Jump to content

Къде да не ходим!


Recommended Posts

Колеги не ходете в AYTO TYRES GROUP големи мошенници са и никой не разбира какво прави.

Имат три сервиза Дружба бул.Цветан Лазаров под моста за летището на бул.Ситняково и в Люлин. Има адски неграмотни хора като почнеш от шефа до всеки един работник.

+ 1 :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 731
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Една история за озвучителна техника и сервиз TOYAGA в София, Студентски град. Преди 1 месец имах проблем с радиото - слабо хващаше радиата. Извън София почти нищо не намираше. Отидох то Toyaga, обясних им проблема и те набедиха антенната буксата, която влиза в CD-то. Рещиха да я сменят, по едно време техника взе да върти една букса с кабел и ми вика ей-сега ще я запоим. Питах ги дали не трябва да се сложи букса за връзка на 2 коаксиални кабели, тъй като буксата си беше с кабел. момчето каза няма проблем и я запои. Приемчика ми поиска 5 лв., радиото си подобри звука. До днес! Отново почнаха да ми бръждят станциите и отивам то Toyaga. Разказах им историята, те ми казаха: Ние такава букса не сме слагали! Очевидно и тази е била скъсана, момчето този път сложи нова букса и радиото проработи. Тогава приемчика каза 10 лв. за буксата. Обясних им, че по този начин бизнес не се прави и клиенти няма как да си спечелят. Казах им: проверете си в програмата кога съм идвал, а приемчика ми каза: ние правим по 100 коли на месец! Обясних му, че не съм за 10-те лв., а за отношението и за лъжата в очите.

P.S.: Колата не е ходила в сервиз през последната година, вечер си е в гараж, а онзи ме убеждава как те не били слагали такива букси-боклуци!

Редактирано от Пламен П
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ходете по никакав повод в сервиза на Рашо/Рашо Ауто в Овча Купел/ пълни ИЗМАМНИЦИ смениха ми всички тампони на окачването на задния мост с тяхни материали защото иначе не давали гаранция и ми взеха кам400 лв.ДАДАХА МИ ГАРАНЦИЯ 6М.Още кат по карах извесно време разбрах че нещо не е на ред.След около 8 м. отидох при друг маистор които отново демонтира задния мост и се оказа че нищо не е сменено.И ВСИЧКО НА НОВО!!!!.

Е НА ТОВА МУ КАЗВАМ добра ИЗМАМА.Дали човешкия живот е по ценен от парите решете сами.

Редактирано от vinil
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ходете в гуми център "Европа" в Княжево !!!!

Отидох да изправя 2 джанти при тях . Попитах преди да почнат да работят колко ще излезне изправянето на 1 бр. 16-цола и майстора ми каза,че е по 1 лв на цол,т.е 16 лв на джанта,но когато дойде време да плащам ми заявиха,че цената е 60 лв,защото цената на джанта 16 е всъщност 30 лв,после ми извадиха и ценоразпис в някаква мръсна папка,ебаси долните мошеници!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

смениха ми всички тампони на окачването на задния мост с тяхни материали защото иначе не давали гаранция

Длъжен съм да предупредя всички колеги, че този трик с гаранцията започна да се използва масово от недобросъвестните майстори и сервизи. :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е тва сега човек как да го коментира :unsure: ?Дано парите,които буквално са ти откраднали,ги дадът за лекарства и клизми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Защо аз миналата година там ходих без никакви неприятности момчето добре си гледаше работата (ако е същия) Днес тръгнах да правя реглаж при "вагон ресторанта" м/у кр. поляна, разсадника и западен парк не знам как се води. Майстора ми разправя как някакви болтове се късали отзад на моста :flehan:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Мога да се изкажа негативно за сервиза на ШКОДА - ЕУРАТЕК на ул.Хан Кубрат №27.

Отидох за една проста смяна на гумите.

Дойде един младеж, записа ми данните, дадох му ключа от колата и той я вкара в гумаджийницата. Зарадвах се че няма други пред мен и ще свърша бързо. Затвори вратата и разговора ни протече горе-долу така:

- Ела след час и 15-30 минути...

- Е как толкова за едни гуми?!

- Еми гумаджията ни е само един и още има да прави по предната кола. /хитро, подписах, взе ми колата да не избягам пък сега чакай/

- .....?! ...Ма аз не мога да чакам толкова! ще дойда друг път /с идеята да отида до гумджийницата на следващата пресечка/.

- Ами още има по предната кола да работи... но до час твойта ще е готова.

- Добре хайде чакам.... /пък и колата ми вече беше вътре/.

Мина се един час. Връщам се в сервиза. Виждам го моя пич и го питам какво става. Оня ми разправя "ей тука найлончетата да сложи". Викам добре. Чакам, чакам и гледам през 3 стъклени прегради как оня точно ми вдига колата и почва да човърка предната гума! Бем ти найлончетата аз кьорав ли съм?!

Така за найлончета си отчаках почти 2 часа. Идва моя човек и вика:

- АУДИТО??........ Айде готова е! 40лв!

- Що 40 нали на промоция?

- Каква промоция?

- Ми 7.78лв. на гума!!?

- Е ма твойте гуми са стари.. това е ако си купиш гумите от нас.. 38лв. /да, и аз се зачудих първо 40, после 38/

Тука щях да направя скандала ма не бях сигурен за промоцията тогава. После видях, че в сайта пише:

Атрактивни цени за монтаж/демонтаж и съхранение на гуми

Монтаж, демонтаж, баланс и включени тежести

от 7,78лв с ДДС/1бр. гума

Никъде няма "важи при закупени гуми от нас". Демек супер подвеждаща реклама. Ако някой се съмнява е тука е линка сам да се убеди:

"Промоция"

А да не говорим, че като си купиш гуми на повечето места ти ги слагат безплатно. Както и да е.... оня вика плати аз ще я изкарам! Десет минути го чаках докато не му се озъбих че вече 2 часа го чакам за едни гуми.

И то по-добре да си я бях изкарал сам. Даде назад, врътна се 2-3 пъти, видя че няма да му стигне мястото, дръпна ръчната, слезе и измънка:

-Гутоу! - и затвори гаража.

PS:

О супер сега видях че старите даже не ги е и маркирал коя гума откъде е. Баси мърлячите..... дано поне да са качествено монтирани.

Редактирано от KDim
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В началото на Виница (като идваш от Варна), срещу бензиностанцията. Интересно съчетание на пълна некъдърност, умения да те вдигат на балон и то без да усетиш. И така докато се рееш във въздуха колата си стои счупена, от тебе падат едни пари в нищото и като слезеш на земята се усещаш че трябва да започнеш от начало. Иначе майстор Венци е невероятен, ако с думи се оправяха нещата щеше да е най-добрия но...уви не е така. На няколко пъти се парих при него изпечен мушенник е, не му се вързваите. Иначе да ти смени маслото става.

Редактирано от gosap
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Автосервиз "Вип Карс", намира се на околовръстното над цветния квартал във Варна (м/у улиците Роза и Подвис). Ако не са ви разправяли приказки от 1001 нощи, там е мястото. Майстора се казва Иван и е много добър на приказки! Способен е да убеди всеки във всичко и най-вече колко е велик! Понякога дори така се увлича, че от историите му едва ли не става ясно, че само той е виждал и правил някои неща, докато за другите явно времето е спряло! :rolleyes: Способен е да ви намери "дефекти" по колата и да ви убеди, че съответните неща задължително трябва да се ремонтират!

Мен се опита да ме убеди, че за двете седмици, които работих при него, не той, а аз му дължа пари! :bia: Просто се изумих какви хора може да има!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ходете в Радиала на бул.Пушкин да си правите реглаж.

И гуми не сменяйте.

............презатегнати болтове,

лошо балансирани гуми/а много тежести от лепещите се ,за да е по-скъпо,може би/

изпускащи от бордовете джанти!/просто не ги почистиха/

И един вентил за смяна.

Просто нямам думи!

Само посоката на въртене на гумите спазиха все пак.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, в никакъв случай недейте да ходите в сервиз, помещаващ се в бившия завод "Тих труд" в Дружба. "Майсторът" се казва Дани - 0888 990894.

Преди няколко седмици му дадох 30 лв., за да ми смени механизмът на едното ел. стъкло. В следствие на това днес дадох още 420 лв. на едни други момчета, за да му оправят поразиите, които ми е причинил заради тази елементарна работа.... ;) ( изгоряла аларма, компресор за централното заключване, ключалката на мойта врата, както и механизмът за фаровете.... ). Аз не че разбирам много, но ми обясниха, че това са последствията от късо, станало във вратата от някъкви кабели, които са се стопили! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Унитех Турбо - Варна.

Много съм разочаровам.Отидох с такова желание при инжинерите от МЕИ-то изобщо не очаквах да ми се случи подобно нещо.Взеха ми много пари за нищо работа и ме излъгаха че ми е счупена турбината.Който има интерес може да проследи случката тук

http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=91613

Редактирано от DAKINE
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Бях се зарекъл да не пиша, ама пък що да не ви кажа...Та издуха се гарнитура на Алпината и в БМВ Варна като ми показаха оферта за ремонт и станах :) Както и да е, свързах се с клубния майстор на форума, похвален от всички страшно много, ала бала, ОК!Офертата му беше доста по добра от БМВ и му оставих колата в Добрич, с изричната уговорка, че ше вземе едни инструменти без които не може да зацепи ваносите както си му е реда!След около месец, ми звъни че е готова колата и бил я уцелил настройката и да ида да вида дали ми харесва как работи!Отивам, не ми хареса(v8 да му трепери отворената врата като на трабант на свободен ход, нз на кой ше му ареса), ама се разбрахме да дойда другата седмица да я донастройва!Звъня му след седмица, вика ше ти се обадя, сега имам много работа и не съм взел инструмента за настройка!Така около месец и мене ми писна и спрях да му звъня, викам ше почакам малко!Един ден паля и некви звуци на разпад от мотора, гася и викам моя си майстор да види кво става, вика водната помпа е хвърлила лагер, от което се е наклонила напред и ремъка се реже на лентички от перката...Оставям му я да я прави, по едно време звъни и вика, абе Митак, що колата ти е пълна с вода вместо антифриз :blink: Смятайте добричкия мастър Илко, ква долна измекярщина е направил, да ми смени антифриз с вода... и то преди зимата точно :) Да не говорим, че помпата разхлабена е била, отделно изходящия колектор и той(което го чух още като си взех колата, ама ми се обясни че не съм бил прав и от друго било) , абе ужасТ...От тая случка тотално се отказах да му давам да бара по колата(не че се е натискал де, ама все пак) и просто ше ида до БМВ и ще им дам 300лв те да я настроят, макар че вече платих за това...Дето има една приказка, хората котка не си взимат от Добрич, аз тръгнах колата там да си правя!Та никога и по никакъв повод не ползвайте услугите на гореспоменатия Илко, щото явно е точен само с аверите си от форумчето и другите хора получват вода преди зимата, за по добра работа на мотора и т.н. и т.н.

Редактирано от mityo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Бургас-кв.Сарафово,инж.Васил Василев!!! Заобикаляйте го ама от далеко.Имах проблем при палене на студен двигател.Две поредни зими му карах колата в сервиза.купчина пари изсипах и накрая нищо.То не бяха свещи,кабели,чистене на инжектори,диагностика на горивна система и накрая нищо.Язък му на КТС-а и на титлата.Проблема беше в дебитомера.Смених си го и сега всичко е ОК.

Мой приятел с А6 също щеше да изреве от него,ама аз го спасих:)Искаше да му сменя дебитомера,ама било нужно цял ден-от 8:00 до 17:00.Много работа имало по смяната на дебитомера-следователно и мн пара ще трябва да се плати.Смених му го точно за 10 мин.Бахти далаверкото смотан...

Горещо препоръчвам на Бургазлии Горан от Горно Езеророво-тел.0888 234167.Силата са му климатиците,но и на диагностика е мн добър.Има перфектно отношение към клиента и не е измекяр като оня инжинер от Сарафово

Редактирано от Daydo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Газаджия в Пловдив, ужким много препоръчан по форумите. Казва се Слави Шишков, сервиза му е на гърба на Военна болница в Пловдив. Закарах му 80ката и му нося изпарител и бутилка. Вика 65лв за монтаж. Супер давай. Тука нещата които ги няма - скоби, маркучи, тръби, такива неща и смяна на нивомера на бутилката (който пак не работи) 290лв. Дебело ми се стори, ама викам давай, поне да е качествено. Обажда ми се с 1 ден закъсненне и ми вика: "пич, изпарителя не става, дай да ти сложа един за 140лв" Изпуших 430лв, ти луд ли си, сложи стария. Взех я, карам я - замръзва и в движение изпарителя - те не са я обезвъздушили както трябва. И идва най-големия хит - тия типове са вързали изпарителя на големия воден кръг, който се отваря след 90градуса. Преместих водния кръг, пренастроихме подаването на газ и тая кола от тогава(лятото 2010) не е барана, смесен разход 8 лятото, 10 зимата.

Баси, не съм много разбирач по колите, обаче това ми звучи малоумно!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тия на булеварда са супер безбожници. Некадърни и скъпари. Ставам сутринта и гледам задна дясна гума спаднала. Отивам при тия и излиза, че не е спукана, свали я , намаза с каучук страната и готово - 22лв.

Докато бях там доидоха някакви хора с една Лада Нива, явно държавни служители, защото им бяха сложили явно некакто трябва чисто новата гума на джипа и за новото преслагане им искаха пак пари , а те не могат да го пишат разход и трябваше да го плащат лично.

Тръгвам за Пловдив, по магистралата щяха да ми изпадат пломбите просто, едвам с 80 карах. Като стигнах в Пловдив с 2 припомпвания, отивам на вулканизатор , удари и един чук, явно в някоя дупка съм я кривнал, вика дай 3лв, посмяхме се с човека и тая гума я забравих като дерт.

Редактирано от RaDi_b4
Цитиране на целия предходен пост
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Не ходете при гумаджиите от Младост 4, на голямата улица по която минава 413 и 113 за към Бизнес Парк София. Намира се точно от дясната страна, посока бизнес парка. Големи обирджии са и много много не им дреме как ще ти направят гумите. За баланс и монтаж (на колата, не на джантата)на летните ми гуми, които са си с джанти ми взеха 30 кинта!! :hilezh:

Повече няма да стъпя при тия селски тарикатчета!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...