Jump to content

VAG СЕРВИЗ - ПЛОВДИВ -

Recommended Posts

Здравейте Казвам се Жоро и съм от ПЛОВДИВ.

Можеби всички ме познавате от VW Шампионата с така известното БЯЛО ПОЛО 1272cc

008131339-big.jpg

IMG_2188.jpg

Преди няколко месеца реших да започна да работя вече за себеси.Напуснах Бош сервиза в който работех сумати време и си стегнах гаража където разбирасе се подготвя Бялото поло и още няколко не толкова известни бегачки засега!

На доста от вас съм помогнал доста с каквото мога.Нека да пишат впечатленията си от стила ми на работа.

Сервиза ми се занимава с Основни и Текущи ремонти по специално на VW ,Audi ,Seat и Skoda .

Ще изброя на грубо неща с които се занимавам,при нужда от информация за някой ремонт моля свържете се с мен на посочените кординати по долу!

1.Диагностика на Инжекционни системи ,АBS ,AirBag, и другите системи ,зачистване на сервизни интервали на грешки , и т.н.

2.Електро услуги - решаване на всякакви проблеми , монтажи на аларми,DVD,СДта разни ,слагане на евро букси ,тонколони и т.н.

3.Ремонти на стартери ,алтернатори.

4.Двигатели - смяна ангренажени ремъкъци , пистови ремъци , термостати, водни помпи, свещи и др.

Смяна гарнитури на глави, гумички на клапани,смяна основни биелни лагери,семеринги на колянови валове,пълни основни ремонти на ДВГ-та.

5.Спирачна система - смяна накладки, спирачни дискове, барабани, спирачни помпи и апарати , жила на ръчна спирачка (регулиране).

6.Ходова част - смяна амортисьори,карета , маншони, шарнири, втулки и носачи, тампони ,макферсон, накрайници, пружини и др.

7.Други неща за които се сещам - смяна масло, филтри, жила съединител/километраж, бензинова помпа и т.н и т.н.

8 Най - интересното -->

Чип тунинг на почти всякакви Автомобили не само VAG групата.

Смяна на двигатели,изработка на всмукателни ,изпускателни колектори,смяна на оригинална електроника с MegaSquirt и Др. подобни, настройка след това с широколентова сонда,Като опция е и преработване към 4 дросела , турбиниране на почти всякакви ДВГ-та и всякакви тунинг издевателства които може да се сетите.Монтиране на спортни окачвания ,снабдяване със спортни окачвания .

Освен тези неща горе се занимавам с поставяне на газови инжекциони !!!

4 цилиндъра

Lovato Еasy Fast (до 120 kW) с обикновена бутилка тип "пура" (D=244mm) или "кюмбе" (D=315mm) 18 месеца гаранция или 50 000 км - 1450 лв

AG Zenit (до 120 кW) с обикновена бутилка тип "пура" (D=244mm) или "кюмбе" (D=315mm) 12 месеца гаранция или 50 000 км - 1350 лв

Power Jet (до 120 kW) с обикновена бутилка тип "пура" (D=244mm) или "кюмбе" (D=315mm) 12 месеца гаранция или 50 000 км - 1350 лв

Bigas SGis-N с обикновена бутилка тип "пура" (D=244mm) или "кюмбе" (D=315mm) 18 месеца гаранция или 50 000 км до 140 kW/до 280 kW - 1800 лв/2000 лв

Bigas SGis-N боксер с обикновена бутилка тип "пура" (D=244mm) или "кюмбе" (D=315mm) 18 месеца гаранция или 50 000 км до 140 kW/до 280 kW - 1850 лв/2050 лв

Bigas Sgis- 2000 (механична инжекция и моноинжекция до 140 kW) с обикновена бутилка тип "пура" (D=244mm) или "кюмбе" (D=315mm) 18 месеца гаранция или 50 000 км - 1900 лв

Stefanelli SIS с обикновена бутилка тип "пура" (D=244mm) или "кюмбе" (D=315mm) 18 месеца гаранция или 50 000 км до 210 к.с. - 1550 лв

Така намирам се в Квартал Остромила в кичука след бензиностанция Хаджията Груев в дясно след линиите.За пояснения на Л.С.

Скайп "kasap4o"

ICQ 200368920

0892 23 13 74

Жоро

0885 85 72 12

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес бях при момчето че леко бяха забравили да ми закачат някаква тръба на турбото , оправи го за 10тина минути , евала .

Препоръчвам го и аз :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега - в събота работиш ли?

И ако може ориентировъчно да кажеш дали може да направя при тебе центровка на бензин и на АГУ на колата ми?

И също някакви ориентировъчни цена на лично да кажеш?

Мерси предварително :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жорката е 6 точки. Вече дросел клапата си чистих при него, както и смяна на термостата. И с двете вече нямам никакви проблеми. Много готино работи момчето. Имам предвид, че не бърза и всичко си го изпипва като по учебник. Специално на мен много ми допада стила му на робота, има си съответното образование, не е неук всезнайко, да ти одере кожата не му е самоцел и единствена мисъл в главата и не на последно място разбира се, не вкарва монтьорски лафове, които в повечето случаи нищо не значат. Една препоръка и от мен за него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здрасти колега,

аз съм от пловдив също и мисля да те посетя тия дни за няколко неща да погледнеш

като цяло искам да разбера за сегашното състояние на колата..какво къде имам за смяна и съответно да кажеш цифрите и да се уговорим за удобно

време....отзивите за теб са хубави а на мен ми омръзна да обикалям като глуха кучка от сервиз в сервиз и всеки път да си тръгвам с по счупена кола

))

евалата че бачкаш съвестно и щом имаш одобрението на колегите от форумчето..змачи заслужаваш :P))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте

Аз съм още един доволен клиент на Жорката.

Много точен. Имах проблем с AIR BAG системата-А4 1.8 Т 20 V - 97 г.. Сега вече нямам.

Жорка успех в работата. :hilezh:

Евала на такива момчета.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
;)

Ела пак в София да понапраим това онова :gmorning: .

Как ми избега само :) , тъкмо Ивчо (Машината) ми беше казал, че ти си моя човек и си замина за Пловдив дебъ ;)

Редактирано от tox
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ела пак в София да понапраим това онова :( .

Как ми избега само :D , тъкмо Ивчо (Машината) ми беше казал, че ти си моя човек и си замина за Пловдив дебъ :hilezh:

Е нека малко и в Пловдив де.

Всичките мастори в София.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей Жоро,

имам проблем с наскоро придобита а2-ка 1.4 TDI, ABS-a i ASR-a светят когато те си искат, и при закачане на комп дава че не може да прочете КАН шината. казват, че е заминаващ си блок на АБС-а но аз не го вярвам. Живея близо до Пловдив и мога да те посетя в удобно за теб време .

Поздравления за начинанието

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Допълнение - почистване на дюзи :hilezh:

кач' пара щи струва (заедно със свалянето), за да сметнем дали има смисъл да се идва до Пловдив :hilezh:

Редактирано от tox
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Заради VW Шампионата помогнахме малко по различен начин, но все пак помогнахме с прегледа надявам се :respekt: Пусни Л.С. за инфо свързано с пасата

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заради VW Шампионата помогнахме малко по различен начин, но все пак помогнахме с прегледа надявам се ;) Пусни Л.С. за инфо свързано с пасата

Колегата в друга тема каза, че огледа се е провалил заради продажба на колата. :respekt:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Колеги вече имам и нова услуга махане на имобилайзери :lol:

Колега, а отстраняване на проблема правиш ли (зачистване,....)? Без отстраняване на имобилайзера :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Здравейте колеги преди около година колата ми А3-ка 1.8 20V започна да гори доста и да прдърпва като подавам малко газ а оборотите играеха постояяно обиколих сумати майстори и чух сумати предположения дроселова клапа термо датчик дебитомер :lol: преди няколко дни реших да се разровя из форума и намерих тази тема обадих се на Жорката оговорихме се кога да диагностицира колата.След направената диагностика и проверки се оказа Ламбда сондата смени я и колата се оправи сега върви чудесно благодарение на Жоро за което големи благодарности И Моята препоръка за него(Човека си разбира от работата)Успех за напред <_<:lol: :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Имам проблем с турбото на Audi A4 2.5tdi.При градско каране не гори масло,но извънградско гори(около 0.5 литра за 700 км).Може ли този проблем да се оправи без смяна на турбо. :flipoff:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...

Какво става Жоро ;) видях червеното поло в боксовете Долна Банч само, че така и не разбрах за какво висеше там..... щеше ли да се пуска :flehan: или пак се издирваше Стратиева ;) като на Калояново ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 weeks later...
Какво става Жоро :flehan: видях червеното поло в боксовете Долна Банч само, че така и не разбрах за какво висеше там..... щеше ли да се пуска :juggle: или пак се издирваше Стратиева :rotcol: като на Калояново :flehan:

Истината е че бях техническа комисия и проверявахме бИгачките ..........

Освен това колата я покарахме и по трасетата но не с Веерцетата :D

Иначе със Катето разменихме някоя дума там :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 month later...

И аз разбрах от форума за Жорката, много точен и компетентен пич. Препоръчвал съм го и на приятели и на познати и на непознати... Препоръчвам, го горещо на всички :hilezh: От 6 месеца ми поддържа колата и нямам никви забележки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

М телския телефон го няма вече !!!

Ето и заместителят му : 0878 792 762

Връзки с мен остават както следва :

0892 231 374 Глобул

0878 792 762 Вивател

В Скаип само за бързи въпроси ако съм на линия и то без да приемам абонати !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 9 months later...

Преместих се вече имам да премествам още някой неща и да ги по оправям но вече съм на нов адрес :

Квартал (улица) Остромила № 45

След бензиностанция Хаджията Груев посока Околовръстното има Бивш прелез подминава се и след 200 метра има голямо кръстовище на него се завива на дясно (точно след ДЖЕМ И ДЖЕМ ) след 100 метра от ляво има ОРАНЖЕВИ врати към Двора има и звънец на който пише ЖОРО на който се звънка че печката ГоРИ вътре .

Ама преди да идвате звънкайте на ГСМите повечето знаят ......

• Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 months later...

Здравейте,

Искам само да споделя, че Жоро е много коректен и внимателен човек. Преди малко му се обадих като абсолютно напознат (какъвто съм) и започнах да го разпитвам за разни неща и той съвсем внимателно и търпеливо ми обясни всичко и ми даде полезни съвети при положение, че беше в банка и му беше трудно да говори.

Жоро, благодаря ти за вниманието!

Определено бих те препоръчал на всеки, който има нужда.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

:) В услуга на колеги Винаги

По темата .....

Има ли други за Чип Тунинг ?

От изминалата седмица 3ма колеги вече бръмчат :dance:

Ето и за хората, които обичат да прекарват време из ФБ в разглеждане на разни проекти....

Не са качени всички неща, не се и качват всички неща, но все пак работата преобладава из гаража не във ФБ :rotcol:

http://www.facebook.com/FTMotorsports

Редактирано от kasapina
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 months later...

И аз да се присъединя към ДОВОЛНИТЕ клиенти на Жоро!

Имах проблем с нафтовата помпа на моето А6 ТДИ ( мотор АЕЛ). СЛед като майсторите, при които ходех досега не можаха да ми оправят парахода, един приятел ми препоръча Жоро.....Оставих колата и след няколко часа Жоро ми се обади с "присъдата" - счупена част по електрониката на ГНП. Каза, че за няколко дни ще ми я отремонтират, както и се случи.. :) Смени ми и някакъв маркуч по турбото ( не разбирам много...) сега съм с НОВА кола!!! МНОГО съм доволен от отношението му към мен, както и професионално свършената работа!

Мисля, че открих МЕХАНИКА, на когото ще гласувам доверие оттук нататък!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 5 months later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Благодаря на всички :)/>

Да отговоря публично на колеги който ми пишат и питат дали ремонтираме и други марки автомобили ..

Да занимаваме се със всякакви марки автомобили,мотоциклети (пистови и т.н.)извършваме и ремонти и модификации на ATV-та дори и екзотични марки като Поларис :D/> както се вижда на снимките отдолу.

Чип тунинг и на всички марки автомобили и джипки и мотори :D/>post-28271-0-93889900-1361724750_thumb.j

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 months later...

Здравей колега, ако не се лъжа вие бяхте сервиза който направи лада с мотор от нисан...

Имам едно питане за един проект който ми се върти в главата, Лада с Абф мотор скорости и диф от компетитион

въпроса ми е дали можеш да направиш тунел за скорости ,захващане на мотора и моста заедно с дифа, и като цяло

колко би могло да излезе такъв проект.

Благодаря предварително !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...

Здравей колега, ако не се лъжа вие бяхте сервиза който направи лада с мотор от нисан...

Имам едно питане за един проект който ми се върти в главата, Лада с Абф мотор скорости и диф от компетитион

въпроса ми е дали можеш да направиш тунел за скорости ,захващане на мотора и моста заедно с дифа, и като цяло

колко би могло да излезе такъв проект.

Благодаря предварително !!!

За подобни въпроси препоръчвам да се свързвате с мен чрез  л.с. или  мейл (ftmotorsports@abv.bg)

Глобулският номер вече е в историята.  :excl: 

За връзка остават:

- 0878 792 762 Vivacom

- ftmotorsports@abv.bg

Естествено можете да пишете и на лични, но комуникацията с тях е малко по-бавна  :blush:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 year later...

Искам да напиша поредния позитивен отзив за Жоро! Бях си харесал Audi A6 в Пловдив, но не познавах никой в града който да го провери преди да го купя. Обадих му се и направи пълна и съвестна проверка на автомобила, който си бях харесал - като през цялото време постоянно ми обясняваше подробности. Страхотно отношение, светкавична реакция, изключително точен! Препоръчвам с две ръце!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Адреса му е същия телефон 0878 79 27 62 Днес говорих пак с него и в петък отивам за премахване на катализатор и ремонт на ЕСП. Преди това съм ходил около 3-4 пъти и все доволен съм оставал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 months later...

Актуална информация за услугите, които предлагаме, както и информация за контакти винаги можете да намерите на официалния ни сайт http://www.ftm-bg.com

Вероятно много от вас знаят, но все пак да спомена и тук, че от няколко месеца разполагаме с дино стенд MAHA MSR500 4WD. Така вече можем да помагаме и с измерване и проверка на конските сили, настройка на състезателни електроники и чуп тунинг вече използвайки собствения си дино стенд.  :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 months later...

И аз да напиша една хубава дума за работата и отношението на Жоро :)

Имах проблем с DPF филтъра, който беше разрешен доста бързо с премахване и remap.

Професионалист, внимателен и приятелски настроен - препоръчвам!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 years later...

Привет, работи ли Жоро все още в Пловдив и как мога да го открия? Още ли е за препоръчване, че има едно 1.8T AWT там, което си похапва доволно масълце. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 11 months later...
  • 2 months later...

Не съм доволен от сервиза. Не информира клиента за срока на ремонта. При опит да се свържете с тях не отговарят на телефона. Звънят от скрити телефони.

При получаване на колата не ми работи дясно Ел. Стъкло по което не се е извършвало ремонт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...