера след като влиза в мотора , гори се от мотора и върви машината къде е проблема...а ако има опасност за нещо то тя най-вече ще е за ГНП-то, а не за моторап.п. аз карам вече 2-3 хил.км. на смес 50 на 50 нафта-олио и нямам никъв проблем засега /мотора ми е 1,6тд с индиректно впръскване/....действително за помпа дюза и коман реал няма да стане номера щот са много прецизни и капризни... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
monz Публикувано 9 Август 2008 Доклад Share Публикувано 9 Август 2008 нафта за цвят! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emergence Публикувано 9 Август 2008 Автор Доклад Share Публикувано 9 Август 2008 така колеги карам на 100% олио ,стрелката на горивото бие тавана постоянно (това ме радва най- много ) . Гори със 2-3 литра повече на 100 говоря нормална седмична работа ,различно натоварване . С парите който спестих от нафта дадох да ми оправят аудито . Шлаиф сегменти тампони . (ако някой го вълнува бях пуснал тема )Миризмата е поносима . Проблем : Писна ми от философи :hilezh: секи казва не е възможно ,... покажеш му ,че може и той почва да ти развива теории какво ще се порази или зимата няма да мога да карам . Знам подяволите !!!!!!Забележка : За бога ако някой ще го прави оставете олиото да се "утай" за една седмица да не си дръстите филтрите . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vityz Публикувано 10 Август 2008 Доклад Share Публикувано 10 Август 2008 Колега пределно ми е ясно ,че с двигателя проблем няма как да има и ,че повечето мърморковци са с предрасъдаци , Интересно ми е за ТДИ системата ..... как ще се отрази на Помпи и тем подобни агрегати каращи дизела да работи , гледам в нета се предлагат такива уредби с които да се кара на олио .... един колега от 4х4 форума я ползва но не е одговорил как се държи уредбата и двигателя ....Това ,че олиото почиства е само в Плюс за нас ..... До сега ми стана ясно ,че нее проблем да се кара смесено дизел + олио , някой пробвал ли е на ТДИ .... имам предвид по старите мотори от 90 те години Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vityz Публикувано 10 Август 2008 Доклад Share Публикувано 10 Август 2008 Някой да е замервал вредните емисии когато се кара с Олио ..... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bigger Публикувано 23 Август 2008 Доклад Share Публикувано 23 Август 2008 Чак пък вредни емисий.. иначе темата е интересна, ще взема и аз да си намеря 2-3 ресторанта да напълня резервоара на ес-класата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bgpirat Публикувано 9 Септември 2008 Доклад Share Публикувано 9 Септември 2008 На олио имаше сметка преди когато беше много по-ефтино от дизела, тогава един комшия караше колите и бусовете си на чисто олио без нафта, а сега е обратното.Има още една алтернатива - трансформаторно масло. Трябва да се разрежда с нафта защото има по-голям визкозитет. Може да се намери на цена под 1 лев. Аз тествах веднъж с 6:3л. масло:нафта, не осетих разлика от чистата нафта. Лошото е, че трудно се намира, особенно рафинирано(преварено), то е много по-чисто и с по-малко влага от най-добрия дизел който можете да намерите. Един приятел ми каза, че знае едно БМВ 2000+ което върви само на трансф. масло. Не знам само дали има някакво отлагане по буталата и клапаните, но ме съмнява да има. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Seb Публикувано 9 Септември 2008 Доклад Share Публикувано 9 Септември 2008 Ами то с тва скъпо олио...Щом са взаимозаменяеми, скоро ще има тема "Първи изживявания с нафта" и ще обясняваме кой как си пържи кюфтетата с нафта. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
комбито Публикувано 10 Септември 2008 Доклад Share Публикувано 10 Септември 2008 На олио имаше сметка преди когато беше много по-ефтино от дизела, тогава един комшия караше колите и бусовете си на чисто олио без нафта, а сега е обратното.Има още една алтернатива - трансформаторно масло. Трябва да се разрежда с нафта защото има по-голям визкозитет. Може да се намери на цена под 1 лев. Аз тествах веднъж с 6:3л. масло:нафта, не осетих разлика от чистата нафта. Лошото е, че трудно се намира, особенно рафинирано(преварено), то е много по-чисто и с по-малко влага от най-добрия дизел който можете да намерите. Един приятел ми каза, че знае едно БМВ 2000+ което върви само на трансф. масло. Не знам само дали има някакво отлагане по буталата и клапаните, но ме съмнява да има. Вече 100л. трансформаторно масло съм изгорил-само положителни ефекти-по добро от най-добрия дизел както е казал колегата-не пуши и върви повече Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emergence Публикувано 10 Септември 2008 Автор Доклад Share Публикувано 10 Септември 2008 от къде си го набавяш и на каква цена ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bgpirat Публикувано 16 Септември 2008 Доклад Share Публикувано 16 Септември 2008 (Редактирано) В момента карам с около 20:12 нафта:масло, двигателя работи по-тихо и колата върви повече! Лошото е единствено че не мога да го намеря в голями количества.p.s. Предлагам да смените заглавието на темата на "Алтернативни горива" Редактирано 16 Септември 2008 от bgpirat Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alexvan Публикувано 16 Септември 2008 Доклад Share Публикувано 16 Септември 2008 По често си сменяйте филтрите. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boko Публикувано 16 Септември 2008 Доклад Share Публикувано 16 Септември 2008 По често си сменяйте филтрите.Къв е проблема за филтъра незнам....той струва 10-15лв. според марката....на всеки резервоар по един филтър-пак си на сметка....много ясно, че като не давам пари за гориво ще сменям филтъра когато си искам......да поясня само, че цяла година не съм заставал на колонка на бензиностанция да пълня гушите на тия мазни и гнусни спекуланти... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bgpirat Публикувано 17 Септември 2008 Доклад Share Публикувано 17 Септември 2008 За сега сипвам само преварено масло, ако можеше да карам само на такова, щях да сменям филтъра заедно с ремъците. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
комбито Публикувано 17 Септември 2008 Доклад Share Публикувано 17 Септември 2008 За сега сипвам само преварено масло, ако можеше да карам само на такова, щях да сменям филтъра заедно с ремъците.И аз ,и аз точно тъй правя! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boiski Публикувано 18 Септември 2008 Доклад Share Публикувано 18 Септември 2008 И аз преди карах на олио, 3 резервоара изгорих и никакви проблеми,само като минах на нафта малко ми се задръсти тая трабичка дето пуска гориво от резервоара Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sag Публикувано 18 Септември 2008 Доклад Share Публикувано 18 Септември 2008 За сега сипвам само преварено масло, ако можеше да карам само на такова, щях да сменям филтъра заедно с ремъците.ще ме светнеш ли как го преваряваш че ми е много любопитно :-) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bgpirat Публикувано 19 Септември 2008 Доклад Share Публикувано 19 Септември 2008 ще ме светнеш ли как го преваряваш че ми е много любопитно :-)Аз не го преварявам, има си масловарка(котел) която го преварява за да се отстрани влагата. Също така маслото се филтрира, но не помня колко микрона бяха филтрите.Това което си намирам е от взимани проби на подготвеното масло за трансформатори, няма възможност за по-голямо количество.Ако някой намери да се продава такова масло в по-голями количества, моля да ни съобщи (ама цената да е под два лева).Мисля, че някъде в София намирах българско тр. масло, но непречиствано на цена около 3лв, а дочух че от Русия влиза на около 0,4лв. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
didoya Публикувано 19 Септември 2008 Доклад Share Публикувано 19 Септември 2008 Пичове, вие хубаво си горите масло и всякакви лайна, ама не мислите ли че децата ви също ще живеят на тази планета?Нали се сещате че при горене на масло се отделят всякакви помии, а и повечето от вас и катализатор нямат дето си правят тея експерименти, ама както знаем само в Бг това може да стане, където няма никакъв контрол..... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Inkozi Публикувано 19 Септември 2008 Доклад Share Публикувано 19 Септември 2008 И като се вземат предвид разходите за всички усилия около това да се набави масло, да се превари, да се филтрира, да се не нам си кво още и какво ще излезе .. че по-добре е да си сипва човек от колонката .. Ама пустата "българска икономия - майка на мизерията" нема да ни пусне още много много дълго време. Ма карайте си с олио, масло, отработени субстанции от пърженето на кюфтета и картофи и други подобни смръдни ... Не пречите на никого ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
комбито Публикувано 19 Септември 2008 Доклад Share Публикувано 19 Септември 2008 (Редактирано) ще ме светнеш ли как го преваряваш че ми е много любопитно :-)Маслен сепаратор се казва устройството-маслото се върти с голяма скорост в центрофуга,където по гравитацинен принцип се отстраняват по-тежките частици примеси,а като част от системата е подгревател,през който преминаващото масло се подгрява до 65 градуса и така циркулацията продължава докато маслото достигне нужните високоволтови показатели за изолатор и се изпитва на пробивно напрежение-ако не покрие критериите се потаря процедурата и така... Редактирано 19 Септември 2008 от комбито Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sag Публикувано 19 Септември 2008 Доклад Share Публикувано 19 Септември 2008 Преваряването е просто пастьоризация, а това което описваш си е бая обработка.В мазето ли го правиш? :-) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stoil Публикувано 20 Септември 2008 Доклад Share Публикувано 20 Септември 2008 към всички противници на олиото, биодизел и тем подобниРудолф Дизел е разработвал двигателя си за работа с минерален продукт, а не с петроленПоради което работата с такива олиа и подобни успокоява работата, води до по - добро изгаряне и дори понижаване разхода на гориво.По - специфичното е само филтриращата система.На всичко останали елементи се отразява благоприятно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danvan Публикувано 20 Септември 2008 Доклад Share Публикувано 20 Септември 2008 (Редактирано) .. Ама пустата "българска икономия - майка на мизерията" нема да ни пусне още много много дълго време.Съвсем прав си, Яворе ...А как се отразява на разни неща, изобретени след Рудолф Дизел (пиезодюзи, ел. помпа на common rai и т.н.) Редактирано 20 Септември 2008 от danvan Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emergence Публикувано 21 Септември 2008 Автор Доклад Share Публикувано 21 Септември 2008 Тук има кадри на центрофугата. Inkozi 30ст. на литър през чоропогашника и го оставяш да се отаява една седмица и после наливаш ????"Ама пустата "българска икономия - майка на мизерията"" - подбирай си думите колега . За каква мизерия говориш ??? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IGRAQ_LIBERO Публикувано 21 Септември 2008 Доклад Share Публикувано 21 Септември 2008 За каква мизерия говориш ???По скоро искаше да каже,че си изнасилвате колите с тая ГНЯС дето им я сипвате. П.П. И аз карам дизелова кола обаче нещо не ме кефи да и сипвам лой от кюфтета Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emergence Публикувано 22 Септември 2008 Автор Доклад Share Публикувано 22 Септември 2008 кой е казал ,че сипваме "сипвам лой от кюфтета" , а не предавам се аз ще продължавам да си карам така а вие си критикуваите Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
комбито Публикувано 24 Септември 2008 Доклад Share Публикувано 24 Септември 2008 (Редактирано) Преваряването е просто пастьоризация, а това което описваш си е бая обработка.В мазето ли го правиш? :-)Не-това работя..... Редактирано 24 Септември 2008 от комбито Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dymbo Публикувано 28 Септември 2008 Доклад Share Публикувано 28 Септември 2008 Щом я взима по 0.30 ст. литър и ако я прецезжда както трябва , да няма в нея частици , и щом мотора му я мели нека да си кара човека . Че тои с 10 лв. ше кара цял месец , още повече че в някои малки частни бензиностанции слагат сякви г....на в нафтата даже и вода за количество . Поне знае какво има в резервоара. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bokouser Публикувано 1 Октомври 2008 Доклад Share Публикувано 1 Октомври 2008 И като се вземат предвид разходите за всички усилия около това да се набави масло, да се превари, да се филтрира, да се не нам си кво още и какво ще излезе .. че по-добре е да си сипва човек от колонката .. Ама пустата "българска икономия - майка на мизерията" нема да ни пусне още много много дълго време. Ма карайте си с олио, масло, отработени субстанции от пърженето на кюфтета и картофи и други подобни смръдни ... Не пречите на никого ...Е, като гледам на тебе ти пречат. И на още някой беше. Макар, че не виждам защо - не видях някой да е написал че е задължително да се практикува. Човека е експериментатор и споделя. Точно това е начина да се научи нещо , да се види ефекта от по-продължително използване и тн. Ако не е имало експериментатори, къде щяхме да сме сега. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
corso Публикувано 2 Октомври 2008 Доклад Share Публикувано 2 Октомври 2008 Аре стига с тва олио и стига с тия простотии бе!Ебаси, срамната тема!!! Тва е клуб на АУДИ! Ане на форд, хлопел и ли друг кокошарник!Тука колите по рождение са качествени и много далече от секви икономии и мизерствания!Тия теории и практики мое да им е мястото във форуми "домашен майстор/алхимих/малоумник", но не и тука.Това е моето мнение! Срам ме е от тази тема тука! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bgpirat Публикувано 2 Октомври 2008 Доклад Share Публикувано 2 Октомври 2008 Аре стига с тва олио и стига с тия простотии бе!Ебаси, срамната тема!!! Тва е клуб на АУДИ! Ане на форд, хлопел и ли друг кокошарник!Тука колите по рождение са качествени и много далече от секви икономии и мизерствания!Тия теории и практики мое да им е мястото във форуми "домашен майстор/алхимих/малоумник", но не и тука.Това е моето мнение! Срам ме е от тази тема тука! И като е Ауди нямаш право да го караш щом ти се свидят 300лв на месец само за горивото?За мен това е алтернативно гориво от което двигателя работи по-добре и има повече мощност. А нека ми е зле да си пълня резервоара за 50 лв вместо за 170лв. Може би и тези които карат на метан също са мизерници защото и тяхното гориво е на същата цена, дори и по вредно за двигателя?Ние сме мизерници и правим икономии и простотий? А как ще наречеш шофьорите на цистерни и собствениците на бензиностанций? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
corso Публикувано 2 Октомври 2008 Доклад Share Публикувано 2 Октомври 2008 (Редактирано) И като е Ауди нямаш право да го караш щом ти се свидят 300лв на месец само за горивото?За мен това е алтернативно гориво от което двигателя работи по-добре и има повече мощност. А нека ми е зле да си пълня резервоара за 50 лв вместо за 170лв. Може би и тези които карат на метан също са мизерници защото и тяхното гориво е на същата цена, дори и по вредно за двигателя?Ние сме мизерници и правим икономии и простотий? А как ще наречеш шофьорите на цистерни и собствениците на бензиностанций?Ма това е моето мнение!Не са мизерници "тия дето карат на метан" или "тия дето карат на газ"!Мизерници са тия дето карат Ауди, Мерцедес, Бмв на метан, газ, олио, грес и др.!Който иска икономия и свиване на разходите, не си купува скъпи коли!Виждал съм S500 на газ! Още имам лош вкус в устата, като се сетя! А беше преди 10 годиниАйде са да илюстрирам по-ясно тезата си за неразбралите!Представете си Бентли на метан! Или Ролс Ройс на газ!Що? Не е ли гот? Редактирано 2 Октомври 2008 от corso Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zinoto Публикувано 2 Октомври 2008 Доклад Share Публикувано 2 Октомври 2008 Ма това е моето мнение!Не са мизерници "тия дето карат на метан" или "тия дето карат на газ"!Мизерници са тия дето карат Ауди, Мерцедес, Бмв на метан, газ, олио, грес и др.!Който иска икономия и свиване на разходите, не си купува скъпи коли!Виждал съм S500 на газ! Още имам лош вкус в устата, като се сетя! А беше преди 10 годиниАйде са да илюстрирам по-ясно тезата си за неразбралите!Представете си Бентли на метан! Или Ролс Ройс на газ!Що? Не е ли гот?Не си съвсем прав, защото тия двете марки и дизелови ги няма... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
didoya Публикувано 2 Октомври 2008 Доклад Share Публикувано 2 Октомври 2008 (Редактирано) Ма това е моето мнение!Не са мизерници "тия дето карат на метан" или "тия дето карат на газ"!Мизерници са тия дето карат Ауди, Мерцедес, Бмв на метан, газ, олио, грес и др.!А ти щот не си мизерник и си баровец караш 11 годишен кош B5-ца катo менАйде да те видя как катo съм мизерник и карам на газ ще те сцепя и на вървеж и на цена на изминат километър, ако искаш да се обзаложим Пък после ми викай че съм мизерник Газовите и метановите инжекциони отдавна не са това което бяха. Опа - забравих да кажа - на ГИ бензиновата ми моторетка трудно ще я разбереш че е запалена като си в колата ако не погледнеш оборотомера.Наздраве, и това е само мне мнение P.S. Зависи колко караш, аз правя над 300 км на седмица софийско градско, в най-големите задръствания, средна скорост 10 км/ч. Та в тия нечовешки условия разхода ми отива към 13/100 (Пак казвам, разглеждам тоя разход, защото за 1:30 часа минавам 15 км). Проста сметка показва 13/100 * 2.20 = 28.6 леваНа газ: 14/100 * 1.29 = 18 лева.Та с тия цени на газта, които дори са доста високи в момента това прави 120 лева на месец икономия градско, при никакъв компромис относно вървежа и поведението на мотора.С извънгдарското ми се връзват общо 200 лева на месец икономия. Тази сума не ме събаря, но предпочитам да ги давам за друго, отколкото да ги изгарям през ауспуха и да се правя на Баро да сипвам бензин, в кола, дето и без това нова няма да стане.P.S #2: още по са ми интересни хора дето в 20 годишни Б3-ки наливат гордо 100 октанов бензин за по 20 лева и им е под-достойнството да се наредят за газ, ама иначе нямат пари да се обръснат Редактирано 2 Октомври 2008 от didoya Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boko Публикувано 2 Октомври 2008 Доклад Share Публикувано 2 Октомври 2008 Аре стига с тва олио и стига с тия простотии бе!Ебаси, срамната тема!!! Тва е клуб на АУДИ! Ане на форд, хлопел и ли друг кокошарник!Тука колите по рождение са качествени и много далече от секви икономии и мизерствания!Тия теории и практики мое да им е мястото във форуми "домашен майстор/алхимих/малоумник", но не и тука.Това е моето мнение! Срам ме е от тази тема тука! Приятелю ти да не си рекламен агент на някоя бензиностанция или може би и собственик, а ...???По тази твоя логика всички сме мизерници щот караме скапаната българска нафта, а не немска или австрийска...ти как мислиш...... или имаш прекалено голям интерес да се кара със скапана балгарска нафта...!!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
corso Публикувано 8 Октомври 2008 Доклад Share Публикувано 8 Октомври 2008 (Редактирано) Симпатяги, ма много нежни души ще ми доете нещо вие! Кво се вързахте! Да не би нещо гузен - не гонен бега,а?!Да това е МОЕТО МНЕНИЕ и няма да отстъпя!АУДИ задвижвано от гориво, което не го пише в Усер-МануАла е срам за марката и принизяване на нивото на форд ескорд 92а, хлопел вежда 91а и пасатор 94та.Тва е! Оправят е се! Редактирано 8 Октомври 2008 от corso Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
комбито Публикувано 9 Октомври 2008 Доклад Share Публикувано 9 Октомври 2008 Симпатяги, ма много нежни души ще ми доете нещо вие! Кво се вързахте! Да не би нещо гузен - не гонен бега,а?!Да това е МОЕТО МНЕНИЕ и няма да отстъпя!АУДИ задвижвано от гориво, което не го пише в Усер-МануАла е срам за марката и принизяване на нивото на форд ескорд 92а, хлопел вежда 91а и пасатор 94та.Тва е! Оправят е се!Добре де ,добре де,много време ти отделихме за мнение!И без това никой не го интересува ко казваш. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
corso Публикувано 9 Октомври 2008 Доклад Share Публикувано 9 Октомври 2008 Добре де ,добре де,много време ти отделихме за мнение!И без това никой не го интересува ко казваш.Ти па кой беше, че не моа се сетя! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bgpirat Публикувано 9 Октомври 2008 Доклад Share Публикувано 9 Октомври 2008 По-принцип сипвам нафта само от лукойл, колата върви нормално и няма проблеми с паленето. Понякога сутрин след като я запаля гасне или ако натисна педала до доло работи все едно е на 1 цилиндър. Миналият месец сипах масло и колата се стрелкаше, кеф ми беше да я натискам над 2500 оборота, но проблема при паленето остана. Точно заради този проблем реших да заредя на омв, помня ги от преди с лошо, но помислих, че може да са спрели да разреждат нафтата. Ле-леееееее, колата ми се набира като лада 1500, проблема с паленето остана и трябва да върти много до като запали.Та какъв е извода?Само Лукойл + трансформаторно масло и да сложа един клапан за да не се връща нафтата от маркуча преди горивната помпа.А относно corso, не му обръщайте внимание. Като гледам словореда, правописните грешки и диалекта му има шансове да стане депутат, а е прочел и хиляди "Усер-МануАли" по света Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
corso Публикувано 9 Октомври 2008 Доклад Share Публикувано 9 Октомври 2008 (Редактирано) ..А относно corso, не му обръщайте внимание. Като гледам словореда, правописните грешки и диалекта му има шансове да стане депутат, а е прочел и хиляди "Усер-МануАли" по света Гледай по-внимателно!Може и да прозреш нещо по-между-редовете!Разбираш ли ме какво имам във-на-под-превид? Редактирано 9 Октомври 2008 от corso Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Inkozi Публикувано 9 Октомври 2008 Доклад Share Публикувано 9 Октомври 2008 Бе тука само некви изпръжнения са се събрали.Гледам си пържат двигателите с олио. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danvan Публикувано 9 Октомври 2008 Доклад Share Публикувано 9 Октомври 2008 Не мога да разбера - уж сме фенове на едни 4 кръгчета, които (поне за мен) са символ на начин на мислене, които не ми се връзва хич с олио и трансформаторно масло в резервоара Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
corso Публикувано 9 Октомври 2008 Доклад Share Публикувано 9 Октомври 2008 Бе тука само некви изпръжнения са се събрали.Гледам си пържат двигателите с олио.Не мога да разбера - уж сме фенове на едни 4 кръгчета, които (поне за мен) са символ на начин на мислене, които не ми се връзва хич с олио и трансформаторно масло в резервоара Две светли мнения в тъмнината.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emergence Публикувано 11 Октомври 2008 Автор Доклад Share Публикувано 11 Октомври 2008 Две светли мнения в тъмнината....Колега уважавам мнението ти , но това също е гориво и това твоето консервативно мислене ще изчезне когато нафтата стане 3-4-5 лв. В момента зареждам олиото в варели за по-топли дни .Алтернативните горива са бъдещето . Аргументирай се защо "мразиш" олиото ?!?!?!?!?!P.S. аммм доста почерпван съм ако има грешки ща ме проштавате Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
corso Публикувано 12 Октомври 2008 Доклад Share Публикувано 12 Октомври 2008 Колега уважавам мнението ти , но това също е гориво и това твоето консервативно мислене ще изчезне когато нафтата стане 3-4-5 лв. В момента зареждам олиото в варели за по-топли дни .Алтернативните горива са бъдещето . Аргументирай се защо "мразиш" олиото ?!?!?!?!?!P.S. аммм доста почерпван съм ако има грешки ща ме проштавате Аз не мразя олиото! Само когато съм в период на чистене... Просто имам една картинка в главата! Една "идеална картинка" в един "идеален свят"Как точно трябва да изглежда, да се държи и разсъждава един собственик на АУДИ!!!Но... тва са си мои виждания.. прав си Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Djack_ Публикувано 12 Октомври 2008 Доклад Share Публикувано 12 Октомври 2008 Щом ги устройва хората да карат с олио няма проблем. Всеки има правото да си налива в колата каквото си иска! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
комбито Публикувано 24 Октомври 2008 Доклад Share Публикувано 24 Октомври 2008 Колега уважавам мнението ти , но това също е гориво и това твоето консервативно мислене ще изчезне когато нафтата стане 3-4-5 лв. В момента зареждам олиото в варели за по-топли дни .Алтернативните горива са бъдещето . Аргументирай се защо "мразиш" олиото ?!?!?!?!?!P.S. аммм доста почерпван съм ако има грешки ща ме проштавате Сега откакто застудя трябва колеги по-внимателно с олиото.......Обаче трафо масълцето може спокойно..... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IVO Публикувано 25 Октомври 2008 Доклад Share Публикувано 25 Октомври 2008 Щом ги устройва хората да карат с олио няма проблем. Всеки има правото да си налива в колата каквото си иска!Според мен най-добрия вариант е да се монтира метанова уредба. Тънкана отсекъде. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dope_hat Публикувано 25 Октомври 2008 Доклад Share Публикувано 25 Октомври 2008 И аз от днес имам първи впечатления от олио !!! страхотно е ... купих си чисто ново олио марка Слънце ... турих го в тигана ударих му 3 яйца / до сега все с масло ги правех да са .... в тиквата проста ... / и о! чудо ... изпържиха се Страшна работа е олиото ... можеш да си направиш циганска баница, да си овкусиш салатата, да добавиш към готвеното, дори да си опържиш нещо с него ... хвала на такива гений измислили о!лиото.Хора ... един автомобил е създаден да бъде задвижван от бензин или дизел ... т.е. трябва да се сипва САМО бензин или дизел ... не газови, не олио, зехтин, маргарин и прочие. Ако нямаш кеф да си туриш гориво и да се кефиш как ти върви болида си купуваш една Corsa B 1.1 двигател де арчи 1 на 1000 и върви от 0 до 10 км/ч ускорение за 20 мин. и си готов. Ама всеки иска да кара премиум па да налива олиум ... е не става! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audi б4 Публикувано 26 Октомври 2008 Доклад Share Публикувано 26 Октомври 2008 (Редактирано) Редактирано 26 Октомври 2008 от audi б4 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
The Ripper Публикувано 26 Октомври 2008 Доклад Share Публикувано 26 Октомври 2008 пържих риба и остана малко олио...некой иска ли да му го сипя или да го фъргам у клозета ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
corso Публикувано 3 Ноември 2008 Доклад Share Публикувано 3 Ноември 2008 (Редактирано) :Алооооооо ВАРРРНАААА! МОООЙ!Я пийни малко 1 паркизанче + 1 диазепанче със солена морска водица и легай!"Мухльо" ще викаш на МОЙовците около теб!А тва, че отношението ти към колата ти е като към кочина и кенеф си е само твой проблем!Както казах в този форум се уважават хора, които се отнасят с уважение към марката и колите си!Всеки друг решил да плюе или да се изхожда а предния капак или на таблото в колата си не е толериран да разказва в подробности за случилото се. Редактирано 4 Ноември 2008 от vladi_di Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IVO Публикувано 3 Ноември 2008 Доклад Share Публикувано 3 Ноември 2008 (Редактирано) ...Аве прави ми лошо впечатление че винаги когато нЕкой без работа и акъл се хване да обяснява с плам някоя тотална глупост /кат тва за греста като вид гориво/ винаги се намира нЕкой сопол който да избълва нЕкоя тъпня в подкрепа на този без работа. Един вид винаги нещо безумно привлича последователи. То къде нафтата /кюмюрЯ/ си е нЕква гмеч по дифолт, та трябва още по-голяма гадост да се сипва, с много съмнителни предимства по отношение на икономия. Редактирано 4 Ноември 2008 от vladi_di Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
corso Публикувано 3 Ноември 2008 Доклад Share Публикувано 3 Ноември 2008 (Редактирано) .))Нещо ми каза ли?Я си напиши домашното първо и тогава давай предложения)) Редактирано 4 Ноември 2008 от vladi_di Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zlobil Публикувано 3 Ноември 2008 Доклад Share Публикувано 3 Ноември 2008 (Редактирано) Колега уважавам мнението ти , но това също е гориво и това твоето консервативно мислене ще изчезне когато нафтата стане 3-4-5 лв. В момента зареждам олиото в варели за по-топли дни .Алтернативните горива са бъдещето . Аргументирай се защо "мразиш" олиото ?!?!?!?!?!P.S. аммм доста почерпван съм ако има грешки ща ме проштавате ще ме извиняваш ама между консервативното мислене и това да си караш колата с нещо в което по принцип се пържат кюфтета разликата е от тука до небето....... то тва за алтернативните горива и на децата е ясно ....... съмнявам се да почнат някога да произвеждат серийно коли които вървят с олио и можеш да ги заредиш във всеки ресторант .... ама ще поживеем ще видим пък до тогава нафтичката на 2.09 ни дава една друга алтернатива...... [каза човека с 2те бмв-та от 96-та най-вероятно с газова или метанова уредба........ Редактирано 4 Ноември 2008 от vladi_di Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IGRAQ_LIBERO Публикувано 4 Ноември 2008 Доклад Share Публикувано 4 Ноември 2008 Абе от вчера ти чета глупостите,но просто вече не се сдържах....... Таа да те попитам теб-човека с 2-те БМВ-та и едно Ауди,ти който си толко над нас,ти който за три изречения ни обиди форума поне десет пъти КАКВО ТЪРСИШ ТУК ПОДЯВОЛИТЕ,И ЗАЩО НЕ СЕ РАЗКАРАШ ВАДНАГА??????? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KARINA Публикувано 4 Ноември 2008 Доклад Share Публикувано 4 Ноември 2008 Сега напускам този форум:Ти още ли си тук да обиждаш и да се пънеш какъв разбирач си. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vladi_di Публикувано 4 Ноември 2008 Доклад Share Публикувано 4 Ноември 2008 (Редактирано) Дори почти неограниченото ми търпение бе подложено на небивала атака приятели... Та по този случай обявявам на всеослушание, че считано от тази минута ще се постарая всяка олигофренична гад /без извинение/ ще бъде наритвана грубо и безцеремонно от форума, за да върви на м... си и да не окепазява темите. Явно по-толерантното отношение, което възприех напоследък към постовете не е била най-добрата стратегия. Затова я сменям с фронтална атака към всеки, който посмее да наруши дори и малко правилата на форума. Без значение кой е! Пък ако някой се почувства дискриминиран или неразбран ще го изслушам почтително и ще го насоча към съответното място за анализа. Желая Ви лек ден колеги! Редактирано 4 Ноември 2008 от vladi_di Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
комбито Публикувано 5 Ноември 2008 Доклад Share Публикувано 5 Ноември 2008 (Редактирано) ........обаче колеги в крайна сметка още не става напълно ясно за олиото......за или против..... Редактирано 5 Ноември 2008 от vladi_di Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
corso Публикувано 5 Ноември 2008 Доклад Share Публикувано 5 Ноември 2008 Дори почти неограниченото ми търпение бе подложено на небивала атака приятели... Та по този случай обявявам на всеослушание, че считано от тази минута ще се постарая всяка олигофренична гад /без извинение/ ще бъде наритвана грубо и безцеремонно от форума, . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bgpirat Публикувано 15 Март 2009 Доклад Share Публикувано 15 Март 2009 Много полезна информация за тези които сипват олио и разбират англииски: http://journeytoforever.org/biodiesel_svo.htmlПлюсове и минуси на това гориво, модификация на автомобила за употребата му. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
комбито Публикувано 16 Март 2009 Доклад Share Публикувано 16 Март 2009 Много полезна информация за тези които сипват олио и разбират англииски: http://journeytoforever.org/biodiesel_svo.htmlПлюсове и минуси на това гориво, модификация на автомобила за употребата му.Много благодарности на колегата 'bgpirat за полезния сайт от който както се вижда има за всекиго по нещо! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
beliar Публикувано 1 Април 2009 Доклад Share Публикувано 1 Април 2009 повечето сте много тъпи без извинение... олиото е бъдещето - може да се произвежда по-ефтино по-добро е от смеските дизел-масло-корабно гориво в БГ, дори и от нормална нафта(чистотата на това дето си го слагаш в устата е по-добра от някви петролни продукти).2-ро ... биодизела какво е бре момци - малко нафта и скапано олио от рапица(няква скапана трева дето само за това става)... и сега си представете слънчоглед кое е по-калоричното и по-хубавото3-то .. децата ви ги дишат тия пушеци от голф-о аз искам моите да им мирише на пържени картофки и цветенца наврете си нафтата ... отново в земята Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NIKO Публикувано 1 Април 2009 Доклад Share Публикувано 1 Април 2009 повечето сте много тъпи без извинение... олиото е бъдещето -е,ти пък си остър.Сега по-хубаво ли ти стана? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pretorian33 Публикувано 1 Април 2009 Доклад Share Публикувано 1 Април 2009 Това първоаприлска тема ли е ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Neotrace Публикувано 2 Април 2009 Доклад Share Публикувано 2 Април 2009 ........обаче колеги в крайна сметка още не става напълно ясно за олиото......за или против.....За Биодизела твърдо за, но не и на цената на която го продават. За олиото в чист вид /демек без необходимата обработка, която да премахне "сапуна", водата и другите лайна от него/ твърдо НЕ. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dimpetrov Публикувано 25 Април 2009 Доклад Share Публикувано 25 Април 2009 Тая тема олицетворява цялата БГ действителност, тоест всеки си прави, каквото си пожелаеНе може да сипвате олио и масло, защото:- писна ми на светофарите да ме вмирисвате- защото имам Е4 стикер на колата и не тровя никого- защото хей там ще ти загасне изведнъж мотора и аз ще се хакна в тебе- защото нямаме никакъв технически контрол за да ви ги спрат от движение- защото имам Хонда Акорд 2006 и Ауди А4 2005 и мога да си сипвам нафта и плащам смешна разлика в данъка спрямо бънгиите по улиците- защото това се превръща от форум на Ауди в на ТРАБАНТ- все е немска кола- защото каквото ви е горивото, такива са ви и гумите и поддръжката на колите - иначе нямаше да има "Симеон" и "Козлодуй" ментаците- защото сме в шибаната европа, ама повечето от вас са с потурите и мускалите- защото можете да си купите бензинови коли и си сложете газ, метан ако искате и с крем Нивеа, ама не ми осмърдявайте душата с масло и олио- защото детето ми диша вашият въздух и димилки- защото МОДЕРАТОРИТЕ трябва да изтрият тази тема, която дава акъл как да серем по пътищата- защото не сте за АУДИ- защото най-после трябва да забранят вноса на над 5г коли и да вдигнат кратно данъците на старите такиваВсъщност това форум на Ауди ли беше? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Neotrace Публикувано 25 Април 2009 Доклад Share Публикувано 25 Април 2009 Колега...разбирам /донякъде/ раздразнението ти и затова няма да се впускам в спорове....само ми кажи ако забранят вноса и съответно ползването на коли над 5 годишни, ще си фърлиш ли Аудито след година две и ако да, къде? :arrow: ПС: На колко километра са ти колите между другото? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NIKO Публикувано 25 Април 2009 Доклад Share Публикувано 25 Април 2009 (Редактирано) Всъщност това форум на Ауди ли беше?не можеш да свикнеш с мисълта,че на Ауди се качват всякакви ли?А и автора на темата кара някакъв бус,явно служебен и може да си издевателства отгоре му. Редактирано 25 Април 2009 от NIKO Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bgpirat Публикувано 26 Април 2009 Доклад Share Публикувано 26 Април 2009 (Редактирано) Тая тема олицетворява цялата БГ действителност, тоест всеки си прави, каквото си пожелаеНе може да сипвате олио и масло, защото:- писна ми на светофарите да ме вмирисвате- защото имам Е4 стикер на колата и не тровя никого- защото хей там ще ти загасне изведнъж мотора и аз ще се хакна в тебе- защото нямаме никакъв технически контрол за да ви ги спрат от движение- защото имам Хонда Акорд 2006 и Ауди А4 2005 и мога да си сипвам нафта и плащам смешна разлика в данъка спрямо бънгиите по улиците- защото това се превръща от форум на Ауди в на ТРАБАНТ- все е немска кола- защото каквото ви е горивото, такива са ви и гумите и поддръжката на колите - иначе нямаше да има "Симеон" и "Козлодуй" ментаците- защото сме в шибаната европа, ама повечето от вас са с потурите и мускалите- защото можете да си купите бензинови коли и си сложете газ, метан ако искате и с крем Нивеа, ама не ми осмърдявайте душата с масло и олио- защото детето ми диша вашият въздух и димилки- защото МОДЕРАТОРИТЕ трябва да изтрият тази тема, която дава акъл как да серем по пътищата- защото не сте за АУДИ- защото най-после трябва да забранят вноса на над 5г коли и да вдигнат кратно данъците на старите такиваВсъщност това форум на Ауди ли беше?Колега, не се занимавай с глупости.- защото олиото е стотици пъти по-екологично от нафтата, пък и мирише на мекици.- защото мама и тати нямат пари да ми дадат за кола.- защото нямам пари за нова кола, значи нямам право да карам никаква?- защото живея в България и всичките ми излишни пари отиват за поддръжката на скапаното ми В4 заради пет-степенните пътища по които се движим.- защото цената на горивата е същата като в Европа, но заплатите са над пет пъти по-ниски.- защото сме гетото на Европа заради алчните и тъпи държавни управници.- защото ... няма край ...Извинявам се за "Бай Ганьо-вското" мислене, но много "Бай Ганьо-вци" преуспяха, а аз както казах карам В4, въпреки, че съм инженер и работя по 10-15 часа на ден.Така че, задръжте си критиките, и се преместете на безлюден остров с много чист въздух Редактирано 26 Април 2009 от bgpirat Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts